תקשיבו אנשים

skid girl

New member
תקשיבו אנשים

נמאס לי להכנס לפורום הכי מבטיח בתפוז ולגלות שהוא ריק ולא מחודש ואין בו תנועה ..תמיד אפשר לזרוק אבנים על NIGAולטעון שהוא אשם בכל וגם דואג להבריז יפה-יפה מצ´אטים של הפורום...
אבל-אם גם לכם נמאס להתקע בחדרי צ´אטים של ילדים בלאקרים בני 12 שמתווכחים על הדיסק של בהמות´ או וואטאבר ואתם רוצים (מה זה רוצים?!מתים!)להעלות את הפורום הזה לרמת תנועה שמגיעה לו-ובהחלט מגיעה לו תנועה רציפה וחיים פעילים עד בלי די
תכתבו יותר..תציעו דברים..תקבעו שעות לצ´אטים..והכי חשוב:שאתם מתחברים לאינטרנט-תבדקו קודם מה קורה פה ואל תלכו למקומות אחרים. ועכשיו ברוח יום כיפור אני מבקשת סליחה מניגא על זה שהברזתי לך פעמיים.. היי-"AWAKE" זה דיסק מהמם... סתם בא לי לחל|וק את זה..

NiGa

New member
סקידי!

א. אין תנועה? דווקא יש פה דברים נחמדים - שאת יכולה לענות עליהם! מה את פה רק בשביל הצ´אט, שכבר ביססנו את העובדה שלא עובד טוב?? ב. את לא רצינית - תביאי כל מיני שאלות, דיונים, דברים נחמדים שאפשר לדבר עליהם... ג. זריקת האבנים תעשה באופן מסודר, בין השעות 14:00-16:00, יש להתקשר מראש.

Uv Kruvi

New member
דווקא אני חושב ש...

אחרי ה"שיח"ה שעשינו פה לפני כמה ימים...על הילדותיות והכל... מאז מתחיל להיות יותר טוב... תנו לזה עוד כמה ימים.. ו...תעזרו! מותר לכם להיכס לפורום גם פעמיים ביום! לא יקרה שום מדבר והעולם עוד ישאר כמו שהוא!

skid girl

New member
אני אישית

מבקרת פה לפחות פעמיים ביום גם אם אני לא כותבת כלום..תמיד כיף לראות שבבית שלך יש אנשים (חרא של דימוי..אני יודעת..) אני אוהבת צ´אטים ולכן אני מתחננת לניגא כל הזמן ובוכה לו דמעות (תנין) *סניף סניף*
אבל ברור שזו לא הסיבה שבגללה אני כאן... ואגב לקרוא לדרים הייר מטאל זה טמטום שאין כדוגמתו.
מישהו שמע על להקה שנקראת "STRYPRE"?! אני הולכת לעבוד..כן כן..

DerekJeter

New member
מי אמר שדרים הייר מטאל?!

זה כמו לקרוא לבריטני ספירס דת´ מטאל,חחחחח סתם!! רציני עכשיו זה כמו להשוות את דרים ת´יאטר למטאליקה.

למעלה