חח אני דווקא חשבתי על זה,
וקראתי את הבלבול שכל שלך אחרי שראיתי את התמונה... ואיזו תמונה חמודה! הראש שלה ממלא את כל המסך! יווו החתולה שלך מאמית... ולמי שתוהה איך זה לעזאזל שאני ערה בשעה כזאת, אני מציגה בפניכם את סיפור האימים- הלילה שלי(סיפור אמיתי) הלילה שלי התחיל ככל לילה נורמאלי. הלכתי לישון מוקדם כי יש לי היום שיעור מתמטיקה בתשע בבוקר ורציתי לקום מוקדם. אז הלכתי לישון, כמו שאמרתי, ואז בסביבות השלוש בלילה התעוררתי באימה וגיליתי איזה חמש-שש עקיצות יתושים על שתי הכתפיים ועל הזרועות שלי (נעקצתי במרפק, פור גוד סייק! ) וליד פרק יד שמאל, וכל זה למרות שישנתי עם מאוורר וחלון סגור למשעי. כמובן שאז פיצול האישיות שלי החל להופיע ודמיינתי לי במוח החולני שלי שצד ימין של הגוף שלי וצד שמאל שייכים לשני אנשים שונים לגמרי והם משווים עקיצות. אחר כך נזכרתי לקום, וגיליתי שאבא שלי עוד במטבח, אז הוא מרח על העקיצות שלי... מה שזה לא יהיה שמונע מהן לגרד, ובשלב הזה כבר היה ברור שהלילה שלי אבוד. אז ניסיתי לחזור למיטה ולהרדם, אבל לא טיפחתי תקווה מרובה ולכן לא התאכזבתי מדי כשלא הצלחתי. אז הלכתי למחשב לבדוק מה שלום הפורומים, ובנוסף לכל זה, אני גם מגהקת עכשיו. *היק* אז כולי תקווה שהעירנות שלי תספיק לפחות מתשע עד עשר בבוקר (שעור המתמטיקה) אחרת נידונתי לסיוט מתמשך. לפחות יש לי 4- 5 שעות שינה הלילה... וחוצמזה לילה עכשיו, אז כל דבר יכול לקפוץ מאחורי ולעשות לי דברים רעים. ועכשיו אני סתם מפחידה את עצמי. אולי כי כרגע דמיינתי ששמעתי את הדלת נפתחת.