תקשור עם רוחות

hasooi14

New member
תקשור עם רוחות

שלום, יש לי כמה שלאלות שאשמח אם תענו לי עליהן: 1. האם שאלת נביאים מהתנ"ך ע"י הכנסת מפתח לתוך ספר תנ"ך וקשירתו נקרא סיאנס?, אם לא, איך זה נקרא?. 2. האם כדאי לבצע זאת במקום פתוח או במקום סגור?. 3. האם עשיתם זאת וראיתם כי התשובות אכן התממשו והן אמינות?. 4. האם זה אסור עפ"י היהדות?. 5. האם יש עונש למי שעושה זאת?, אם כן, מהו?. 6. אם הרוח אמרה שהיא תשאר בחדר שלי למשך שבוע, האם היא יכולה להזיק לי או לעשות משהו?. תודה מראש.

Dark faith

New member
אני יעלה על חלק,

היות ואני לא כל כך מבינה בתיקשור וסיאנס. 1. זהו סוג של תיקשור 2. אין לי שמץ 3. לא עשיתי כך שאני לא יכולה לענו לך. אבל מיהשו שאני מכירה עשה את זה ואמר לי שאכן זה אמיתי. 4. אסור. 5. אין לי שמץ- אני לא חושבת שמישהו יכול לענות לך על זה.

לפי ידיעתי

1) הכל תלוי באופן פנייתך, לדוגמה: א) אם אתה מזמן רוחות כדי לשאול את השאלות הרי שזה סיאנס (ולפי הבנתי משאלתך מס' 6 אכן יצרת קשר עם רוח\ות,ב) אך אם הנך שואל לעצמך ,ז'א פותח ישר בשאלות ולא ע'י זימון רוחות אזי אין זה סיאנס,אלא סוג של תקשור אשר אתה אינך יכול להיפגע ממנו להבדיל מהסיאנס ששם אתה כן עלול להיפגע. 2) למיקום אין חשיבות רק עדיף בחדר סגור עם חלון פתוח. 3)אם עושים את זה בצורה הנכונה (ראה תשובה 1סעיף ב' ) אכן יתקבלו תשובות מתאימות. 4)ביהדות אסור להעלות באוב (ז'א ליצור קשר עם רוחות דהיינו - סיאנס) ולכן אין איסור על תקשור זה. 5)ראה תשובה 4 6)ראה תשובה 1

העתיד

הרבה נאמר על העתיד, ונולדו אינספור שיטות לחזות בו. בשביל מה באמת זה נחוץ? אולי בשביל הסקרנות או בעיקר להרגיע את החוששים. סלחו לי על הנדושות, אבל לא יכולתי להתאפק- ההווה ניתן בכדי ליצור בו את העתיד. זאת מטרה בחיים, זה לימוד. למה שתרצה שזכותך זו תישלל ממך?

anatt29

New member
עשיתי את זה לפני 10 שנים

ועד היום אני נושאת בעול.. משלמת את המחיר מבחינה בריאותית .. אני מוצאת קשר הדוק בין עיתוי התפרצות המחלה שלי לבין התקשור שעשיתי עם ספר תנך. אל תקחי את הסיכון.. אני לא רוצה להישמע יומרנית או מופרכת, אבל אני, מנסיוני- ממקור ראשון מספרת לך את זה שעשיתי ועד היום חיי לא הסתדרו מכל הבחינות שרק תרצי .. פשוט קללה רובצת עלי בעקבות התקשור הזה עם הספר.

למעלה