תקשור בחלום

הקוסמת

New member
תקשור בחלום

ראשית, אני רוצה להביע את התמוגגותי מהפורום החדש והמאד מאד מעניין. אני חושבת שהפירושים של ``הרואה בכוכבים`` פשוט נפלאים ומראים על המון רגישות ידע נרחב והבנה של הנפש. יש לי שאלה: האם אנו יכולים לתקשר באמצעות חלומות? לקבל מסרים ופתרונות לבעיות וטרדות שלנו, אבל לא מתוך התת מודע שלנו אלא מתוך אני עליון יותר או מתוך התחברות למימד גבוה יותר? היה לי חלום ובו התיישבה זקנה על מיטתי, שהיתה לי נורא מוכרת, אני שכבתי במיטה זו לבד. היא אמרה לי שיש לה מישהו להכיר לי שיבחה אותו מאד ואף נקבה בשמו. באותה תקופה נושא הזוגיות העסיק אותי מאד והפריע לי כיוון שהייתי לבד. התעוררתי מיד לאחר החלום, באמצע הלילה, התחושה היתה של חלום לא רגיל, הכרתי את שם הבחור, והיה לי מוזר שהשם הופיע בחלום כי לא התראנו שנתיים, והקשר שלנו לא היה קשר חזק ארוך או עמוק במיוחד, ניערתי את עצמי ממחשבות וחזרתי לישון. זמן קצר לאחר מכן נפגשנו במקרה ומאז אנו יחד. ושוב, לפני כמה שנים התעוררתי באמצע הלילה מקול גברי, מאד עמוק בחלום, שאמר לי שהחבר שהיה לי באותה תקופה (שרק התחלנו לצאת!) לא יהיה בעלי! נבהלתי והדחקתי את החוויה כי מאד אהבתי אותו, אך לאחר כמה שנים נפרדנו. האם קיבלתי מסרים? ממי? או ההיפך הוא הנכון, ואני בעצם מממשת את המציאות או מנווטת את עצמי, ע``פ החלומות שלי?

ברוכה הבאה!!!

שלום לך ``הקוסמת`` ברוכה הבאה, תודה על המחמאות, מחמם את הלב...:) לא חשוב איך תקראי לזה; תת מודע, אני עליון, מימד גבוה וכו`, קיימת בנו היכולת לקרוא את העתיד ולשלוט בגורלנו. זה ידוע שבעזרת מדיטאציות ניתן לקבל תשובות לבעיות כאלה או אחרות, וכמובן שאנחנו מקבלים תשובות גם דרך החלומות. הכל נמצא סביבנו, בעצם כל התשובות קיימות, הבעיה, שאנחנו לא רואים את הפתרונות, אנחנו עסוקים מידי, רוב הזמן, ומתעלמים מרמזים שהיקום משאיר לנו בשולי הזמן. רמזים אלה נחרטים בתת המודע או איפה שלא יהיה במוח. המוח שלנו מדהים ואנחנו מנצלים מעט מיכולתיו, מסתבר שהוא זוכר הרבה ואפילו שם לב לאותם פרטים חשובים, שאמורים היו לרמוז לנו על העתיד או לגבי פיתרון זה או אחר, משהו בתוכנו, שאפשר לקרוא לו גם ה``אני העליון``, רואה את הפתרון או בעצם רואה את כל מה שיש; אותנו בעבר, בהווה, ובעתיד. משהו בתוכנו הוא בעל תפיסת זמן שונה לגמרי מחיינו בחיי הערות, במציאות. ה``אני העליון`` רואה את השלם, גוף עם התחלה, אמצע וסוף. כמובן ש``שלם`` זה מכיל את מכלול כל המאורעות שקשורים בחיינו, כאילו וקיימת בידינו הנוסחה בעזרתה ניתן לחשב לפי נתונינו, את העתיד לבוא, לפי הסתברויות היגיוניות המובילות לבחירות הרנדומליות שלנו לכאורה. בעצם כל בחירה נעשית מתוך מקום המחושב היטב, אנחנו נהנים מתחושת האשליה של ספונטניות, אך בעצם הכל מחושב. לסיכום: קיימת בנו היכולת לראות את העתיד, לבקש פיתרונות ולקבל אותם, ואפילו לתקשר ולקבל מסרים. האויר או כל מה שיש מסביב מלאים במידע, בכל מיני תדרים ובכל מיני אופנים טלפתים כאלה או אחרים, ברגע שאנחנו מכוונים אנחנו קולטים. חלומותיך חשפו אותך אל העתיד לבוא וזה נהדר, את יכולה להשתמש בזה. ברגע שאת מקבלת רמז עתידי הוא לא מגיע ככה סתם משום מקום ונוחת עליך פתאום, משפיע על חייך ומוציא אותך לדרך חדשה. לכל דבר יש סיבה ואם חלום נבואי זה הגיע, אז כנראה שאת קלטת מסרים נסתרים שעדיין לא היית מוכנה אליהם. כך שזה לא חשוב כל כך מה קדם למה...מה שחשוב זה המסר שאת מקבלת, ביטחי ברגשותיך, לכל מסר ולכל רגש אפילו הקטן והשולי ביותר יש משמעות, והוא עוד חוליה העוזרת בהרכבת התמונה השלמה... חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה