תקראו

Obituary

New member
תקראו

א.מצטערת אם פגעתי במישהו פה...אני יודעת שכשאני נמצאת בפורום ובא אחד ומתחיל לרדת על כולם אני מאוד מתעצבנת ולא שמתי לב שזה מה שאני בעצם עושה... ב. לא ניסיתי להיגד לכם מה לשמוע, ממש לא, פשוט דיברתי על האנשים ששומעים את המוזיקה פשוט בשביל הפוזה ובעצם בכלל אל אוהבים אותה וכל הידע שלהם מסתכם במה שמראים כל חמש שניות באם טי וי. אני אישית מאוד מעריכה את המוזיקה שאני שומעת ואני שונאת שאנשים פשוט מתלהבים מהקטע ``תראו אותי אני פריק מאאגניב`` . ועוד פעם..לא התכוונתי להפנות את זה לכולכם..למרות שזה מה שעשיתי, סתם הוצאתי את כל העצבים שלי פה אחרי מפגש עם אנשים מהסוג הזה... (אני מדברת על ההודעות עם כל הקללות והירידות) עכשיו בקשר להודעות האחרות..זה ממש אבל מממש לא היה מופנה אליכם..רק דיברתי על אנשים בארץ הזאץ. ודרך אגב זה שאמרתי את דעתי לגבי הפאנקיסטים בארץ ואת זה שאין סצינת רוק פה זאת דעתי בלבד..אין סיבה לתקוף אותי על זה, זה פשוט איך שאני רואה את הדברים....והאמת היא שהמצב בישראל די מסריח מהבחינה הזאת. אז אני מתנצלת על ההודעות עם הירידות אבל אין לי מה להתנצל על ההודעות שפשוט אמרתי את דעתי שם (זה גם לא היה מופנה אליכם אז אני לא מבינה למה התקיפה הזאת..)

למעלה