תקשורת בין מצלמות...

SpecialNight

New member
תקשורת בין מצלמות...

אני רוצה לבנות משהו בסגנון BlogTV בתפוז,כלומר אני רוצה לאפשר ששני אנשים ידברו דרך המצלמה באתר.. מישהו יכול לתת לי כיוון איך אני בונה דבר כזה? תודה.

innervision

New member
נצל"ש(סתם משהו קטן).

image1.align= "left";​
בVB עובד, ב C# אני מקבל את השגיאה הבאה:
CS0117: 'System.Web.UI.HtmlControls.HtmlImage' does not contain a definition for 'align'​
מוזר, לא? או שאני טועה?

innervision

New member
כן, ידעתי את זה ../images/Emo3.gif

גרר, זה מעצבן שתמיד הספרים כתובים בVB ואני צריך לנחש לבד איך אני כותב את זה בשפה המועדפת עלי...

innervision

New member
אוחחח.. מה עכשיו? ../images/Emo4.gif obj.value

בVB עובד ב C# לא(אותה השגיאה כמו מקודם, ניסיתי עם V גדולה לצורך הענין
)

ב-#C צריך לעשות Casting

אם ב-VB אתה "יודע" שלאובייקט האמיתי יש Property בשם Value אבל הוא מוגדר בקוד הספציפי שלך מסוג Object אז יעבוד Obj.Value אבל ב-#C תצטרך להסב אותו למשתנה מה-Type האמיתי ואז לקרוא ל-Value
object o = new System.Collections.ArrayList(); //System.Diagnostics.Debug.WriteLine(o.Count); //Will not work in C# System.Collections.ArrayList al = (System.Collections.ArrayList)o; System.Diagnostics.Debug.WriteLine(al.Count);​

SpecialNight

New member
יש לי עוד שאלה...

אני רוצה להעביר ערכים מ asp.net לצד לקוח אבל אני לא רוצה להשתמש בתגיות <% %> כי אמרו לי פעם שזה לא מקומפל..ואני גם לא יכול להשתמש ב <asp:label> כי זה מחזיר SPAN,אז מה ניתן לעשות?

adam222

New member
מה הבעיה עם SPAN?

או ליתר דיוק, מה אתה רוצה להעביר? לתוך מה?

SpecialNight

New member
אני רוצה לכתוב קוד נכון ב asp.net..

אני רוצה לבצע ב asp.net קוד שיעביר ערכים לסקריפט בצד לקוח. לדוגמא:
<%@ Page Language="C#" %> <script language="JavaScript"> var x= <% Response.Write("1"); %> </script>​
אבל במצב כזה הקוד לא מקומפל ומקובל להשתמש ב <script runat="server"> והעביר בסופו של דבר את הערכים לתגית <asp:label> אבל זה לא מה שאני רוצה..כי אז זה יוציא פלט של הערך בתוך התגית <span>. מה ניתן לעשות?

vv

New member
בדקת כבר את

<asp:literal runat=server/> או שהחלטת להיתעלם ממני?

SpecialNight

New member
אכן בדקתי את זה...

אבל כמעט ולא ראיתי אנשים משתמשים בזה... אני בטוח שיש דברים יותר שימושיים בשביל זה.

למעלה