חבל שאני עובדת בקומת קרקע...דווקא היה מתאים לי איזה מצנח על הגב בזמן הטיפול בחולים. אם מגיע חולה מעצבן למיון הופ אני מושכת בחוט ונעלמת...פשששש פטנט מופלא.
רק מייבאים לצרפת ........ אם תרצה חוטיני יש בשפע!! זרוק מידה !! אבל לא ניראה לי שיש לנו חוטיני כזה עם מספיק בד מקדימה להחזיק את החבילה... אבל אם אתה מתעקש ........
וכאן בכלל לא הורדתי מסנג´ר, וגם אין לי את האי מייל של תפוז כאן (רק ההוטמייל...). והיום אמרו לי בסושיאל סקיוריטי שיש משהו לא תקין בטפסים ושאפשר לסדר את זה רק..... בארץ. מתי אמרו לי? אחרי שעתיים ושבע דקות המתנה. זאת שאחראית אלי לא עובדת עד ה-19 בחודש. העורך שלי אמר שהוא לא יכול לערוך איתי עד הערב. חבר שלי שכח את המפתח שלו בבית והוא לא יכול להכנס. ואז... אז אני מגלה שהיום לא ישדרו את פסדינה... פיסה קטנה של שפיות ליום שישי. שבת שלום. (איך קוראים להוא שהיה עושה את זה פעם בערוץ 1 ביום שישי בערב?)
היה לי מסנג´ר, היינו עושים תחרות אמיתית, ואני נשבע לך בכל היקר לי שאם הייתי מפסיד בתחרות הדיכי, לפחות הייתי נותן לך תחרות קשה מאוד. ואם היית מנצחת אותי - אז מצבינו אכן רעעעעעעעעע.
הזכור עלינו לטובה...(ושוב חזרנו לפינת הנוסטלגיה..) יניבוש וענבלולה..מה קורה חמודים שלי?? ענבלולה - אני בטוחה שהמשיח ממש עכשיו בריצה קלה הנה... יניב- דכאון בגלל ה- SSN ?
אתה אמור להיות מבסוט עכשיו..לפני הסופשבוע.. אל תתן ל"קטנות" לקלקל המצברוח!!
(אגב..מה המשמעות? ומה אם מתעכב ה- SSN? לא מבינה בזה...) בכל זאת לשניכם..וכשופטת תחרות המדוכאים אני מכריזה על שניכם כמועמדים לא ראויים. אי לכך ועל פי כן התחרות מבוטלת..