מרחיבה לגבי המסר..
בלילה של שישי, התעוררתי באמצע הלילה כי הרגשתי שמישהו נוגע בי, ממש מעין "טוק טוק" בגב.
הסתובבתי וראיתי שבעלי ישן. מיד אחרי זה בני התעורר, השכבתי אותו חזרה וחזרתי לישון.
ביום ראשון השבוע, פגשתי את רונית לקפה של תחילת השבוע. והנה, היא מספרת לי שבעצמה חשה אתמול בלילה כאילו מישהו נגע בה.
התעוררה וראתה כי בעלה ישן. "צירוף מקרים"?!@#$$ - לא יודעת.
אני ממש לא הבנתי את הקטע, ולא ידעתי. אז רונית סיפרה לי שזו דרכם של מלאכים, לומר לנו שהם כאן. הם שומרים. ולעיתים יש להם מסר עבורנו.
רונית התחברה אלי וראתה את המלאך גבריאל שבא לכוון אותי על דיוק בדברים.
הבנתי שיש לי עבודה לעשות בערב ולהתחבר למלאכים השומרים שלי ולבדוק מה המסר.
ניסיתי להתחבר בערב, אך קיבלתי התנגדות חזקה שזה לא הזמן לקבל את המסר ושהמסר יגיע אלי.
המשכתי לקרוא בערב באחד הספרים שאני קוראת ונרדמתי לי להנאתי.
באמצע הלילה, חלמתי חלום על בעלי הבית שאנו גרים בו, חולמת שהם נפרדים או שמשהו קורה ביניהם ובגלל/ בזכות זה, הבית הזה מאפשר לנו
לקנות אותו. (חושבת לעצמי איזה כיף בדיוק מה שאני רוצה - חלום מודע שכזה), ואז שוב אני מרגישה "טוק טוק", נגיעות בגבי.
אני פונה ליישות, אין לי מושג מי היישות/ מלאך, גם לא שאלתי לשמו. אבל משום מה רציתי לדעת מה היה איתי בלמוריה, שיספר לי. ואז הוא אמר לי,
"
לא למוריה, אלא הר המוריה", ניסיתי לדלות מידע, אך ללא הועיל. הוא עזב. התעוררתי, למרות שניסיתי לזמן אותו שוב, להמשיך את השיח, לברר ולדעת. יודעת מה אני צריכה לעשות בבוקר. שתיתי מים וחזרתי לישון.
בבוקר יום שני, אני קמה, מפזרת את הילדים במסגרות. מסדרת את הבית עוברת לחצר לסדר גם אותה. מנקה את האוטו, מטהרת אותו אנרגטית.
וחוזרת לבית כדי לבדוק מה קשור הר המוריה. מה היה שם?!
ומה היה שם באמת? סיפור עקידת יצחק. סיפור על אבא, שמרגיש שהוא צריך לעקוד את בנו. יוצא למסע להר המוריה... בסופו של דבר, בגלל הכנות והרצון האמיתי, אלוהים מחליט שהוא לא רוצה את בנו כעולה אלא מראה לו אייל.
איך זה מתקשר אליי?! או... זו שאלה טובה.
זה מתקשר לסיפור החיים האישי של משפחתי ושלי, זה מתקשר לקפיצת מדרגה של הרוחניות שלי, בעקבות אבחנה של רופאים בקשר לבני. (ארחיב עליה בזמן אחר, הפצע עדיין מגליד, לא בא לי לדמם שוב
)
ביחד עם רונית והטארוט, פתחנו את המסר, השלמנו את הסיפור והמסר.
המסר שיצא לי הוא שאני הולכת בדרך שהיא נכונה. הדרך החדשה הרוחנית שלי. אך.. לא אוכל לעשות זאת לבד. דרוש שיתוף מבן הזוג שלי, מאביהם של ילדיי. בני הוא חלק משנינו ולכן שנינו דרושים כדי לתת ריפוי אמיתי ומלא. בהר המוריה, אברהם הרגיש שהוא הולך לעקוד את בנו - כאן המסר בא לומר לי, שאחד מאיתנו מרגיש שהוא עוקד את בנו - רמז... זו לא אני..
אז מה בין למוריה להר המוריה?
אם לא אלך להר המוריה, אלך "ל-מוריה" - מה דעתכם?
(טוב.. עכשיו הלב שלי דופק על 5000 בעקבות החשיפה הקטנה שנתתי כאן - הולכת לשתות מים)