תקשור אם מנוח

iziki2

New member
תקשור אם מנוח

ככה רציתי לדעת איפה אני מוצא מתקשר שיכול לתקשר אם מנוח שדי קרוב אליי אני רוצה לדעת מה הוא אומר על המצב במשפחה עצלנו ומה הוא חושב על העיניין? והאם זה בתקשור אפשר לשאול את השאלות האלו ? אשמח נורא אם תפנו אותי למשהוא ממש ממש טוב כי אני די חושש מהדברים האלה ואני לא רוצה בעיות בו נגיד משהוא מנוסה שיודע איך להתעסק אם העיניין דרך תקשור בלבד.

פלורי2

New member
סיאנס.../images/Emo25.gif

אבל אם תשאל אותי- לא מומלץ. רד מזה. זה יסבך לך את החיים. אתה אפילו לא יודע את ההשלכות. קיצר, לא כדאי. ממש לא.

iziki2

New member
אני לא מדבר על סיאנס

אני מדבר על תיקשור אני מספיק חושש מהדברים האלה אני לא רוצה להתעסק אם השטויות אלה בשביל זה לפי מה קראתי בפורום יש אפשרות לתיקשור אז שאלתי באם אתם מקירים מתקשר שהוא נחשב רציני ושיודע להתעסק כי כמו שאמרתי אני חושש מאוד מהדברים האלה . שוב אני לא מדבר על סיאנס אני מדבר על תיקשור תקשור

iziki2

New member
אני מדבר

על משהוא בסיגנון התוכנית שהיתה בערוץ 10 בצהריים שהיה אחד שהיה מתקשר ומספר . אני אף פעם לא יתעסק אם סיאנס מסיבה אחת אני פוחד רצח ואני נותן כבוד למנוחה שלהם

iziki2

New member
אני בן 19

לי אין כל עיניין בסיאנס מהסיבה הפשוטה שאני פוחד מזה מוות אני לא מתעסק אם הדברים האלה ולא רוצה להתעסק אני נותן להם את הכבוד המגוע להם פשוט הסבתא שלי והאמא שלי רוצות לראות מה הוא חושב על כל העיניינים של היום . הוא נפטר לפני די הרבה זמן בשנת 78 עכשיו יש גם כמה דברים שלא נעשו לפי מה שהוא רוצה הוא למשל ביקש לפני שמתי שהוא ימות לקבור אותו אם התלית שלו אבל הבעיה היחידה שהיתה שקברו אותו אם התלית אבל שהיא קרועה אז היא כבר לא נקראת כל כך תלית אלה סתם סמרטות או שהוא גם ביקש לא למכור את הבית וכן מכרו אותו אז בו נגיד שהוא לא קיבל את מה שהוא רצה ואני בטור הנכד שלא נולדתי בזמנים האלה חשוב לי שהוא ינוח בלי כל דעגה ומה שנעשה פה זה דעגות בכל אופן זה אחד הדברים שאני רוצה לדעת גם .

יש אפשרות לתקשור בשחזור גלגולים

ויש תקשור מדיטיבי ועוד, אבל אני לא ממש מבינה למה לך להטריד אותו בשאלות, האם זה יעזור במשהו או ישנה משהו?!?

iziki2

New member
ככה

בו נגיד שיש די הרבה בעיות במשפחה ודי הרבה ריבים גם בנוסא של הסבא אז חשבתי אולי תיהיה אפשרות הסבתא שלי והאמא שלי רוצות לעשות את זה

iziki2

New member
ולפי מה שאת יודעת

איזה סוג תקשור יטעים לסבא שלי ?

iziki2

New member
בו נגיד ככה

בן אדם שנולד אחרי שהסבא נפטר מה הנכד מחפס הנכד מחפס את היחס של הסבא לדעת מה הוא היה איך הוא היה איזו אשיות איתה לו כמה בן אדם טוב מה הוא חושב אליי עכשיו בו נגיד אליי ועל האחים שלי לדעת שיש לו עוד נכדים שלא זכו לראות אותו וכל כך מתגעגעים אפילו לא יודעים למה בו נגיד שזה אחת הסיבות .

טוב זה ממש לא קשור או נשמע כמו משהו

שחוף עד כדי כך שאדם צריך להעלות את נשמת המת, בטח שלא על מנת להכירו או מה שלא יהיה מה שניסית לכתוב על אימא וסבתא שלך... קשה לי להבין מה אתה מנסה לכתוב בגלל שגיאות הכתיב לצערי, אם תוכל לאיית נכון מה שאתה רוצה לכתוב זה יהיה הרבה יותר טוב, מעבר לזה לשאלתך היכן ניתן למצוא מתקשר ישנם אינספור מתקשרים בדרך כזו או אחרת ואני חושבת שבמידה ואימך או סבתך מעוניינות לעשות תקשור לסב המנוח הן יכולות למצוא באזור מגוריכם מתקשר או מדיום, מה שכן לא נשמע לי שמוצדק מספיק להטריד את נשמתו בשל נסיבות שכאלה

iziki2

New member
הייתי מאוד שמח

אם הייתם עוזרים לי ואומרים לי איפה אני יכול למוצא מתקשר בבקשה תעזרו לי

פלורי2

New member
זה נקרא הטרדה.../images/Emo25.gif

לא משנה אם זה קרוב שלך או לא. זה נקרא הטרדה, וזה כמו סיאנס. כמעט אותו דבר.

למעלה