תקראו

inbale

New member
זאת אמורה להיות בדיחה? ../images/Emo3.gif

חבל שאני עובדת בקומת קרקע...דווקא היה מתאים לי איזה מצנח על הגב בזמן הטיפול בחולים. אם מגיע חולה מעצבן למיון הופ אני מושכת בחוט ונעלמת...פשששש פטנט מופלא.

Tokyo

New member
ענבלי זאת בהחלט לא בדיחה

בבית ספר בו אני לומד יפנית(כמו עולה חדש) הכיתה נמצאת בקומה ה45 מי יודע אולי אציע את זה לחברת ביטוח של הבניין

inbale

New member
ומה עושה מי שיש לו פחד גבהים? ../images/Emo5.gif

כמוני למשל?

Tokyo

New member
פאנקי

יש חוטיני שם באיזור? סתם סתם, רציתי לדעת, האם אתם מייצאים לבני נשים, ואם כן אז לאן? אחלה של יום גבר

Gefen

New member
לילה טוב לטוקיו.. ../images/Emo29.gif

ולמה אף פעם הקישורים אצלי לא נפתחים? זה רק אני או שיש בעיה עם הקישור? חלומות פז בהזמנה.. גפן

Tokyo

New member
ממי בוקר אור ../images/Emo42.gif

יש בעיה גם אצלי עם הקישור, האתר של הארץ עושה בעיות לפעמים.(יותר טוב באמריקה את רואה) אני כנראה אזוז לי הביתה עוד מעט כבר 1 בלילה

Yaniv-DC

New member
גפן

גם לי בבוקר זה לא נפתח, אבל עכשיו בדרך פלא זה כן. נסי שנית... (אצלי זה נפתח בפעם השתיים עשרה בערך)

funkbass

New member
../images/Emo6.gif אנחנו לא מייצאים

רק מייבאים לצרפת ........ אם תרצה חוטיני יש בשפע!! זרוק מידה !! אבל לא ניראה לי שיש לנו חוטיני כזה עם מספיק בד מקדימה להחזיק את החבילה... אבל אם אתה מתעקש ........

amirsapo

New member
פחד גבהים של ענבלי

ענבלי יש לך פחד גבהים ?? ממתי רוצה תמיכה ממני אני די גבוה

inbale

New member
אמיריייייייי

תראו מי בא לבקר אותי...בשיא הדיכי...והמסנג´ר חסום פה.. תודה חומד!!!!!!!!!!

inbale

New member
לא ראית במסנג´ר?

תסתכל על השם שלי במסנג´ר...כן לצערי בעבודה. ואני עדין מחכה למשיח שיגיע...

Yaniv-DC

New member
אני גם בעבודה

וכאן בכלל לא הורדתי מסנג´ר, וגם אין לי את האי מייל של תפוז כאן (רק ההוטמייל...). והיום אמרו לי בסושיאל סקיוריטי שיש משהו לא תקין בטפסים ושאפשר לסדר את זה רק..... בארץ. מתי אמרו לי? אחרי שעתיים ושבע דקות המתנה. זאת שאחראית אלי לא עובדת עד ה-19 בחודש. העורך שלי אמר שהוא לא יכול לערוך איתי עד הערב. חבר שלי שכח את המפתח שלו בבית והוא לא יכול להכנס. ואז... אז אני מגלה שהיום לא ישדרו את פסדינה... פיסה קטנה של שפיות ליום שישי. שבת שלום. (איך קוראים להוא שהיה עושה את זה פעם בערוץ 1 ביום שישי בערב?)

inbale

New member
טוב אז נפתח את תחרות הדיכי...

מי יותר בדיכי???????? אני!!!!!!!!!!!! אני!!!!!!!!!!!! ושוב...אני!!!!!!!!!!

Yaniv-DC

New member
אם היה לך מסנג´ר, ואם

היה לי מסנג´ר, היינו עושים תחרות אמיתית, ואני נשבע לך בכל היקר לי שאם הייתי מפסיד בתחרות הדיכי, לפחות הייתי נותן לך תחרות קשה מאוד. ואם היית מנצחת אותי - אז מצבינו אכן רעעעעעעעעע.

Gefen

New member
אביגדור הכהן...

הזכור עלינו לטובה...(ושוב חזרנו לפינת הנוסטלגיה..) יניבוש וענבלולה..מה קורה חמודים שלי?? ענבלולה - אני בטוחה שהמשיח ממש עכשיו בריצה קלה הנה... יניב- דכאון בגלל ה- SSN ?
אתה אמור להיות מבסוט עכשיו..לפני הסופשבוע.. אל תתן ל"קטנות" לקלקל המצברוח!!
(אגב..מה המשמעות? ומה אם מתעכב ה- SSN? לא מבינה בזה...) בכל זאת לשניכם..וכשופטת תחרות המדוכאים אני מכריזה על שניכם כמועמדים לא ראויים. אי לכך ועל פי כן התחרות מבוטלת..
שבס שלום גפן

למעלה