תקראו

לא הייתי.

אף אחד מהחברים לא הגיע, היחידים מהשכבה שלי שנסעו לדעתי היו אלה מהנוע"ל. :/ אוף.

אני הייתי../images/Emo29.gif

היה ממש יפה. דויד גרוסמן דיבר מדהים למרות שהוא קצת ייבש
אביב גפן היה מעולה!!
נינט טייב הייתה מגעילה! איכאיכיאיכ מי נתן לה לשיר את אין לי ארץ אחרת?! גם דיןדין אביב הייתה די מיותרת... אבל בראסמי היה ממש יפה ועצוב ומעודד. יאו הגשם אח"כ, הייתי צריכה לרוץ את אבן גבירול, ארלוזרוב ושלמה המלך. הגעתי הביתה בשחייה!

גם אני הייתי.

דוד גרוסמן נאם מדהים! ואכן, אביב היה הכי טוב. גם הראל סקעת היה מיותר:/ השיר של קרן פלס - הקשבת למילים? וואחד מילים. אבל הכי מרגשת הייתה עמית פרקש, ממש בכיתי. יואו, הגשם אח"כ, איך כולם נלחצו והתחילו לרוץ. חזרתי הביתה ספוגה. ד"א, אתם יודעים שזאת העצרת האחרונה שתהיה במתכונת הזאת?|:

מה הכוונה מתכונת?!

גם אני הייתי! אביב היה מעולה והיה כל כך כיף ופגשתי שם הרבה אנשים חחח כבר אנשים קוראים לזה פסטירבין כי זה כבר לא נראה אזכרה למישהו שמת זה פסטיגלP:אנשים באים לשם שמחים ונפגשים אחד עם השני ..אבל באמת היה ממש מרגש ..והגשם היה מזה חזק בסוף אני באתי לשם דרך הנוער העובד=] הנה אנשים רצים בדרך חזרה לחניון של האוטובוסים אחריי העצרתXDD

tamar brandy

New member
עיזבי אזכרה...../images/Emo163.gif"בוב"

זה לא אמור להיות אזכרה לזכרו של רבין זו אמורה להיות עצרת מחאה לשלום וגם זה כבר לא בגלל שאנשים הופכים תעצרת הזו לערב של מיחסור ולפגוש כמה שיותר אנשים=\ ד"א איזה קן את?:]

חח צודקת...אני בן בכלל:p

אם הבנתי נכון מה זה קן.אז אני בקן אופקיםP: זה מקום כזה ליד באר שבע

עושים חניון בכיכר,

אז לא יהיה אפשר לקיים את זה שם שנה הבאה. ולפי מה שאני יודעת, זה לא היה אמור להתקיים גם השנה, אבל זה יצא סמלי [בארבעה בנובמבר]. כמובן זה רק מה שאני קראתי/שמעתי איפשהו, כבר לא זוכרת, אל תסמכו על זה.

לא בטוח עדיין שעושים חניון../images/Emo29.gif

יש אנשים שמנסים למנוע את זה, ויש מאבקים עם העיריה אז שום דבר לא סגור, והלוואי שגם לא ייסגר

למעלה