תקראו...

תקראו...

שמעו... שמעתי את 8 EASY STEPS EXCUSES ו- THE GRUDE בהופעה כי לא יכלתי להתאפק.... תתפלאו להתאכזב למה השירים מבחינת לחן לא נשמעים טוב... לא קראתי ת'מילים אז המקיסמום שיוכל לצאת זה דיסק כמו THANK U. מילים טובות לחן חרא.............................

AlanisJunkie

New member
אמיל, אמיל...

לכל אחד יש הטעם שלו, ואני דווקא חושב שהלחן של TU הוא אחד הטובים של אלאניס. בכל אופן, השירים בטח ישמעו אחרת בגירסאות הסטודיו שלהם. אני בטוח. ורק אז נוכל לשפוט.

אמיל אתה לא יכול משמיעה של שלושה

שירים לקטול דיסק שלם? ועוד ששמעת אותם מהופעה! אני חושב שזה ממש לא פאייר כלפי אלאניס... חכה לדיסק ואז תחליט...

j u n k

New member
אאוץ'!!!

דרכת לי פה על יבלת וזה כואב מאוד!! כך את זה חזרה ומיד!! אני לא מחכה שנתיים לדיסק חרא! מגיע לי משהו טוב אחרי URS !!!!! וההודעה הזאת תמשיך בסימני קריאה נוקבים. זה הולך להיות דיסק טוב! נקודה.

Rוית

New member
לאלאניס יש נטייה

לשיר שירים בלייב ובסטודיאו בצורה שונה.. יש שירים שהיא לגמרה שרה בצורה אחרת (HC למשל) ויש שירים שהיא עושה להם טוויס קטן ובכך נגרם השינוי (אממ נגיד הסיומות של NTD).. אז באמת שאי אפשר לדעת.. אולי אתה מאוד תתלהב מהאלבום ואולי תתאכזב עוד יותר (בתקווה שלא), מי יודע
דר"א, אני לא אמורה להיות פה בכלל, אבל עקב היותי אדם כשרוני, הצלחתי לפגוע בעצמי ולהשיג תפרים חדשים וחדישים על האצבע ומכך - גימלים! מה שאומר שלא תיפטרו ממני כ"כ מהר, גם לא לשבוע

matanbu

New member
קודם כל בריאות... ../images/Emo122.gif

וגמאני נגד לשפוט דיסקים לפני שהם יצאו.. i put my trust on the alanis.

למעלה