תקשור של קריון

תקשור של קריון

גשר החרבות
לי קרול מתקשר את קריון
טורונטו, קנדה
29 בספטמבר, 2012
מאנגלית: סמדר ברגמן

כדי לסייע לקורא, תקשור זה תוקשר מחדש [על-ידי לי וקריון] והוסף לו מידע לטובת הבנה ברורה אף יותר. לעתים קרובות, התקשור מול קהל מכיל אנרגיה שנושאת תקשורת מסוימת שהדף המודפס פשוט אינו יכול לחשוף. הנה אפוא להנאתכם מסר מועצם זה שניתן בטורונטו, קנדה, 2012.

ברכות יקירים, אני קריון מהשירות המגנטי. במהלך העניינים, אתם מגיעים לשיא של מה שאנו מכנים "נקודת ההחלטה" עבור האנושות. כדי שתוכלו לראות דברים אלה כפי שאני רואה אותם, יהיה עליכם להבין שני דברים. ראשית, אם תחזרו מעט אחורה בזמן, תיזכרו בתקשורות הראשונות שלי אליכם, בהן אמרתי לכם שהתודעה האנושית משתנה. מההתחלה נתתי לכם מידע לגבי מעשיי על הפלנטה, על כך שהאנושות עוברת תמורה ושאני הגעתי למטרה ספציפית שהיא לשנות את המגנטיות של הרשת. אמרתי לכם שהקבוצה של קריון תסיים את עבודתה בשנת 2002 ותעזוב, וכך היה. כל זה היה בתגובה למה שאתם הגשמתם כאנושות, וכמה מכם עשו את החישובים והבינו שכל הדברים התרחשו במסגרת התקדמות ימי השוויון – חלון 36 השנים, בו השמש שלכם נערכת עם אמצע הגלקסיה – תחילתה וסופה של תזוזה בת 26,000 שנים של כדור הארץ.

תכונה אסטרונומית זו נערכת גם אזוטרית [מטפיזית] עם מה שאנשי קדם אמרו שיתרחש – נקודת החלטה עבור האנושות שתהיה החשובה מכולן, נקודה שנושאת עמה תכלית אנרגטית אדירה. לכן הגעתי, ואם תקראו את התקשורות הראשונות שלי, תבינו מדוע הגעתי, כיוון שמשהו התרחש אצל בני האדם, והוא היה קשור לעתיד שלכם. לפני 22 שנים אמרתי לכם זאת, ובשנת 1993 הוא יצא לאור [הספר הראשון של קריון]. עכשיו אתם בשנת 2012, לאחר שחלפו שנים רבות, חווים בדיוק את מה שאמרנו שתחוו. נתנו לכם אז פוטנציאלים; כמה מהם הפכו לפוטנציאלים של האנושות וכמה לא. אנו מתעסקים רק בפוטנציאלים, אבל החזקים ביותר שבהם דיברו על העתיד שלכם היום.

שנית, אני רוצה שתזכרו שכאשר הגעתם לפלנטה הזאת, כל אחד ואחד מכם היה ייחודי. אין זה משנה בני כמה אתם בעודכם יושבים כאן, כל אחד מכם הוא נשמה עתיקה. הנשמות העתיקות הן אלה שנוטות להתכוונן למסרים שכאלה, להאזין להם ולקרוא אותם, ואמרנו לכם זאת בעבר גם כן. יש לנו אפוא קבוצה ייחודית, ואני רוצה שתזכרו את "ניצוץ האמת" כאשר הגעתם, כולכם. טריים הישר מהקוונטיות שנועלת את עצמה אל תוך הזיכרון שלכם, מצלצלת באוזניכם כאשר אתם מגיעים כתינוקות: "זוהי תקופת החיים שתחולל את השינוי".

היו בכם אפילו ששאלו את השאלה: "מדוע אני חי?" אתם יודעים מי אתם. כאשר הייתה חשכה סביבכם, שנגרמה על ידי הנסיבות והמצבים, חלקם קשורים לבריאות, אנו היינו שם. אומר לכם מדוע אתם כאן. נשמות עתיקות, אתן כאן כדי להשלים משימה זו שהתחלתם לפני שנים רבות! זוהי נקודת ההחלטה, ומנקודת המבט שלי, היא כבר חלפה.

אין מבחן לפניכם, כיוון שכבר ביצעתם אותו. בקו הזמן שלכם, יש עוד 18 שנים [לתהליך]. לכן בסופה של השנה הזאת, סמן שנת 2012 בנקודת היום הארוך/הקצר, זה פשוט מאוד מה שזה – נקודת חגיגה בזמן התלת-ממדי. כאן אתם חוגגים את הצלחתכם. ואסתפק ואומר עכשיו שאלה שבראו מקום נאור זה המכונה כדור הארץ יודעים שהצלחתם. הם כבר חוגגים בשמים ואף על פי כן ישנם דברים שמתרחשים על הפלנטה שאמרנו לכם שיתרחשו, וישנם אנשים שמודאגים.

גשר החרבות מתגלה

אני רוצה לספר לכם על מה שאני מכנה בשם "גשר החרבות מתגלה". הנה מושג שנתנו פעמים רבות בעבר. אמרנו לכם שבסוף – זאת אומרת, בסופה של הפרדיגמה הישנה של הפלנטה [עכשיו] – תהיו עדים לגשר החרבות.

הרשו לי לתת לכם כמה פוטנציאלים לעתיד המיידי. זה לא מה שיתרחש בעוד כמה דורות, אלא עכשיו. גשר החרבות כאן. כמה מכם משערים השערות לכדי צורה ואז משווים אותן לנבואות העתיקות של הכתבים המקודשים, מנסים כמיטב יכולתכם לצרף אירועים ותאריכים כדי שתוכלו להבין זאת. היו כמה שאמרו אפילו: "אה, גשר החרבות: זה חייב להיות הזמן שבו יתרחשו קרבות על הפלנטה. זה הארמגדון, והוא כאן". אני אומר לכם, יקירים, שהארמגדון מתרחש על כדור ארץ אחר כלשהו, בזמן אחר! אתם יכולים למחוק את הנבואה הזאת ולסמנה כמשהו שלא יתרחש אצלכם.

אומר זאת שוב, אנשים יקרים: אל תקראו נבואות ישנות ותנסו להתאים אותן למשהו שמתרחש כאן עכשיו. נבואה ישנה קבעה שתמותו בשנת המילניום, אתם זוכרים? אך הנה אתם כאן בשנת 2012! אתם עברתם לנבואה העכשווית של אנשי קדם, של העמים הילידים של הפלנטה שראו מיזוג של צפון ודרום – נבואה של הנחש עוטה הנוצות והנבואה של הקונדור והעיט. זוהי תנועה של אנרגיה על הפלנטה בדרך שאף נביא "מודרני" לא ניבא. במקום זאת, היא הגיעה מהעמים הילידים, כיוון שהם ראו את הפוטנציאלים של כמה פרקטלים של זמן שדיברו על כך שהאנושות תעבור את נקודת ההחלטה החמישית ותנוע לחלק הבא של מה שאנו כינינו בשם "התמורה הגדולה של התודעה האנושית".

מה יקרה בהמשך? גשר החרבות. לכן בואו ננתח אותו. הניחו לנו לומר לכם על מה חשבנו כאשר נתנו לכם מושג זה ואנו מבקשים מכם לא לשייך לו שום דבר שלא נאמר כאן. אל תעמיסו עליו יותר ממה שניתן. אל תנסו להבין במה שניתן משמעויות חבויות, כיוון שאני אתן לכם את כולן עכשיו.

הגשר

זה פשוט מאוד. זהו גשר, לכן בואו נבחן אותו תחילה. מה הגשר עושה ומדוע חייב להיות גשר? ובכן, ברכות יקירים, כיוון שנקודת החלטה אינה תמיד גשר. לפעמים היא תהום, תהום שהאנושות נופלת אל תוכו כדי שתוכל להתחיל הכול מהתחלה. או אולי זוהי נקודת החלטה שאין לה כלל גשר, ומשמעות הדבר שהכול נשאר כשהיה. לא חל שינוי, יש לכם עוד ממה שהיה – עתיד שהוא בשום מקום ושמעולם לא נכתב. אבל זה לא מה שמתרחש כלל וכלל.

כן, זה נכתב פעמים רבות מאוד, אבל זה לא נמצא בכתבים הישנים שלכם, יקירים. יהיו לכם כתבים חדשים הרבה אחרי שהשותף שלי יעזוב. אה, הוא יחזור, אבל זמן רב לאחר תקופת חיים מסוימת זו, יהיו כתבים חדשים שיכתבו על ידי אלה שאתם תחשיבו לנביאי היום. הם ידברו על מה שיקרה בהמשך על הפלנטה והם יראו את השינוי בטבע האנושי. הם יראו את מה שנוטה לכיוון קוונטיות של אנושות גשמית – את תחילת מה שקרה אצל הפליאדים לפני זמן רב מאוד ומה שיקרה כאן כאשר תחצו את הגשר.

אבל זה בעתיד הרחוק. מה בנוגע להווה? הגשר שאתם חוצים הוא גשר בין פרדיגמות הקיום הישנות והחדשות. בסופו של דבר, כל האנושות תחצה אותו, אבל הוא כה חדש כרגע שאלה שבאמת חוצים אותו הן נשמות עתיקות, משום שהן היחידות שרואות אותו ושהאקאשה שלהן מוכנה לכך. אבל עליכם לדעת את הדבר הבא: הגשר מיועד לכולם, ובעודכם חוצים את הגשר, מטפורית, אחרים יבואו בעקבותיכם. הם יחצו אותו ואפילו לא ידעו זאת. הם יחצו אותו אל אמונה של סוג מציאות חדש.

עזיבת פרדיגמות ישנות של "הדבר הבא שצפוי שיקרה". קבלת פרדיגמות חדשות לעתיד ללא מלחמות היא השלב הבא. ראיית האנושות באופן שונה מכפי שנאמר לכם שהיא מסוגלת להיות, היא השלב הבא. ויתור על פחדים ישנים שהיו לרבים כל-כך במשך זמן רב כל-כך לגבי מה שצפוי בהמשך, הוא השלב הבא. זה הגשר. הוא דבר יפהפה. העובדה שקיים גשר בכלל היא דבר יפהפה.

הגשר נברא על פני תקופת זמן ארוכה. מבחינה סינכרונית, לא ידענו שיהיה גשר עד לפני 30 שנים. כזו היא האנרגיה החדשה. לאנושות בחירה חופשית ולא היה אז פוטנציאל חזק שהראה אם מיזוג אנרגיה יברא את התנופה שתברא או שלא תברא גשר. אבל היה פוטנציאל קטן.

בהתכנסות ההרמונית של שנת 1987, ידענו שהגשר יבנה. בשנת 1989, השלד היה במקומו. בשנת 1993, הגשר היה שם. אז התחלתם להיות עדים לנפילת ברית המועצות, להתאחדות המדינות באירופה, שקודם לכן היו אויבות, לכדי ברית כלכלית. הרעיון שאתם יכולים לאחד במקום לפצל היה רעיון חדש. דיקטטורים החלו ליפול, והגשר הוצב במקומו, ורוב האנושות אפילו לא שמה לב, כיוון שהוא נבנה לאט כל-כך. אבל אתם חשתם בבוא השינוי, נכון? זו מהות הגשר.

מה אמרנו לכם על הגשר? למעשה, לא הרבה לבד מכך שחציית הגשר לא תמצא חן בעיני אנשי האנרגיה הישנה. האנרגיה הישנה לא רוצה שתימלטו! האנרגיה הישנה לא רוצה שתחצו את הגשר משום שהיא אינה יכולה לעשות זאת. האם ידעתם זאת? היא לא יכולה לחצות. הפרדיגמות הישנות של הטבע האנושי שהכרתם במשך אלפי שנים חייבות להישאר בצד הישן של הגשר. הן לא יכולות לחצות, כיוון שהגשר דוחה כל דבר שאינו אהבה, חמלה ואור. דברים חשוכים, ובכלל זה טבע האדם הישן, לא מסוגלים לחצות. אבל האנשים אליהם אני מדבר עכשיו כבר נמצאים על הגשר. זה היה התכנון שלכן, נשמות עתיקות, ואלה המילים שצלצלו באוזניכן עד היום הזה והמילים שניתנו לכן בזמן רוח הלידה, שהדבר עשוי להתרחש בתקופת חייכן. אז מה יקרה בהמשך?

חרבות

בואו נדבר על חרבות: כאשר אתם שומעים את המילה "חרב", הדבר הראשון שעולה בראשכם הוא קרב. גשר החרבות הוא קרב ואמרנו לכם זאת גם כן. חרבות הן מטפורות ויש להן משמעויות רבות, לכן בואו נאמר למה אנו מתכוונים כאשר אנו אומרים "חרבות".

הן אכן כלי נשק בקרב. עומד להתח

המשך התקשור-

חרבות

בואו נדבר על חרבות: כאשר אתם שומעים את המילה "חרב", הדבר הראשון שעולה בראשכם הוא קרב. גשר החרבות הוא קרב ואמרנו לכם זאת גם כן. חרבות הן מטפורות ויש להן משמעויות רבות, לכן בואו נאמר למה אנו מתכוונים כאשר אנו אומרים "חרבות".

הן אכן כלי נשק בקרב. עומד להתחולל קרב. "קריון, האם משמעות הדבר שתהיה מלחמה?" פוטנציאלית, כן. ברגע זה אנו אומרים לכם שדברים במזרח התיכון מתבשלים. שמתם לב לכך, נכון? מה אתם יודעים על המזרח התיכון, יקירים? בואו נבחן את הדברים לרגע. באיזו אנרגיה גדלתם? מה הייתה האנרגיה של המזרח התיכון? בשנות הארבעים, מה הייתה האנרגיה? עם כינון מדינת ישראל, אתם בניתם קיר של שנאה, שני הצדדים. הקיר היה כה עבה שילדי שני הצדדים חונכו לשנוא אלה את אלה ברגע שיכלו להבין את השפה. נאמר להם מי הם אויביהם. עכשיו, היכן הייתם אתם אז?
כמה מכם לא היו כאן עדיין. כאשר הגעתם, בצעירותכם, האם הייתם מודעים למזרח התיכון? לא כל-כך. "בשל מה השנאה?", אתם עשויים לשאול. ואם הייתי אומר לכם שמדובר בסכסוך משפחתי? שני בנים של מאסטר יהודי קשורים לכך. האחד ייסד את האומה הערבית, והאחר נותר יהודי. הם לא רוצים לשמוע את זה, אבל הם כולם יהודים. (אל תספרו להם.)
אם תבחנו את שושלת היוחסין, זה ברור למדי ואף על פי כן זה מערך שלם ומוחלט לפתרון או למלחמה. המערך יכול להביא לסוף העולם הזה בשריפה שתגרם עקב שנאה זו. כך כתוב בנבואות של נוסטרדמוס ובכתבים שלכם, אבל אין זו עוד הנבואה של הפלנטה. אך השנאה עדיין קיימת. השנאה חזקה היום כפי שהייתה אז, אבל היכן היה הטרור לפני 40 שנים? הוא היה מבודד.
אלה בישראל, בפלשתין ובסביבה ספגו את רובו, אבל עכשיו דומה שהוא בכל מקום – ואתם מודאגים. מדוע זה היה כך? התשובה היא משום שהאנרגיה הישנה הייתה מרוצה מכך ששנאה זו מוכלת, כיוון שהיא הייתה ממשיכה ולעולם לא הייתה כוללת מישהו מבחוץ. אנשים מבחוץ נוטים להביא אור לא רצוי למסיבה. לפתע, כל כדור הארץ מעורב ויכול לראות את כל התרחיש למולו. המשמר הישן רוצה מלחמה, ממש כמו בכל העידנים שקדמו. אלה שנמצאים על הגשר מחזיקים באור ומראים לכדור הארץ כיצד לחצות. אפילו צעירים רבים בישראל, בפלשתין ובאיראן מחזיקים באור! הוא נמצא בכל מקום סביב המשמר הישן ואנשיו זועמים, כיוון שהם מפסידים ב"קרב השנאה".

האם תתחולל מלחמה? מה מתרחש? אתם יכולים לחוש בה מתבשלת, נכון? כמה מכם לא רוצים לצפות בחדשות, כיוון שאתם מפחדים ממה שהמחר יביא. סוף השנה עדיין לא הגיע בכלל! האם יתחולל קרב?
הרשו לי לומר לכם, יקירים, ברגע זה בעודנו מדברים אליכם, קיים פוטנציאל למלחמה קטנה במזרח התיכון. אמרו לכם שאם תתחולל מלחמה במזרח התיכון, כל העולם יצטרף, ואתם לא תשרדו. אני אומר לכם שזוהי פרדיגמה ישנה, כיוון שאם וכאשר היא תתרחש, הביטו בקפידה וראו מי מחליט לא להצטרף למסיבת המלחמה. כיוון שיש תודעה חדשה שמבעבעת על הפלנטה ואני אומר לכם: בכל ההגינות, כפי שאנו רואים את הפוטנציאלים העתידיים שלפניכם, זה לא ישנה לכאן או לכאן לגשר אם יתחולל קרב או לא.

מה שיקרה בסופו של דבר באיראן יהיה זהה בכל מקרה, ואני אומר לכם מדוע – כיוון שאין מי שיתפוס את מקומו של המשמר הישן. הם לא מגדלים צעירים שכאלה! אלה כל הותיקים ששונאים ושמזיזים את כלי השחמט כאילו הם אלה שמייצגים את כלל האומה, אבל אין זה כך. יבוא יום, אולי יום שידחף על ידי מלחמה, שיברא מהפכה במדינה הזאת. באופן מפתיע ביותר, הם לא רוצים מלחמה.
שאלו את הישראלים אם הם רוצים עוד מלחמה. הם יענו בשלילה, אבל הם מפחדים שהאויבים שלהם יפתחו נגדם במלחמה. מי הם האויבים שלהם ומה משתנה, יקירים? אתם חושבים שאתם יודעים מה קורה בסוריה, במצרים ובלוב? אתם חושבים שאתם יודעים? הרשו לי לומר לכם שמתרחש שם כיול מחדש לגבי מה שהם מאמינים ומי הם אויביהם. מדובר במה שהם רוצים מהממשלה שלהם. הניחו לי לומר לכם מה כולם רוצים בסופו של דבר, ואולי לא תראו זאת בעשרים השנים הבאות, אבל הם רוצים בתי ספר ובתי חולים. הם רוצים את מה שיש לכם בחנויות, והם רוצים את החופש לסגוד לנביא שלהם בלי שקבוצה קטנה תאמר להם מהם הכללים לכך. הם רוצים לכבד את מוחמד בדרכם שלהם ולראות את אהבת האלוהים שבו כפי שתוכננה על ידו. זה מה שמתרחש. זה המאבק. הבעיה היא שהאנרגיה הישנה תילחם, כיוון שהיא תאבד שליטה אם הם יקבלו את מה שהם רוצים.

שינוי בפרדיגמה קרב ואתם תראו אותו שם תחילה, והוא עלול להיות מכוער, לכן אני רוצה שתחזיקו חזק. אל תשלפו בדקה האחרונה את מה שאמר נוסטרדמוס ותגידו: "הוא צדק". שום דבר שהוא אמר לא התגשם מאז שנת 1987. אל תאחזו לפתע את כתבי "התגלות" ותוציאו את כל המילים שלא היו נכונות 30 שנה. שום דבר ממה שהם אמרו לא התרחש. הדבר היחיד שנשמע נכון הוא שיש עדיין בעיות במזרח התיכון.
כל הנבואות הללו שנכתבו כבתי שיר לא התקיימו. התזמון אינו נכון להתרחשותן עכשיו. תבדקו. אה, עדיין יהיו אלה שיגידו: "זה מתרחש, זה מתרחש, זה מתרחש!" כיוון שהם שקועים בפחד ובשליטה. חלקם רוצים שהן יתרחשו, והם מאמינים שהשיא יהיה השיבה הביתה אל אלוהים. אני רוצה לומר לכם, יקירים, כולכם תחזרו הביתה! אבל הבית הוא בצד השני של הגשר המוביל לכדור ארץ ללא מלחמה. זה הגשר. אנרגיה ישנה לא מסתלקת בקלות.

אילו עוד משמעויות יש למושג חרב?

החרב היא סמל, סמל מטפורי לאמת. גשר חרבות הוא גשר אמת. לפעמים אתם יוצרים גשר של חרבות המונפות באוויר כחלק מחגיגה, האם אתם מבינים זאת? כך אנו רואים זאת. האם אל הגשר תוביל דרך חתחתים? כן, אבל אתם ידעתם זאת כאשר הגעתם לכדור הארץ, יקירים, והמשמעות לא חייבת להיות מלחמת עולם, והיא לא תהיה.

יש כאלה שעוסקים בשאלה האם הם ימשיכו לשנוא או לא במזרח התיכון. הם לא בוטחים אלה ואלה, אבל הם גם לא רוצים להמשיך באותה דרך. יש דיקטטורים שעוזבים או שכבר עזבו, מוחלפים בידי מנהיגים שבסופו של דבר יעדנו וירככו את העמדות שלהם ביחס לשכניהם. הסיבה תהיה שהם יבינו שמה שהם רוצים הם בתי ספר ובתי חולים, כבישים וביטחון לילדיהם. האם קשה לכם מדי לדמיין זאת?

אמצעי התקשורת חובבים זוועות וממהרים לספר לכם שכולם רוצים להרוג אלה את אלה. ברצוני שתראיינו אותם. אל תראיינו את אלה שאתם רואים בחדשות, אלא את האמהות והאבות שאינכם רואים בחדשות שאמונתם זהה לאלה שאתם כן רואים בחדשות. הם יגידו לכם: "תנו לנו שלום; עזבו אותנו לנפשנו; תנו לנו לגדול בדרך שלנו, בתרבות שלנו. אנחנו לא רוצים לייצר פצצות. אנו רוצים חמלה". זה הגשר. הדברים יהיו אולי גרועים יותר לפני שישתפרו ואמרנו לכם זאת פעמים רבות. אבל לכן אתם כאן.
לאט המעטים שמטיפים לשנאה יתפסו כמעטים. הרבים ישמיעו את קולם ויחליפו את המעטים.

הדבר הבא שתעשו הוא חשוב ביותר. מה זה יהיה? האם תפחדו, או תחושו חמלה כלפי המצב, תבינו אותו, תזדקפו ותמשיכו לנוע על פני הגשר? האם תתחבאו בפינה ותדאגו כאשר תהיו עדים למה שציפיתם לראות? האנרגיה הישנה לא מסתלקת בקלות. חרב האמת פעילה ואיתנה, והאמת תיראה באור.

איזו עוד אמת אתם יכולים לזהות? מה בנוגע לאמת של האופן בו עובדים הדברים בכדור ארץ רחום, כדור ארץ שבו לא יכולות להיות בעיות של חוסר יושרה שיש לכם עכשיו? העסקים ישתנו, הממשלות ישתנו, הבנקאות תשתנה. אתם נדהמים? יום אחד תדעו שאתם למעשה אלה ששינו את אופן התרחשות הדברים בפינות החשוכות של הפלנטה. לא לכך ציפיתם, ואתם תבינו שחוללתם שינוי.

אני נמצא בקנדה ואני יודע זאת, אבל אומר למאזינים ולקוראים באמריקה את הדברים הבאים: תתכוננו! כיוון שישנם כמה מוסדות שעומדים ליפול, כאלה שאין להם יושרה ושלא ניתן יהיה לעזור להם עם תוכניות הבראה. שוב, אנו אומרים לכם שהגדולות ביותר הן חברות התרופות, ואמרנו לכם זאת בעבר. הדבר בלתי נמנע. אם לא עכשיו, אז בעוד עשור. הדבר בלתי נמנע והם ילחמו כדי לשרוד והם לא יחצו את הגשר. כיוון שבצדו האחר של הגשר יש דרך חדשה, לא רק לרפואה אלא גם לאופן הטיפול. פרדיגמות עליהן לא חשבו עדיין, שלא מייצגות מערכת שקיימת עכשיו, יבראו ויפותחו על ידי מוחות צעירים בעלי תפיסות שהזקנים לא מכירים. דברים שאין להם יושרה היום יפלו מחר. התכוננו לכך. הכול חלק ממה שנמצא בצדו האחר של הגשר. הדברים לא ימצאו חן בעיני האנרגיה הישנה, ואנשיה יתנגדו.

יהיו דרכים חדשות לייצור חשמל, דרכים חדשות לטיהור מים, דרכים חדשות בהן תזינו את עצמכם. הכול שם בעתיד, מעבר לגשר. הם ממתינים לכם שם שתחצו. אל תפחדו. עובדי אור, לכך חיכיתם וזה העתיד שרציתם. לכן נולדתם ולכן אתם חיים עכשיו. אין זה משנה בני כמה אתם. אל תספרו את השנים שנותרו לכם לדעתכם; אל תעשו זאת, פשוט אל תעשו זאת. אני רוצה שתראו את חייכם כפי שאנו רואים – את כל תקופות החיים שאי פעם חייתם, עם האנרגיה של מה שיצרתם עכשיו על הפלנטה, בידכם, כיוון שכך הרוח רואה זאת. טביעות רגליכם על האדמה הן עצומות ומה שאתם עושים עכשיו בעודכם חוצים את הגשר, הוא אדיר. רק הנשמות העתיקות בעלות החוכמה שצברו במשך גלגולים רבים יכולות להניע גשר זה ולחצות אותו במהירות.

התכונה האחרונה- הדבר האחרון בקשר לחרבות הוא חג

חלק שלישי ואחרון-

התכונה האחרונה

הדבר האחרון בקשר לחרבות הוא חגיגה. מה קורה כאשר בני אדם צועדים מתחת לחרבות מוצלבות? מה הרעיון הכללי של טקס זה? אלה נישואים, נכון? לכן הרשו לנו לתת לכם, לבסוף, את סמל הנישואים שעל הגשר. יש לו משמעויות רבות כל-כך! אלה הנישואים של מה שהיה עם מה שיכול להיות. אלה נישואים של החמלה והרוח האנושית, אלה נישואים של ישות נשמתכם על הפלנטה עם זרעי הבריאה שלכם (הפליאדים), אלה נישואים שלכם עם עצמכם! זו התאחדות הצפון והדרום. הוא יפהפה. זהו גשר החרבות.

אולי אתם כאן היום או מקשיבים או קוראים והכול חדש לכם ואתם אומרים: "אני לא יודע אם אני נשמה עתיקה או לא. האם אני חלק מהחצייה? האם אני עומד לחצות את הגשר?" הרשו לי לומר לכם את הדברים הבאים: אל תנתחו את זה! אתן לכם עובדה. אם אתם מקשיבים עכשיו (או קוראים), אזי אתם חלק מזה! זה הדבר היחיד שהביא אתכם לדף, למושב, להקשיב או לקרוא או לדעת. אם אתם מתעניינים, אז אתם חלק מזה. אולי חלקכם יידרשו למתוח מעט את האמונה, אבל אתם חלק מזה! אומר זאת שוב: אל תנתחו זאת יתר על המידה. רבים יתעוררו ויבואו בעקבותיכם. הגשר יהיה שם כל עוד אתם חיים.

מה אתם אמורים לעשות? פשוט להיות, נשמות עתיקות. לכו לעבודה והראו שם את אורכם. הראו שיש לכם חמלה לסובבים אתכם. לכו הביתה אל משפחותיכם שאולי לא מאמינות בכל זה, ואל תשפטו אותם. במקום זאת, הראו להם את חמלתכם, כיוון שיש לכם חלק של אלוהים בתוככם. חשבו מה היו המאסטרים עושים ברגע זה. הם לא עומדים כאן ושופטים, הם חוגגים את חייכם! אין זה משנה מי נמצא מולכם, חגגו את חייהם! היו דוגמה לחמלת האלוהים ולזרעים האלוהיים שבכם, שיעצבו את עתידכם. אל תפחדו.

מה אמצעי התקשורת יספרו לכם בהמשך, מה שיקרה בהמשך במזרח התיכון, מה שיתרחש בשנים הבאות הללו, הכול יהיה חלק מתגובת האנרגיה הישנה. החשכה לא יכולה לחצות את הגשר והיא תמות בשל כך. ואני לא מתכוון לבני אדם. אני מתכוון שאנרגיית השנאה עצמה תמות ותיעלם בסופו של דבר. זו ההבטחה ואני מדבר עכשיו אל אלה שיש להם בחירה מוחלטת וחופשית לשנות זאת, אבל אני אומר לכם, אתם לא תעשו זאת כיוון שהדחיפה חזקה מדי. הכדור כבר החל להתגלגל.

במשך 20 שנה צפיתם בבואו. יש לכם זכות לשלום על פני האדמה. אתם תכננתם להגיע לזמן הזה. יש לכך תקדים, כיוון שהפליאדים עשו זאת, אלה מאוריון עשו זאת, והאוקטוריאנים עשו זאת. ההורים של ההורים של ההורים של המערכות הפלנטריות שלכם עשו זאת. עכשיו אתם עושים זאת. תהליך ארוך לפניכם עד אשר השביב האחרון של האנרגיה הישנה יעלם. אומר זאת שוב: יבוא יום שבו תביטו לאחור לזמן הזה ותאמרו: "כמה ברברית הייתה האנושות!" וזה מה שאנו רואים, נשמות עתיקות, ביום הזה.

זה מה שאנו רואים.

וכך הוא.

קריון

פיה 61

New member
תודה רונית

גור42

New member
אכן - אין דברים כאלה

חוצן שאפילו לא יודע מה זה גלקסיה ומה זה מגנט, זה כאילו שנשיא ארה"ב לא ידע איפה נמצאת ניו-יורק.

אבל אשריי המאמין.

למעלה