תקשיבווווו

תקשיבווווו

הכל שטויות חברה מי שבאמת רוצה יכול לדבר כמה שהוא רוצה זה הכל בראש מנסיון האישי תכניסו את זה כבר לראש זה הרגל שאתם יצרתם תחשבו אוהב אתכם בביייי

אני מבין שאתה לא מגמגם

אז שמור את העצות לעצמך. כי רואים שאתה לא מבין בעניין. תנסה לא לישון 3 ימים - הכל בראש...

הדוגמא שהבאת לא ממש טובה...

כי שינה היא צורך פיזי הרבה יותר מאשר פסיכולוגי. בגמגום זה בדיוק ההפך (ברוב המקרים). אבל אפשר להשוות את זה לדבר אחר כמו להגיד : 'תלך ערום ברחוב (נניח כשלא קר), הכל בראש'
לב.

shuky63

New member
הדוגמה שלך לב,ממש טובה לדעתי

כדי להסביר את משמעות הגמגום לאדם לא מגמגם.זה ממש כמו ללכת ערום ברחוב.

ניסיון לתשובה.

אני די חדש, לכן אני אומר מראש שאני לא מבין בדברים האלו כמו שוקי או כמו שאר חבריי הפורום לכן קח זאת בחשבון
לדעתי הדבר הראשון שצריך לעשות הוא לשנות את זוית הראיה שלך. מצד אחד אתה יכול לבכות,להתלונן,להרגיש רע וכו' בגלל שאתה מגמגם, ומצד שני אתה יכול לראות בזה אתגר,לראות בזה למידה, לראות בזה גם את הדברים החיוביים (יש דברים חיוביים אפילו בגמגום, רק צריך לדעת לראות אותם
). אז דבר ראשון יש לשנות את זוית הראיה לזוית ראיה חיובית. דבר שני צריך להתמודד עם הפחד. הדרך היחידה להתגבר על הפחד היא פשוט לעשות מה שאנחנו מפחדים ממנו. אל תקפוץ ישר למים העמוקים. בהתחלה תתחיל מקטן. צעד ועוד צעד. אין ספק שבדרך יהיו לך נפילות ומשברים, אבל אנחנו נופלים כדי ללמוד לקום
בהצלחה
לב.

shuky63

New member
חוץ מזה שאתה מרעיף עלינו אהבה

שמתקבלת בברכה,אתה יכול לספר לנו קצת על עצמך ומאיפה נשאבות דעותיך המוצקות על התמודדות עם גמגום?

למעלה