תקראו..

kittycatbone

New member
חחחחח הנה הנה...../images/Emo8.gif

יצא...... הממממ, יצא.
http://img21.exs.cx/img21/9879/Rimg0559.jpg ופליז, אל תצאי עכשיו מהצ'אט! פשוט זה זרק אותי וזה לא נכנס לי עדיין!!

kittycatbone

New member
וברוח התמונות..

הנה תמונה של החתולה הממית שלי מחזיקה את התיק של המצלמה בצורה מרגשת כאילו זה היה התינוק שלה. טוב אז יותר כאילו זה משענת. אבל לונורא...
הנה התמונה למי שקרא עד עכשיו את ההודעה ופשוט חשב לעצמו "את יכולה כבר לתת לי את התמונה!?" פשוט אני מניחה שזה מאוד נמאס לקרוא ולקרוא ולקרוא כשרוצים כבר להגיע לקישור עצמו ולהיכנס לתמונה ולראות לעזאזל על מה אני מדברת. ככה שאני לא יעכב אתכם, ואני יראה לכם את התמונה. אל דאגה, אתם לא תצטרעו לחשוב לעצמכם את המילים שאמרתי למעלה בשביל לראות את התמונה, כי אתם תקבלו אותה ממש עכשיו. בלי בעיות. בלי צורך לקרוא ולקרוא ולקרוא עד שאתם מגיעים לקישור. כמובן שבעקרון זה לא כל כך מסובך לדלג על כל זה ופשוט ללחוץ על הקישור, אבל אתם לא חשבתם על זה הא? אחרת איך זה שאתם קוראים את המשפט הזה?
http://img6.exs.cx/img6/3314/Rimg0563.jpg

Galadriel 3000

New member
חח אני דווקא חשבתי על זה,

וקראתי את הבלבול שכל שלך אחרי שראיתי את התמונה... ואיזו תמונה חמודה! הראש שלה ממלא את כל המסך! יווו החתולה שלך מאמית... ולמי שתוהה איך זה לעזאזל שאני ערה בשעה כזאת, אני מציגה בפניכם את סיפור האימים- הלילה שלי(סיפור אמיתי) הלילה שלי התחיל ככל לילה נורמאלי. הלכתי לישון מוקדם כי יש לי היום שיעור מתמטיקה בתשע בבוקר ורציתי לקום מוקדם. אז הלכתי לישון, כמו שאמרתי, ואז בסביבות השלוש בלילה התעוררתי באימה וגיליתי איזה חמש-שש עקיצות יתושים על שתי הכתפיים ועל הזרועות שלי (נעקצתי במרפק, פור גוד סייק! ) וליד פרק יד שמאל, וכל זה למרות שישנתי עם מאוורר וחלון סגור למשעי. כמובן שאז פיצול האישיות שלי החל להופיע ודמיינתי לי במוח החולני שלי שצד ימין של הגוף שלי וצד שמאל שייכים לשני אנשים שונים לגמרי והם משווים עקיצות. אחר כך נזכרתי לקום, וגיליתי שאבא שלי עוד במטבח, אז הוא מרח על העקיצות שלי... מה שזה לא יהיה שמונע מהן לגרד, ובשלב הזה כבר היה ברור שהלילה שלי אבוד. אז ניסיתי לחזור למיטה ולהרדם, אבל לא טיפחתי תקווה מרובה ולכן לא התאכזבתי מדי כשלא הצלחתי. אז הלכתי למחשב לבדוק מה שלום הפורומים, ובנוסף לכל זה, אני גם מגהקת עכשיו. *היק* אז כולי תקווה שהעירנות שלי תספיק לפחות מתשע עד עשר בבוקר (שעור המתמטיקה) אחרת נידונתי לסיוט מתמשך. לפחות יש לי 4- 5 שעות שינה הלילה... וחוצמזה לילה עכשיו, אז כל דבר יכול לקפוץ מאחורי ולעשות לי דברים רעים. ועכשיו אני סתם מפחידה את עצמי. אולי כי כרגע דמיינתי ששמעתי את הדלת נפתחת.

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifעקיצות?!../images/Emo26.gif

א.אני שונאת עקיצות!!!,אני אלרגית אליהם
..גם אח שלי{הגדול} ב. ואם כבר אח שלי-נפל לו לפני יומיים בצבא פגז על הרגל
{וגם עקצו אותו יתושים ודבורים-והוא אלרגי!!!}-מסכןןן!!!!. יופי שאמא שלי נזכרה להגיד לי
........................

Galadriel 3000

New member
בררר...

פגז? רציני? על הרגל? ואיך הוא? טוב כשאח שלי היה בצבא נפל לו מקרר על האצבע והוא הסתובב עם חצי ציפורן חסרה איזה חודשיים (ובהתחלה זה החליף צבעים מכחול לסגול ובחזרה
)

karin byrne

New member
אוי ויי...../images/Emo5.gif

לי היו פעם שתי ציפורניים חודשרניות...ולפני איזה חודש אמא שלי נתקעהבספה0היא ניסתה להזיז אותה) והציפורן שלה התרוממה וחצי ממנה נתלש והיא הייתה צריכהה ללכת לעקור אותה...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifהוא בסדר-נראה לי../images/Emo10.gif

זה למה לא רציתי שהוא ילך לקרבי!!!.....אופה.... הוא הולך לשרת בשטחים 3 שנים!!!!!-אני מפחדת!

kittycatbone

New member
חחח אני חולה על החולצה הזאת!../images/Emo99.gif

היא כזאת קריפית-אבל גאונית!
חיחי 0
אהה וחדשות טובות- יש לי מצלמת אינטרנט!!!!!! בהתחלה כשפתחתי אותה והתקנתי והכל, אז היו לי בעיות עם ההתקנה של המצלמה למחשב (חשבתי שהווינדוס שלי לא תומך את זה) אבל למזלי אח שלי ידע בקשר לגירסאת ווינדוס שלי (קנו את המחשב שלי בעצם בשבילו, אז הוא יודע פחות או יותר מה הוא והכל
) והתקנתי והצלחתי ובקיצור-המצלמה פועלת!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הנה תמונה שעשיתי היום מהמצלמה *****מתלהבת*****
חחחחחחחחח אני חושבת שבסופו של דבר נתתי לכם בוק שלם שלי.
אהה אבל חדשות רעות- אח שלי סופשבוע הזה בבית, כלומר שבמיוחד יש לי הרגשה שהלילה, הוא ייקח לי את האינטרנט ואני לא יוכל להיות בצ'אט ושתראו אותי במצלמה!!!!!
אני מקווה שהוא לא ייקח לי אותה

../images/Emo39.gif יייאא...תתחדשי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אז תגידי לאח שלך שתהיי רק שעה או שעה וחצי על המחשב
פווררפיי

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יסמין כמה זמן לוקח להתחבר לצ'אט אחרי שנזרקים
חמישים שנה
כמה

kittycatbone

New member
ליערה.../images/Emo11.gif

איך יכל לעשות לי את זה?!?!?!? איך יכלת באמצע שאמרתי משהו, פשוט להגיד "אני צריכה ללכת. ביי" ולצאת. ככה בלי הודעה מוקדמת!?!??!??!
איך יכלת לנטוש אותי ככה באמצע הלילה?!?!
א-י-ך י-כ-ל-ת???????
נפגעתי.

../images/Emo39.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.................איזה קרועות
בסוף קראתי את בכל מה שכתבתן אתמול כי הצ'אט היה פתוחחחחח...... חחחחחח איזה דיון מעמיק היה לכן פה...
ובסוף אתמול התחלתי לעשות לאחותי את האפרו, ומסיבה מסוימת זה לא הצליח לי
(כמה צפוי). אז עשיתי לאחותי בייביליס בכל הראש
שיצא מהמם
וזה לקח לי עד 5 בבוקר....
(מסכנות הידיים שלי) ואז חזרתי לצ'אט(כמו שהבטחתי...רק מאוחר יותר ממה שציפיתי..
) אבל לא הייתן....
(והיה נחמד מצידכן להפרד ממני
) אז הלכתי עם אחותי בספונטניות לריצה..(בערך ב6 ורבע בבוקר) כי ממש קר ונעים אצלנו בבוקר... (שתבינו שלילה שלם לא הלכתי לישון
) ואזז...החלטנו שנפתיע את אמא שלנו עם לחמניות ומילקי כזה...(וגם קפה...) וקנינו הכל ויצא שנשארו ערות עד 8....ואז חזרתי לישון וקמתי בערך ב4...ואז התברר לי שהאורחים לא באו...אז מהר הלכתי לראות המורדים..חח.....וישנתי רק 7 שעות
זה מעט מידי
אאאההההה...אני חייבת שינה
אחח...ומי שקראה עד פה (אני בספק אם לא תעבור שנה עד שתסיימו לקרוא) מקבלת פרח
וצל"ש

karin byrne

New member
אההה אז אם ככה מגיע לי פרח וצל"ש..

...חחחח ולמה אחותך הייתה צריכה אפרו?כאילו היה לה אירוע מיוחד? יותר טוב שבסוף עשית לה בייביליס....זה יותר יפה....חחחחחח מזכיר לי שפעם ביקשתי מהספר שלי שיעשה לי בייביליס לאיזה אירוע שהיה לי והוא לא הסכים!הוא אמר לי שגם ככה יש לי תלתלים יפים אז חבל לי על הכסף וחבל לו על הזמן...חחחחחחחחחחחחחחח....ואכן היה שם דיון מעמיק הא?

../images/Emo39.gif אז הנה הצל"ש../images/Emo41.gif ו-../images/Emo140.gif

ראיתי בערוץ אי איך לעשות כל מיני תסרוקות ואחת מהן הייתה אפרו...אז סתם אני מנסה עליה...חח
והבייביליס יצא משגע
ממששש....וגם צילמתי בלילה את בוני בתנוחה ממש מתוקה! אני אעלה לפה עוד שנייה....חחח ואיזה מצחיק הספר שלך
הוא לא הסכים...חחחחחחחחחחחחח למרות שגם הוא נחמד לחסוך לך את הכסף....ואת זוכרת שאמרתי לך אתמול שיש לי חברה שדומה לך
(גם אם לא...אז..חחח
) אז גם לה יש תלתלים טבעיים...בדיוק כמוך....והיא לפעמים מבקשת ממני לעשות לה בייביליס...חוצמזה אמא שלה ספרית...אז ממש כיף לה

karin byrne

New member
חחחחח...

באמת כיף לה...אני באמת צריכה ספר צמוד...ואמרת לי שיש לך חברה שדומה לי...
....חיחיחי מגניב..!חחחח ואחותך היא כמו עכבר מעבדה שאת מנסה עליה דברים?חחחחחחחחחחחח...

../images/Emo39.gif חחחחחח...

ת'אמת שכן
חחחח... כל פעם שאני רואה תסרוקת חדשה אני מנסה את עליה...אבל בסוף היא מרוויחה....כי יוצא לי כמעט תמיד נורמלי...חוץ מזה שיש לה שיער חלק אז הכל מתפרק במהירות....
(כמו הבייביליס שעבדתי עליו כל כך קקשששהההה
) וגם יש לי בבית המון דברים כאלה של ספרים...כמו מחליק טוסטר עם גלים קטנים וגדולים, בייביליס..חחח

karin byrne

New member
מגניב...

וואי הלוואי והיה לי שיער חלק...למי שיש שיער חלק יכול לעשות יורת דברים בשיער....מי שיש לו תלתלים הוא די מוגבל מבחינת הדברים האלה..טוב לפחות אין לי ליפהההה
...

למעלה