תקשורת במין

Reign Of Chaos

New member
תקשורת במין

היי חברים,
בת הזוג שלי לא גומרת מחדירה, ולרוב היא בכלל לא מרגישה צורך להגיע לאורגזמה (אני רוצה להביא לה ביד/לרדת לה והיא מעדיפה שלא).
הדבר לא יוצר מתחים כי אנחנו מדברים על הדברים והיא הסבירה לי שהיא נהנית מהאינטימיות שבאקט ומהחיבור ולא תמיד היא רוצה לגמור.

לי אישית מפריע שאין דו-שיח בזמן הסקס. אני לא ממש מתכוון לדו-שיח אינטיליגנטי, אלא למסרים ממנה. היא לא משמיע קולות של הנאה, היא לא מביעה הנאה בהבעות פניה, היא בעיקר מסתכלת עלי.
פעם אחרונה ששכבנו שאלתי אותה לאחר מכן אם היא נהנתה, היא ענתה "כן". שאלתי אותה ממה היא נהנתה, היא ענתה "הכל". התשובות מאוד קצרות וכלליות כי היא לא כל כך אוהבת לדבר על המין שלנו באריכות, כי היא תופסת את עצמה כ"סקס גרוע" בגלל שהיא לא מצליחה לגמור כמו בסרטים (אולי חלק מזה כי אני מדבר איתה על הדברים, למרות שאני מאוד משתדל שזה יהיה בצורה משתפת ולא מאשימה).
הלכנו בעבר לסקסולוגית שזיהתה סימפטומים של ואגיניסמוס, היא הייתה בטיפול פיזאותרפיה של רצפת האגן ומאז פחות כואב לה, אולם היא לא מרגישה שינוי בחשק המיני (שאינו גבוה כמו שאתם מבינים).

אשמח לעצות טובות.

לפעמים טיפול פיזי

לא מספיק כדי לפתור את הקושי הרגשי.
או שיש לה מחסום נפשי (דימוי עצמי נמוך, קושי בביטוי מיניות כי זה אסור לנשים, טראומת עבר וכו)
או שהחשק שלה באמת נמוך וזו הבחורה.
&nbsp
העיניין הוא, שרק היא יכולה להחליט אם ללכת לטיפול, אם יש לה רצון להתמודד עם הקושי- אתה יכול לתמוך ולהיות סבלני. זהו.

Sharoman

New member
מה היה לפני שהכרתם?

היא הצליחה לגמור אם שותפים אחרים? או כשהיא מאוננת לעצמה?

Reign Of Chaos

New member
עם חברים קודמים זה היה אותו הדבר

כשהיא מאוננת לעצמה (קורה לעיתים נדירות) היא גומרת, וגם כשאני מאונן לה. אבל לרוב היא בכלל לא רוצה את זה.

Sharoman

New member
אם כך

יכול להיות שיש לה דחף מיני מאוד נמוך באופן טבעי.
או שהיא לוקחת גלולות או תרופות כלשהן שמורידות לה את הדחף המיני.
במידה והיא לוקחת גלולות תנסו להפסיק ולעבור לקונדומים לכמה שבועות ותראו אם יש שינוי.
אם מדובר בתרופות רצוי להתייעץ ברופא שרשם לה אותן (ואולי גם רופא אחר לדעה נוספת).
אם לא מדובר בגלולות או תרופות רוב הסיכויים שמדובר במצב טבעי ושזה הדחף המיני שלה, אבל בכל זאת הייתי ממליץ לחזור לסקסולוג כדי לבדוק את הנושא יותר לעמוק.

חופ שיה

New member
גם אני לא גומרת מחדירה.

לפי מה שאתה אומר ומספר עליה. נשמע שהיא רחוקה אלף שנות אור מהנאה ואורגזמה. נשמע שהיא לא מחוברת למיניות שלה ולסקס בכלל.
נראה לי שהיא נהנית יותר מההנאה שלך בזמן שאתה עושה איתה סקס ומאשר מההנאה שלה. אבל זו רק השערה מהמעט שכתבת.

צריך להסביר לה שהיא "גרועה בסקס" בגלל שהיא לא מחוברת למיניות שלה וזה מה שעושה אותה "סקס גרוע" ולא העובדה שהיא לא מגיעה לאורגזמה.
אני רק מקווה שזה לא אתה שמחדיר לה לראש שאורגזמה זו המטרה בסקס ואם היא לא מצליחה לגמור סימן שהיא "סקס גרוע"?

האם היא מאוננת לעצמה או אוננה בעבר ? זה בכלל אקט שמתקיים בחיים שלה?

כוח המחשבה הוא המפתח לחיבור למיניות שלה לדעתי. אם היא לא תרצה בזה לעצמה זה לא יקרה.
כדאי שתנסה לדרבן אותה להיות פתוחה לשינוי : כמו לחפש בסקס את ההנאה שלה ואת אותם כפתורים/חלקים בגוף שגם אם בעבר היו אדישים או כואבים בכוח המחשבה הם יכולים להגיב אחרת.

In Limbo

New member
היא לוקחת גלולות?

כשאני לקחתי גלולות נגד הריון, החשק המיני שלי היה נמוך עד בלתי קיים...

mynameisktt

New member
היי reign of chaos

סימנתי לעצמי לענות לך מזמן ולא הספקתי, האם זה עדיין רלבנטי?
אם כן אשמח להרחיב...

למעלה