תקראו...

תקראו...

זאת הודעה שקראתי, המשתמש שכתב את זה הוא ``נורמלי`` בפורום אחר.. וכמה שהוא צודק..קצת ארוך אבל שווה קריאה.. ההודעה:תגידו מה קרה לכם?קודם כל החברה שלנו היא לא מהמוסריות והמחונכות בעולם אז מה אתם מתפלאים?!פיני התנצל הרבה פעמים על מה שהוא אמר ברגע של צחוק,ואני לא בא לזלזל באלה שהדברים האלה פגעו בהם,אבל בוא לא נהייה צ-ב-ו-ע-י-ם!!!!ה`שחומים` ו`הכושים`וה`מוקות`הם אלה שבאמת יש להם בעיה!הם כל כך ממורמרים ותמיד חושבים שעושים עליהם גזענות והפליה ודבר כזה שפיני אמר בצחוק הם מעדיפים לקחת ברצינות וכגזענות!!פיני הוא אחד המאמנים הכי גדולים בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי,הוא הביא הרבה כבוד למדינת ישראל,והוא פרסם וקידם הרבה שחקנים שחורים בלי קשר לצבע שלהם!!!!!וזה צביעות ושערוריה!!-לשפוט אותו רק לפי דברים והתבטאויות שנאמרו בשעת צחוק! וצריך לבדוק את העניין של הצילום,כי היום זה פיני גרשון מצולם בלי ידיעתו ומחר זה מישהו אחר אולי אתם!!פשוט גועל נפש ניסיון ה`רצח מוטיביציה` שמנסים לעשות לפיני גרשון!רק בגלל שהוא אמר את כביכול דיעותיו..אבל הוא התנצל!ולא שופטים אדם ולא שמים לו ישר תווית של `גזען` רק בגלל התבטאות!בשעת צחוק!!!תתבישו כל הצבועים!!!!

kirk hammet

New member
כבר ראינו את זה

הוא פירסם את זה גם פה ואני עדיין חושב שזה שטות דברים כאלה זה לא צחוק. ומה לעזעזל הרעיון של מצולם בלי ידיעתו אפשר לחשוב שהיה שם הפרה של משהו

אהה...אתה מסכים עם המטומטם?

שטוען שאם החברה שלנו לא מספיק מוסרית אז אפשר לסלוח על דברים גזעניים כאלה? אתה יודע מה,החברה שלנו לא מוסרית בגלל אנשים כמוך וכמו מי שרשם את ההודעה שהעתקת מילה במילה וכמו פיני גרשון. אין לי כלום נגד גרשון,אבל אני לא יכול להסכים עם מי שמגן עליו,איך הוא יכול לבקש סליחה? הוא יכול לצפות שבן אדם כמו דרק שארפ יסלח לו? גם הטענה שהדברים נאמרו בצחוק פוגעת,איזה מין צחוק זה? צחוק צחוק...אבל פיני הוא היחיד שלא צחק,אז איך הוא אומר שזה צחוק?! ומדגיש כמה פעמים ``אני לא צוחק``...

באמת... ???

אף אחד לא מצדיק את הדברים שאמר ואף אחד לא מבקש לסלוח אולם יש להבין. כמוכל אדם וביוחד הוא עצמו פיני גרשון אמר דברים מטומטמים. גם לך ברגע כזה יכלו לשים מצללמה מול הפנים - כיצד אז היית פונה לחבריך ? לכל אדם יש פליטות פה אז בבקשה תפסיק להיתמם. פיני גרשון יסתדר גם בלי אלו שרוצים או לא רוצים לסלוח לו.

kirk hammet

New member
אני לא מסכים איתו !

ואני לא מבין מאחפה קיבלת את הרעיון המזוויע הזה

למעלה