תקראו

14venus

New member
תקראו

תקשיבו, יש לי בעיה, הבעיה היא שרק לפני כמה זמן רק התחלתי עם כל הקטע הזה של החלומות הצלולים (כמו שאתם בוודאי יודעים...), והקטע הוא שבחופש אני כתבתי את יומן החלומות אבל עכשיו כשיש בית ספר אין לי כוח לעשות את זה בבוקר, כאילו ממש אני רדומה לגמרי אני בקושי זזה, וקשה לי להכריח את עצמי לעשות את זה מה גם שאין לי זמן... אז בקיצור אני רק מפסידה מזה! מה לעשות? אחרת אני לא אגיע לשום מקום!

דנה^^

New member
אז ככה:

אני מכירה את הבעייה ממש טוב.. ואפילו עוד יותר כי אני מתעצלת בעניין הזה ולא תמיד רושמת כל חלום.. אבל מה שאת יכולה לעשות זה כך: כשאת קמה בבוקר (וזה עוד יותר טוב אם את מהטיפוסים האלה שלוקחים עוד 5 דקות, ועוד דקה, ורק עוד קצת...) תתני לעצך את הזמן הזה כשאת עדיין במיטה כדי לעבור על החלום, תחשבי עליו: מה היה בו, תחשבי על הפרטים, כל דבר שאת יכולה לזכור. החזרה הזו על החלום תבטיח שתזכרי אותו. אם יש לך רק עוד 2 שניות.. אז קחי פיסת נייר ותרשמי בנקודות דברים שאת זוכרת על החלום. כשתחזרי הביתה תוכלי לפתח את הנקודות ולרשום את החלום\ות בצורה מורחבת ומאורגנת יותר. אם גם לזה אין לך זמן, אז נצלי את השיעור.. אחרי ששיננת את החלום ועברת עליו במוח בבוקר כשקמת, תוכלי לרשום את החלום מפורט\בנקודות על דף במחברת בזמן שהמורה מקריאה שמות או בזמן שסתם משעמם. מה שאני לא אגיד לך זה לרשום את החלום במקום השיעור מפני ש: 1. זה לא חינוכי 2. עדיף להפסיד חלום אחד מחומר שאחר כך לא תביני. יומן חלומות נועד לעזור לך לשפר את זיכרון החלומות, ואולי למצוא עוגן\מוטיב חוזר, אבל היומן בהחלט לא מהווה דרישה כדי לחלום חלום צלול. ככה שגם אם כמה פעמים לא כתבת - זה ממש לא נורא! בהצלחה!

Cheetah

New member
אני לא יכתוב איך אני הייתי מתייחס..

לביה"ס, אני מקרה מיוחד(
) ומה שאני עושה לא מתאים לכל אחד, במיוחד לאנשים שלא יכול להשלים שנה בחודש אחד, ושאין להם יחסים דיפלומטיים עם המנהלים(ועם ההורים), ככה שמעיפים אותם כשהם מפספסים 70% מהשנה.

שריר

New member
תעשי כמוני

השעון מעורר שלי זה המערכת ואני תמיד מפעיל אותה חזק אז אני ישר קופץ מהיטה להחליש אותה ואז אני כבר לא כל כך שפוך אבל מצד שני זה לא נותן זמן לחשוב על החלום

למעלה