תקריות מוזרות

צרניאק1

New member
תקריות מוזרות

יום שלישי - ארביקא בב"ש, הלוחם שואל אם אפשר לעשן, המלצרית עונה: "אני לא ממש יודעת, תנסה, מקסימום יעירו לך אז תכבה, אין לך מה להפסיד"
יום רביעי - הג'ירף בתל אביב - המוזיקאית ממתינה בקוצר רוח למנה הקיסרית ואז היא נוחתת על שולחננו, חצי שנייה לפני הצלילה של הצ'ופסטיק פנימה, מפציע מהחשיכה ברמן עלום אומר "סליחה שנייה, עוד לא" וחוטף את המנה בעוד הצ'ופסטיק נתקלים במפית הנייר, ששכבה מתחת לצלחת. אחרי דקה וחצי חזרה אלינו שוב המנה. קטע קצת הזוי, היינו בהלם עד שויתרנו על לשאול מה לעזאזל זה היה... ד. אגב למי שהיה זקוק להוכחה - ארביקא למרות העיצוב המוזקע, מוכיחה את הטענה שמסעדה שבתפריט שלה יש פיצות, פסטות, פירות ים, סושי, המבורגרים וסטייקים... נו טוב, הבנתם לבד...

צרניאק1

New member
מקפיץ...

דוקא חשבתי שיהיה שרשור מוצלח ונשמע על תקריות מוזרות, הזדמנות אחרונה לפני שהוא מתייתם

מיצמיצ69

New member
את מה שתארת שראית בג'ירף

אני ראיתי לנגד עיני בצ'ויה (אצל סועד לידי) ולא האמנתי למראה עיני. ישבתי על הבר, סועד קיבל מנה, עמד להתחיל לאכול, המזלג ביד...... ו... הופס! הברמן לקח לו במהירות את המנה, מתחת לאף. למה? מנה לא נכונה. מזעזע!

Merav B R

New member
הם חייבים לטעום

אבל לקחת עם הקש והואקום שנוצר (כמובן לא למשוך עם הפה) ולזרוק אותו כמובן, לא להחזיר לכוס...

לא מוזר כמו שמצחיק...

אתמול הלכנו לצהריים בקפה בירנבאום המתוק, שם כולם מכירים אותי כ"בת השנייה של ר', זו שהיא לא רופאה". באיזשהו שלב שמתי לב שבשני השולחנות לידנו מעשנים, ודי בשקט שאלתי את אחת האחיות האם מותר לעשן בפנים. "מי מפריע לך?" היא שאלה. הצבעתי. בלי לחשוב פעמיים, "יוסי, תכבה את הסיגריה, דנה גם את !". בשני השולחנות צייתו ללא ערעור או מחאה. אני בהלם מזה שהאישה מכירה את כולם.

למעלה