תקשור לסקרנית

ב י ש ו ף

New member
תקשור לסקרנית

סקרנית בגלל שיש לך מוטיבציה וכו' חשבתי לתת לך כמה הנחיות לתקשור. אמ.... ככה לי יצא לתקשר את אושו בממד "זמן חלל שלילי" (שזה מה שמגיע אחרי מהירות האור בהסתמך על "היקום ההולוגרפי של מרקם") התקשור היה תאונה נעימה להערכתי ואני אסביר לך מה ההנחיות המדוייקות מומלץ לא להיות על בטן מלאה לפני התרגול, וכן מומלץ לעשות טאי צ'י ממש לפני התהליך (ממלא את הצ'אקרות באנרגיות ועשוי לאזן אותם) התרגיל הראשון עוסק בחיזוק כושר ההחזיה תפסי אובייקט יפה כמו פרח או סמל (לא מגן דויד) ותתבונני בו עמוקות, כשאת עושה זאת תוך התמקדות בקווי המתאר של השלם, כעצם שלם ופחות בפרטים אח"כ תביטי חמש דקות רצוף בעצם, ולמשך דקה תנסי לדמיין אותו בעיניים עצומות. עליך ללמוד להפעיל את כול החושים בקליטת האובייקט ריח מרקם צבע טמפרטורה ומשקל. בצורה הזאת איכות המיקוד שלך תשתפר וגם יכולת ההחזיה כמו בתרגיל הראשון. התרגיל האחרון דורש פרק זמן של חצי שעה כשהגישה המרכזית והיא החשובה ביותר להיות משוחרר ולקחת את כל העניין בכיף, הרעיון הוא לא לעודד ציפיה סמויה ל"להשיג" וזאת טעות קלאסית נפוצה בכל סוגי המדיטציות. אחרי שכל השלבים הושלמו ואת שולטת בהם אחרי הרבה תרגולים את יכולה לגשת למדיטיות נשימה בישיבה מזרחית (מומלץ על ספה) תרפי את הגוף מכפות הרגליים ומעלה באיטיות כאילו יש לך את כל הזמן שבעולם, וכשאת נושמת דמייני שאת ממלאת אותם באור, הדמיון שלך שמשלב מרקם טמפרטורה וצבע עשוי להיות חזק מאוד. אחרי שאת מרפה את כולך וממלאת באור לבן דמייני את כל הצ'אקרות כשאת מקדישה עשר דקות לכל אחת כשהראשונה מתמלאת באור לבן (הראשונה היא בעצם צ'אקרת משפך קליטה ושונה מהצ'אקרות האחרות במבנה, היא איננה דו כיוונית כמו האחרות מידע על איך נראות הצ'אקרות ניתן להשיג ב"ידי אור" יש שם תרשימים של איך נראת צ'אקרה וזה יעזור לך בדמיון) כל צ'אקרה מתמלאת בצבע האור שמאפיין אותה וככה תתקדמי, עד לצ'אקרת הכתר (שגם היא איננה דו כיוונית). בשאני התמקדתי בעין השלישית והייתי כולי רפוי פתאום נפתח לי חלון בצד העין הימנית וראיתי את "אושו" בנוי מחלקיקי אור כחולים בהירים) זה נראה לי סוג התקשור הכי איכותי שיש וזאת הייתה אחלה חוויה שיהיה לך בהצלחה. לפי דעתי את תהיה פצצת אנרגיה קוסמית. חחחחחחחחחחחחח

Curious

New member
תודה, בישוף ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

מאוד מעריכה את ההשקעה.

Curious

New member
אני אנסה בהקדם כשאהיה רגועה יותר

התרגיל השני מזכיר לי קצת טנטרה... עלי להעביר אנרגיה חיובית מצ'אקרה לצ'אקרה ולהרגיש אותן אחת אחת. מעניין, כשאני עונה לך כעת, בעודי יושבת בעבודה, יש לי תחושה של חום בצד הימני של הגב התחתון בגוף... חג שמייח לנו

למעלה