תקראו שתי הודעות

vinney

Well-known member
תקראו שתי הודעות

אחת כזאת ושניה אחרת. דוגרי? כשאני מסתכל על מה מדבר ה"שמאלני קיצוני עוכר ישראל" ועל מה מדבר ה"קצין ח"א" (שקדי, למי שלא מבין), אני די מבין למה הם יוצאים להפגנה. אם מה שקצין ח"א אמר זה נכון, אז צה"ל זה לא יותר מעוד ארגון טרור אזורי כמו חיזבאללה.

הליצן הזה השתתף בהפגנות בעד חזבאללה

בהפגנה שלשום בת"א, שרוב משתתפיה היו ערבים שהובאו באוטובוסים מהגליל ומהמשולש, הושמעו סיסמאות מלחמה בערבית דוגמת הסיסמא הפופולרית כיום ברחוב הערבי 'יא נסראללה, יא חביב, אודרוב אודרוב תל אביב' וכן 'ברוח, בדם נפדיך יא פלסטין'. האתר השמאלני התומך באוייב 'מחסום' המביא את תמונות דגלי אש"ף שהונפו בת"א כמו בג'בליה (תמונות שצונזרו בתקשורת הישראלית), מדווח: "הסיסמאות בערבית הרגיזו את ח"כ גוז'נסקי שהתנתקה מההפגנה והלכה לאחור." http://www.mahsom.com/article.php?id=3340 אפילו גוז'נסקי הקומוניסטית, שמאחוריה 50 שנות פעילות במק"י האנטי-ציונית והמבינה ערבית, 'התרגזה' מסיסמאות המלחמה. במלחמה הזאת השמאלנים חשפו את פרצופם האמיתי כתומכים ללא תנאי באויבי ישראל הגרועים ביותר. יש לתמוך בהוראתו של חלוץ בשתי הידיים: על כל מטח קטיושות - שכונה הרוסה של תומכי החיזבאללה. לזה קוראים ה-ר-ת-ע-ה.

אשרת

New member
רק חבל שאותו עוכר ישראל

שכח לבקש מהחיזבללה שיעשה את מה שצה"ל עושה- מודיע לתושבים להתפנות לפני ההפגזה.
אמא שלי, אשר עושה את הימים האחרונים שלה בתוך המקלט של הבניין, אמרה בתגובה להגפנה שהשמאל הקיצוני עשה, שאותם מפגינים יהיה נחמדים ויעלו לצפון, לחיפה, לקריות, לכרמיאל, לצפת, לקרית שמונה, ויהיו שם יומיים, רק יומיים - שיראו מה זה לחיות תחת מטר של קטיושות אשר נמשך ונמשך ונמשך. כאשר אתה גר בת"א ונמצא בטווח בטוח יחסית מהטילים, קל מאוד לדבר על מוסר ועל הומוניות ועל התחשבות באוכלוסייה הזרה. חבל שגם אותו יובל אולי שכח לציין שהחיזבללה מונע מתושבי המקום לעזוב את הכפרים על מנת שאלו ישמשו כמגגן אנושי.

למה להעניש את תושבי הצפון?

לשלוח את השמאל הקיצוני יותר צפונה - לצור ולצידון. אולי הם ירצו להיות מגינים אנושיים ליקיריהם כמו שהם עלו למוקטעה כדי לגונן על ערפאת.

vinney

Well-known member
אז מבחינתכם אין בעיה שצה"ל משליט

טרור? כי לא זכור לי שצה"ל דאג לפנות את ביירות...

אשרת

New member
ולי לא זכור שאמא שלי קבלה כרוז

מטעם החיזבללה לפני שהוא משטיח לנו את חיפה והקריות. נאה דורש נאה מקיים. אין שום סיבה שאתה תגלה הומניות בזמן שהתושבים שלך למעשה לא ממש חיים. היום ראיתי, כיצד כל בום שיש פה מקפיץ אותה לשמים בבהלה משום שזה מקושר אליה עם ירי הקטיושות מהצפון.

vinney

Well-known member
אשרת, את מאכזבת אותי.

אני באמת אשמח אם תעני לתשובה ישירה. אין לך בעיה עם זה שצה"ל משליט טרור? לא מעניין אותי למה, גם לנסראללה יש תירוצים.

אשרת

New member
ברור שלא.

אבל אני חושבת שההגדרה שלנו לטרור היא קצת שונה.

vinney

Well-known member
טרור

שימוש בכוח נגד אוכלוסיה אזרחית להשגת מטרות פוליטיות. הגדרה לטרור יש רק אחת.

אשרת

New member
ואני מניחה

שהפסקת ירי הקטיושות והשבת החיילים הביתה זה אכן סוג של מטרות פוליטיות. בסדר.

vinney

Well-known member
כן, במיוחד כשפוגעים במי שאינו יכול

להשפיע על כך. זה כמו שמפוצצים אוטובוסים בתל אביב כדי שיסוגו מהגדה.

גם חיסול הנאצים היה 'מטרה פוליטית'

בטח היית מאשים את בעלות הברית בטרור נגד אזרחים ועושה להן משפט ב'האג'.

vinney

Well-known member
השטחת דרזדן היה פשע נגד אנושות

וזה ברור לכולם. זה שאף אחד לא עמד למשפט על זה - יבושם לבעלות הברית המנצחות.

אתה מדבר כמו הנאצים בגרמניה

הפצצת דרזדן (וברלין והמבורג ושטוטגארט ומינכן וכו' וכו') היתה מוצדקת לחלוטין. היא עזרה לשבור את העורף הנאצי והיתה לה גם חשיבות צבאית גדולה באופן ישיר. אם היית חי אז בטח היית מנסה להפגין בלונדון נגד 'פושעי המלחמה הבריטיים'. 'מנסה', כי לא היו נותנים לך. ה'בוביס' היו שוברים לך את העצמות ומשליכים אותך למחנה מעצר כפאשיסט וכ-COLLABORATOR.

vinney

Well-known member
ואתה מדבר כמו כל טרוריסט מצוי

מבחינתך מותר לפגוע באזרחים חפים מפשע למען השגת מטרותייך. הרי מה נסראללה עושה? שובר את העורף הישראלי, יש לכך גם חשיבות צבאית גדולה באופן ישיר. אם היית חי בביירות, בטח היית מנסה להפגין יחד עם נסראללה במצעדי הראווה שלו. מנסה, ומצליח, כי שם אנשים כמוך גיבורים. פה הם טרוריסטים. וזה מה שאתה.

'טרור'? הצחקת את נסראללה

אתה רואה הכל הפוך כי אתה עומד על הראש. כדאי שתתהפך.

vinney

Well-known member
הא, סליחה, הפצצת בנייני מגורים

זה לא טרור. רגע, אז למה אנחנו כועסים על נסראללה? מה שאתה אומר זה שכשאנחנו עושים את זה זה בסדר, וכשזה הם - זה טרור? ידידי, צר לי לחדש לך, אבל זה בדיוק מה שהם אומרים גם. לך למראה, כשתמצא הבדלים בינך לנסראללה, תחזור.

אני לא מוצא הבדל בינך לבין החזבאללה

אתה חוזר כמו תקליט שחוק על תעמולת האוייב. 'בנייני מגורים'? ראית בנייני מגורים עם חדרי טילים? אם אחד כזה ייכנס לקודקוד שלך תדבר אולי אחרת (אם יישאר ממך מה שידבר). אפילו נציג האו"ם פחות אנטי-ישראלי ממך: "אחרי שגינה את ישראל, גם החיזבאללה בקו האש: מתאם סיוע החירום של האו"ם, יאן איגלנד, אמר היום בתום ביקור בלבנון כי התנהגות לוחמי חיזבאללה, ה"מתערבבים" בכוונה באוכלוסיה האזרחית כדי להקשות על ישראל לפגוע בהם, היא פחדנית. "שמעתי שהם מתגאים בזה שאבדו להם לוחמים מעטים, ושרוב האבדות היו אזרחים", אמר איגלנד לכתבים בנמל התעופה בלרנקה שבקפריסין, לאחר ששב מסיור בלבנון. "אני לא חושב שיש מה להתגאות בכך שבמקום לוחמים, נהרגו נשים ילדים וזקנים"." http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/454/112.html

vinney

Well-known member
מה לי ולתעמולת אויב?

בכתבה שהבאתי אף אחד לא דיבר על חדרי טילים. אם אתה לא יודע על מה מדובר - סתום את הפה.

למעלה