תקראו לי משוגע

glock X

New member
תקראו לי משוגע

תקראו לי אוטיסט, תקראו לי מפגר תקראו לי מה שאתם רוצים אבל בזמן האחרון קורה לי משהו מוזר, אני חולם על משהו וזה מתגשם........ אני אסביר את זה, היום למשל חלמתי על ידידה של המשפחה שכבר מעל לשלוש שנים לא ראיתי אותה, פתאום היום אחרי שעה שקמתי שמעתי את אמא שלי מדברת איתה בטלפון. קרה גם דבר מאוד מוזר, שבלילה מסויים חלמתי שאני משחק עם כלב קטן וחום בהיר כזה, בדיוק כשאני מתחיל להתעורר אני שומע את דלת הבית נפתחת, עצמתי בחזרה את העיניים שלי וניסיתי להמשיך לישון, אחרי כמה שניות אחותי נכנסת אלי לחדר ושמה לי משהו על החזה שהתחיל ללקק לי את הסנטר, קמתי מבוהל, על החזה שלי נעמדה גורה קטנה וחומה בהירה של כלבה מעורבת, אחותי אמרה שהיא עברה ליד חנות חיות והגורה הייתה שם, כשהיא שאלה את המוכר בכמה הוא מוכר אותה הוא אמר לה שהגורה למסירה בחינם והיא פשוט הביאה אותה הבייתה, מאז עברו שנתיים שלוש והגורה שגדלה עדיין אצלנו, עד היום אחותי מזכירה לי איך באותו יום אמרתי לה שזה בדיוק מה שחלמתי. המון אנשים אומרים לי שיש לי אנרגיות חזקות, המון אמרו לי שיש לי מדיום גבוהה, ואני מאמין שכל סודות העולם נמצאים במוח, ואני מאמין שבזמן שינה וחלום אפשר לשלוף משם דברים בדרך מסויימת למציאות, אני לא יודע באיזה דרך, אבל אני יודע שאיך שהוא זה קורה לי המון במיוחד בזמן האחרון כשיש לי חלום ממש אבל ממש מוחשי וחזק, לפעמים אני חולם על משהו וכשאני קם אני פשוט מחכה לראות באיזה זמן מהיום מגיע הדבר הזה שחלמתי עליו, לפעמים אני חולם על תוכנית טלוויזיה שהייתה מזמן וכשאני קם אני רואה שהנה שמו שידור חוזר של אותה תוכנית, או חלומות על אנשים שמזמן לא ראיתי והם פתאום מופיעים לי או מישהו מזכיר לי אותם. עד שהיום פתחתי ספר של דיפאק צ'ופרה, דרכו של הקוסם, יש שם פואמה קטנה שנכתבה משהו בסיגנון הזה....... מה יקרה אם לישון ישנת. חלום חלמת. ובחלום......פרח קטפת. וכשקמת.....את הפרח ביד החזקת? מה? רק הידיעה על זה שאפשר לשלוף דברים מתוך מודעות בחלום למציאות מעבירה בי צמרמורת, זה קורה להמון אנשים, אבל זה קורה ללא ידיעה וללא יכולת למצוא את השיטה של "הטריק" הזה, לפי דעתי צריך להשקיע במחקר על הדבר הזה, מה אתם אומרים? שטויות במיץ אפרסקים או שמישהו התנסה או מתנסה בזה? ואיך אפשר לפתח דבר כזה ולשלוט עליו? אני יודע שאני שואל שאלות מטומטמות ראה ערך השאלה " איך לשלוט על דבר כזה" אבל בכל זאת זה קיים ואני מאמין שזה קצה חוט ליכולת מסויימת שיש במוח.

על תלפטיה שמעת?

זה מה שקרה איתך. זה קורה גם לי שאני חושבת על משהו או מישהו ובאותו היום אני מקבלת שיחת טלפון או משהו מהדברים אכן מתגשם. שילוב של תלפטייה ואינטואיציה. זה חזק. יש לך את זה.

תלפטיה... לא במיקרה הזה...

מניסיוני האישי, תלפטיה וחלומות רק במקרים נדירים מאוד פועלים ביחד... מה שאתה צריך זה לפתח את השליטה שלך בחלומות, אני ממליץ לך לעבוד על "חלום צלול". היכולת שלך היא יכולת של נבי, יכול מאוד להיות שאתה ישרתו את היכולת הזו, יכול להיות שבעבר .(הקרוב או הרחוק) היו נביים במישפטו שלך... בהצלחה !

arietimor

New member
(((((----- בשלות -----))))))

חבר יקר , השאלות ששאלת נכונות " איך לשלוט על דבר כזה" זו היא שאלת השאלות. לחיות עם יכולת זו דרושה בשלות והבשלות לא קשורה לגילך הנוכחי התשובות נמצאות אצלך במוח אתה צריך לשאול את עצמך את השאלות בטוח שתקבל את התשובות בחיפה יש מורה מתקשרת אילנה בהט שמה תבקר אותה , היא תלמד אותך את הדרך.

אהלנים glock ברוך הבא../images/Emo140.gif

לא שטויות במיץ אפרסקים, רק יכולת בלתי מודעת לזמן מציאות שמומלץ לפתח אותה ולהשתמש בה במודע. איך? אז יש את אילנה בהט כפי שהזכיר אריה ידידי, ויש גם את ישראל בן יהוידע שיתארח פה בבית ביום שלישי הקרוב, בין השעות 20.00עד22.00 בוא נמתין ונראה מה יהיה לו לומר לך.
חוצמזה, יש ימבה ספרים שמלמדים כיצד להפוך את אותו מוח מדהים שלנו, מאדון למשרת... הנפוץ שבהם הוא "כוחו של התת מודע" ואם תרצה, נעשה איזה סקר קצר ונביא עוד כמה המלצות. השאלה שלך אגב ממש לא מטומטמת

glock X

New member
קראתי את הספר הזה

קראתי את הספר כוחו של התת מודע של ג'וזף מרפי, וקראתי גם ספר של ד"ר חיים אורון שנקרא פסיכוקברנטיקה ודימיון מודרך, אלה היו הספרים שהדליקו את הניצוץ הזה של ה-"אני יכול לשלוט על המוח שלי", ואני מאמין שהם גם הניצוץ למה שקורה איתי מבחינת אובייקטים/אנשים/מילים/רמזים שמופיעים לי בחלום ולאחר מכן במציאות, עשו לי סוויצ' בראש שאם אפשר לדבר בשפה של המוח שהיא שפת התמונות יהיה אפשרי שהמוח יפעיל תבונות להגשמת הדבר, ניסיתי גם את שיטת החלום צלול אבל נתקפתי בהלה מזה שמה באמצע הקלדה מול המחשב התודעה שלי תבין שאני בעצם חולם, וויתרתי, אני מאמין שאני אחזור על זה ברגע שאני ארגיש מוכן לזה. אבל שמתי לב למשהו מעניין, שבפעם האחרונה שהלכתי לישון וחלמתי על משהו שקרה במציאות ברגע שעצמתי עיניים והתחלתי לחלום הרגשתי שהחלום ממש עוטף אותי, כאילו שאני במצב ערנות אבל נכנס לעולם אחר, משהו כמו מדיטציה אבל ברמת מוחשיות מוגברת, קשה לי להסביר את ההרגשה אבל אני זוכר שהמוח שלי שינן משהו כמו " ואייייי נכנסתי לזה, אני בתוך זה" ואז כשחלמתי אז החלום היה יותר חזק ויותר ממשי, משהו כמו מציאות מדומה, אבל במציאות המדומה של החלום לא יכולתי לשלוט בכלום אלה רק הייתי הצופה שקורים לו כל מיני דברים מוזרים מסביבו, אני בטוח שיש שיטה שעושה ההפך, במקום להיות הצופה בחלום אז אתה נהיה הבמאי, ואז אפשר לקבוע בדיוק מה יהיה בחלום ולנצל את זה על מנת ליצור דברים מדוייקים ואני מאמין שאחרי ההתעוררות אז המוח כמו שקרה במקרה שלי על הגורה יפעל על מנת להגשים את מה שהזנת אותו בחלום.

תראה את הסרט אפקט הפרפר

ואז אולי תבין מה קורה כשאתה מתערב והופך להיות הבמאי ולא מניח לדברים שצריכים לקרות פשוט לקרות לא תמיד נפרשים בעיניך כל התוצאות בכל המיימדים ולפעמים כשאתה משנה תוצאה אחת לפי מה שנראה לך כטוב ביותר אתה עושה הרבה יותר נזקים שאותם אתה רואה רק מאוחר יותר ודרך אגב המצב הזה של בין עירות לשינה נקרא כניסה למצב של גלי אלפא ובמצב הזה נפרס בפניך הרבה ידע שבת נפלאה לאה

למעלה