תקשור קצר

AnalyzE

New member
תקשור קצר

מה בעצם אתה רוצה? אהבה, לאהוב, להיות נאהב. איך קריירה או ייעוד חיים מתחברים לרצון הפנימי של להיות נאהב ולאהוב? כאשר אתה בהגשמה, האהבה היא חלק בלתי נפרד מהתהליך. כי רק באהבה ניתן ליצור הגשמה. אהבה היא חיבור כל האלמנטים, היא הכוח שמאחורי הבריאה. לפיכך, לא תתיכן יצירה והגשמת חזון עצמי ללא כוח האהבה. אז מה הצעד הראשון בהגשמת החזון? האם עלי קודם למצוא אהבה? מתוך אהבה אתה צומח מעלה. זהו תהליך, שכן אין בו התחלה או סוף רק תהליך אחד מתמשך, לפיכך כל צעד בדרך להגשמה הוא צעד בדרך לאהבה. היכן החלק המעשי בתהליך ההגשמה? כמו כל תהליך בחיים, הוא פרוש מולך בצורת הזדמנויות, הצעות, רעיונות ואפילו משיכה. גופך עלול לפרש משיכה לדבר מסויים כמשיכה מינית ומעוררת אך ייתכן מאוד שזוהי משיכה לצעד שיוביל להמשך התהליך, לא התחלתו שבכן אתה תמיד נמצא בו, בתהליך. זהו חלק בלתי נפרד, זוהי הקרקע או הדרך שעליה אתה נבנה ובונה. וואו, זה מדהים! לא ידעתי שכל זה נמצא בתוכי. תודה, תודה לך אלוהים. אין בך ספק, זה חיוני להמשך התהליך. האם עלי ללמוד מוסיקה, האם כל הסימנים שעברתי בדרך מצביעים לכיוון קריירה במוסיקה ויצירה? האם אתה בוטח בתהליך? כן. תמיד? לא. התשובה תלוייה בצורה שבה אתה ניגש אל התהליך הנוכחי. כאשר אתה חדור מוטיבציה ואמונה שלמה, התוצאה תשרת את רצונך. כאשר אתה בספקות וחרדות התוצאה תהיה דומה, מלאת ספקות וחרדות ובכך לא תשרת את חזונך. אז כל תהליך שאבחר בו, אם אהיה חדור מוטיבציה ואמונה, יוביל אותי לחזון הרצוי? התשובה היא כן, שכן לא היית בוחר בסיטואציה או בתהליך שלא יישרתו את חזונך הפנימי. אפילו סיטואציות שהן חלק מתהליך לא כל כך נעים משרתות עוד חלק בדרך לחזון הנעלה שלך. אז בעצם אין מקום לטעויות, כלומר אם דרך אחת קורצת לי ומושכת אותי עלי פשוט לצעוד בה והיא תוביל אותי לתהליך הרצוי, שכן אני יוצר את ההזדמנויות בהתאם לחזון העליון שלי. מדויק. אז מדוע אנו מלאים ספקות? מדוע אנו יוצרים מכשולים בדרך שכל תפקידה לשרת אותנו ולהביא אותנו לחזון העליון. ענינו על השאלה אך נענה שנית. כל ספקות או מכשול שאנו מציבים לעצמנו נועד לבחון את המניע שלנו. תאר לעצמך כביש ארוך בו אתה נוסע. לאורך הכביש הסתעפויות רבות ושלטים המצביעים לאן ללכת. תאר לעצמך שאחת מההסתעפויות חסומה, הדרך היחידה היא לבחור נתיב אחר. בשלב הזה הרבה אנשים נכנעים. אילו ידעת שכל הנתיבים מובילים לאותו מקום, לא היו בך ספקות. לפעמים מכשולים בדרך הם מראת מבחן. כלומר, מראה שאתה מציב לעצמך כדי לבחון את הדרך שעברת עד כה. האם שרתה אותך? האם עליך לבחור במודע נתיב נוסף. הבן, גם כשאתה לא בוחר במודע נתיב מסוים, החיים בנויים כך שיימשכו אותך הלאה. אין עצירות רק התפתחות, אין נבילה רק שאיפה לחיים. אז קבל בברכה מכשולים, התבונן בהם כמו במראה. בחן, הבן ופרש. זהו חלק מהתהליך עליו אתה צועד. אין דרך לא נכונה, כולן מובילות לישועה. אני מודה לך על התשובה המפורטת. עד הפעם הבאה, אוהב אותך. אני אותך.

Shar0ni

New member
Wellcome

ותודה על השיתוף
אהבתי את הכתוב. אדם צריך לגלות מהו חזונו. אחרי שיודע מעל לכל ספק, מתחילה העבודה. ואז אם אדם מספיק נחוש בדעתו הוא עשוי להגשים את החזון. אך ישנם לפעמים עוד גורמים אחרים שתלויים בך. כמו שכתבת מכשולים. המכשולים הללו נועדו אכן לבחון עד כמה אדם באמת מאמין ושואף לחזונו. כמו בסיפורים רבים שאנחנו מכירים מהתורה. סיפור נח עגל הזהב קריעת ים סוף תמיד נשאלת שאלה עד כמה אתה באמת מאמין ורוצה המבחן תמיד יהיה שם. אחרי שתעבור את המבחן יגיע מבחן יותר קשה. רוב בני האדם נכנעים מהר ושוקעים בשינה, מוותרים על החזון. ככה יותר קל להם.
בוקר קסום שיהיה לנו

orli997

New member
יפה, ברוך הבא כאן../images/Emo140.gif

באמת יפה אהבתי לקרא, ואולי שאלה קטנטנה אם לא אכפת לך, מהי הישועה המיוחלת ? כיצד היית מגדיר אותה , בבקשה רק אם בא לך שאני מחטטת?

למעלה