תקראו...........

צקלקה

New member
תקראו............./images/Emo6.gif

איש אחד הולך לחנות... האיש אמר למוכר:"סליחה יש לכם חשיש?!" המוכר אמר לאיש:"לא" יום אחרי זה... האיש אמר למוכר:"סליחה יש לכם חשיש?!" המוכר אמר לאיש:"לא" יום אחרי זה... האיש אמר למוכר:"סליחה יש לכם חשיש?!" המוכר אמר לאיש:"לא" וכך עבר שבוע... אחרי שבוע אומר בעל החנות לאישתו "האיש הזה כל הזמן מבקש חשיש...!!! בואי נביא לו והוא יעזוב אותנו בשקט...!!!" ככה הגיע יום ראשון... האיש הגיע לחנות... האיש אמר למוכר:"יש לכם חשיש?!" המוכר אמר לאיש:"כן,כן...!!!" האיש אמר למוכר:"משטרה,אתה עצור...!!!"

benpual

New member
מקרה אמיתי:

בד' נרקומן במהל סיור רגלי שגרתי , נתקלנו בנרקומן שמסתובב מסביב לכיכר דיזינגוף , אמרנו שנבדוק אותו. אחרי 2 דקות של בדיקה הנרקומן בא ואומר: שוטר , תביא את היד. הבאנו לו את היד , שם לנו גראס על היד ואמר: " סע , יש לך ירוק "

benpual

New member
צריך לתפוס את האנשים האלו

לזהות אותם........ אל תדאג , גם לך יקרא איזה שהוא בד' מצחיקה...........

mfsing

New member
לפני כמה ימים תפסתי עם עוד שוטר

סמים במודיעין העיר הכי נידחת שיש בישראל... זה היה אחד הדברים היותר מצחיקים שהיו לי אי פעם... הבן אדם תושב לוד פתח אוהל על אחת הגבעות אני והשוטר שואלים מה אתה עושה הוא אומר שומר על הפרות עשינו סריקה סביב האוהל מצאנו כמה שקיות עם עשבים יבשים בפנים שאלנו של מי זה הוא אומר שלי ושל אח שלי אנחנו שומרים לפרות כמבון שעיקבנו אותם לתחנה אבל דוגרי במבטא והכל זה היה ממש מצחיק

למעלה