תקרא ותפנים!!!

דפי 25

New member
תקרא ותפנים!!!

אתה!!! כן אתה!! אתה יודע שאליך אני מתכוונת.אתה שנכנסת לחיי במהירות האור וככה גם יצאת מהם. אתה שאומר שהוא אוהב ומבטיח מחדש כל פעם שיהיה טוב.אתה שמתגעגע וזה לא משנה מאיזה חלק של העולם אתה מביא אותי.אתה שיודע לאמלל אותי כל פעם מחדש. מה אתה בעצם רוצה? הכל נתתי לך ! והכל לקחת. לקחת ממני את שמחת החיים שהיתה בי, את האהבה המועטה שנשארה לי לתת לאחר.את האור בקצה המנהרה.וידעת ואתה עדיין יודע שאני שלך ויכולה תמיד להיות שלך.ואתה במין משחק מולכלך שאינני מבינה את מהותו , הורס ופוגע ומשחית. ודי!!! היום, כשראיתי את שמך עולה לי במסך ...נעשתקה נשימתי מליבי , גופי החל לפרכס , ועיני החלו לדמוע.ופניתי אליך. והחזרת משב רוח צונן ומקפיא.מדהים!רק שבוע לפני זה היית הכי אוהב בעולם! והבטחת שיהיה טוב..ואמרת לי בואי אלי.ועזבתי הכל , לימודים משפחה ועבודה ואת ארץ המגורים שלי ובאתי .באתי כדי להיות איתך וידעת... וקיוויתי שיהיה נפלא כמו שהבטחת .כמה מטומטמת שהייתי.. הרי אתה לא מסוגל לכלום. עד היום הייתי הקלף שביידך. שיחקת בי כמו שמעולם לא שיחקו בי! עד היום הכדור היה במגרש שלך , אבל יקירי , אהובי היחיד , לא עוד!!! אני סוגרת לך את הדלת. אני לא מוכנה עוד להשפלות ולכאב המתמשך. מגיע לי יותר,הרבה יותר!ובעצם את הטוב ביותר וזה לא אתה! אני פונה החל מעכשיו לדרך חדשה. טובה יותר . יקח לי קצת זמן לאסוף את רסיסי ליבי השבור. אני בטוחה שיהיה מי שיעזור לי ויתמוך בי .יקח זמן להחזיר את השמחה שנעלמה . את האור שהיה בחיי . יקח זמן אבל יהיה טוב. רק חושך ובכי ועצבות היו בחייי מהיום שהכרתיך!הרבה דמעות ללא סוף ושברון לב מתמשך... תסתלק!!!!!! לך מחיי ואל תחזור אל תעיז לחזור!לא רוצה בך יותר והיום הבנתי כמה יהיה לי נפלא בלעדיך! אני סוגרת את הדלת במנעול הכי חזק ובלתי שביר שקיים.!!!! והולכת ממך לבלי שוב. אני. כן אני , שהחל מהיום מתחילה חיים מאושרים.

d u c k y

New member
הכח בידייך

מאחלת לך המון הצלחה והתמודדות קלה ככל האפשר

dana2909

New member
ועכשיו

אחרי שעשית את הצעד הכי קשה שיכול להיות בינך לבינו נשאר קטע די קשה בינך לבין עצמך. עכשיו הגיע שלב חשבון הנפש.איך נתת לעצמך להגיע למצב הזה, האם התפשרת על יותר מדי עקרונות ועל הדברים שחשובים לך בחיים בשביל קצת תשומת לב ממנו. עוד דבר חשוב שאת צריכה לעשות, זה לסלוח לעצמך, מותר לך להסחף, ומותר לך להיות מאוהבת עד מעל לראש, זה חלק מהאהבה. מה לקחת ממערכת היחסים הזו, מה למדת להבא (אולי כרגע זה לא להאמין יותר לגברים, אבל זה יעבור..), אולי, איך את מביאה את עצמך לידי ביטוי במערכת זוגית. איך קרה שאת באת אליו ולא הוא אליך, או לפחות איך לא נפגשתם באמצע. האם את היית זו שויתרת על הכל, והוא נשאר במקומו, איך זה קרה. בכל מקרה, נשמע לי שעשית צעד חשוב, וקשה מאד. כל הכבוד לך.

למעלה