תקשיבו אני חייבת...

תקשיבו אני חייבת...

אני הבטחתי לעצמי להפסיק להישמע אובססיבית אבל אני לא יכולה לעצור את עצמי. אתמול בגן שמואל היתה הרקדה חגיגית למימונה. של ירון כרמל. אחת ההרקדות הכי מדהימות ומהנות שהיו לי איי פעם! היה כיבוד- כל מניי ממתקים ומאכלים של מרוקעים. ותה ויין, היה אוהל מרוקעי בתוך האולם עם כל מניי שטיחים וכריות. היתה רקדנית בטן ועוד שתי בחורות מההרקדה שהפתיעו ורקדו ריקודי בטן גם הן. ירון היה לבוש בבגדים מסורתיים מרוקעים ולקחו אותו ארבעה בחורים במין כזה כיסא מעוטר מאוד ונכנסו גם קבוצה של רוקדים עם התלבושות המסורתיות עם מגשים עם כל מניי מטעמים.. אבל אלה היו רק הדברים שהפריעו להמוני הרוקדים לרקוד את הרפרטואר המגוון והססגוני שהציב ירון בפני המוני הרוקדים .שמילאו את האולם עד אפס מקום. אני אישית רקדתי כמעט בלי הפסקה עד 1 בלילה.. היה לי זמן רק לסיגריה אחת.. וגם זה בקושי, היה פשוט מדהים. הגעתי הביתה ופשוט נרדמתי בחצי דקה. והרגליים שלי נרדמו עוד לפניי.. וואו. מי שלא היה פשוט הפסיד! דרך אגב מי היה? (חוץ ממני..) היה כל כך כיף!!! תודה רבה לירון

UHUstick

New member
שני דברים (ועוד קצת)

1.לעשן זה לא בריא 2.מרוקאים ולא מרוקעים שמח שנהנת, אני לא חושב שאת אובססיבית, זה שאת מתארת את ההרקדות זה חיובי. ד"א היום נערכה במשגב ההקרדה על ה-אלה מנולד לרקוד. בחרתי לא ללכת כי אני בא לרקוד ולא בא למופע. חוצמזה שבטח היו שם מיליארד איש וכמו שציינתי, אני בא לרקוד. היית?

האמת ש..

שחברה טובה שלי שרוקדת במרכז מיר"ב רצתה שניסע למשגב , ולמרות שזה לא היה לי בתוכנית ואין לי שום סיבה לנסוע עד לשם בשביל שני האלה האלה.. בסוף לא היה בא לה.. בקיצור לא הייתי. זה לא חסר לי..

רותה לשתף את כולכם

הייתי בהרקדה (מימונה) יום רביעי בקיבוץ גן שמואל והיה שם ממש שמח. אווירה נהדרת של בית חם.שמו של המרקיד הוא: ירון כרמל הגדול. באמת אני מציעה למי שיכול לבוא ולראות איזו אווירה חמה ואמפטית. זהו הייתי חייבת לספר אני עד היום עם אותו האנדרנלין של יום רביעי. אז אאחל לכולכם שבת שלום וסוף שבוע מהנה.

למעלה