תקראו

SofyTofy

New member
תודה../images/Emo70.gif מאמר שווה../images/Emo70.gif

ותמונות מדהימות של יהודה וסופי. זה היה ברור שיהודה וסופי יובילו לכל אורך הדרך. נדמה לי שיהודה ינצח - אבל הצלחה לשניהם

יאללה חבר´ה להתחיל להמר.....מי אתם

חושבים שינצח?סופי צדקה או יהודה לוי?הצביעו והשפיעו!חחחחחח באמת מה דעתכם?

תודה מאיה, זה היה די ברור...

בהתחלה נבהלתי - חשבתי שאולי סופי ויהודה רבו (כי אמרו "ראש בראש" אבל הבנתי שמדובר במנצח בפסטיגל. האמת זה היה ברור לי מההתחלה שאת הפרס יקחו או יהודה לוי או סופיל´ה המתוקה. אישית אני חושבת שיהודה ינצח.... אני בעד סופי כמובן לאורך כל הדרך!

advab

New member
לדעתי...

למרות הכל יקח יהודה למרות שאני הלכתי על סופי. כי ליהודה יש יותר מעריצות .כשאני ההיתי בפסטיגל אני זוכרת כמה בנות מהגיל שלי (אני כמעט בת 18) שהיו שם ודיברו רק יהודה יהודה!!! אבל... סופי לשלטון

SofyTofy

New member
לעומת זאת,

אולי בגלל שיש המון אנשים (בעיקר קצת גדולים יותר) שתומכים קצת יותר בסופי מאשר ביהודה, יש לה סיכוי. נראה. לפחות אנחנו יודעים שזה אחד מהם- וזה כבר טוב

MoRaN N

New member
בעיקרון שלושת המקומות הראשונים הם..

מקום 1- יהודה לוי מקום 2- סופי צדקה מקום 3- ליאור נרקיס זה מה שחברות שלי שהופיעו בפסטיגל והיו במסיבת הסיום אמרו לי.

לדעתי

יהודה זוכהההההההההההההההההההה וכן, הייתי בין המעריצות שישבו בקהל (או יותר נכון על המדרגות) ודברו רק על יהודה גם שמתי לו אולי איזה 20 פתקים, כי הייתי עם אמא שלי, אחותי, ועוד כמה חברות של אמא שלי והילדים הקטנים שלהם, קיצר... היינו מלא!!! וכל הפתקים הלכו ליהודה :)))))))))

pompii

New member
יהודה יזכה לדעתי

למרות שלסופי יש סיכויים מצויינים, אבל נראה לי שיהודה

למעלה