תקשיבו אנשים ...

maytal7

New member
תקשיבו אנשים ...

היום שורטי מתארחת אצל גיא פינס ב- 19:30בהוט 3. לכל חברי הוט כיף לכם
לחברים מבינינו שיש יס לא נורא בטוח זה יעלה לאינטרנט מתישהו

ג ב ש ו ש

New member
טנקס../images/Emo9.gifבטח זה יהיה על הסרט..../images/Emo88.gif

אין לי הוט אבל בטח אני אראה אצל מישהו או ב-VOD מתישהו

אוף אני לא ראיתי..../images/Emo4.gif../images/Emo66.gif

רציתי ליראות אבל חברה שלי באה לקחת אותי לעשות סיבוב.. אזז לא נורא אני יראה את זה בויאודי

GELBA90

New member
היי לגבשוש ולאלמוגי ולכולם!! התגעגעתי../images/Emo24.gif

חחח ראיתי את התוכנית שוב היום בהוט וי או די ...הראו את שורטי כשהראו קטעים מהסרט עם אוולין הגואל ואליענה בקייר קודם אוולין הגואל דיברה שהיא יכולה להיות הבת שלה ושהיא כמעט בגיל של הבן שלה ואוולין אמרה גם שחצי מכל הדברים ששורטי אומרת הם פרובוקציות..חחח כפרה על שורטי חחח ושורטי אמרה שהם עשו את סצנת המיטה שם 5 פעמים ושורטי ניסתה להמשיך את זה עם אוולין הגואל גם מאחורי הקלעים או משהו כזה.. חחח ושהיא לא מגלה מה היה אחר כך.. ועוד דברים... שאני לא זוכרת איך זה בדיוק נאמר.. בקיצור אין.. שורטי מלכהה
ואין עליה!!!

שלום שלום..../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif

באמת שאלתי את עצמי איפה את פעם היית נכנסת יותר.. :) טוב נו לא נורא העיקר חזרת אליינו..

GELBA90

New member
היי כל כך התגעגעתי ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif

אני מצטערת שנעלמתי ככה היה לי מלאאא לחץ עם כל הבגרויות האלו אז בקושי היה לי זמן להכנס..מקווה שאתם סולחים לי על זה.... אבל עכשיו נשארו לי בגרויות בודדות אז יש לי הרבה יותר זמן להכנס ולהגיב פה וגם.. התגעגעתי אז באתי... חחח לפורום שורטי המדהים!!!!! הזה ...

אין לי הוט =\

מי שראה שיספר מה היה... ואני מקווה באמת שיעלו את זה לאתר... אבל מיטל תודה בכל זאת! =]

נשמאמית

New member
VOD בטוח ישש..וגם חוזר בטוח יש..

פיספסתי משהו? יש המון כינויים חדשים מה יש ח'ברה חדשים ולא ידעתי?! וחב'רה מה עם איזה מפגשון באופק!?

היא לא חדשה.. ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

היא הייתה כבר בפורום פשוט היא לא כותבת הרבה.. וגם אני בעד מפגש.. נדבר על זה כבר.. :)

למעלה