תקראו לי מטומטם

ח ל ו ן

New member
תקראו לי מטומטם

אבל אני חייב לחלוק משהו. לפני חודשיים ידידה שלי אמרה לי שהיא שמעה איפשהו שאביתר עבד תקופה כלשהי כנהג מונית (לא כדי להתפרנס אלא כדי לעבוד). כמובן שצחקתי עליה ואמרתי לה 100 פעם שהיא טיפשה אבל לפני כמה ימים חשבתי על זה- יש מצב שזה נכון? הוא אומר בשיר 'פקק תנועה' (ששמו כבר מרמז על זה) "דבר לאן אתה רוצה", וכמובן בתחרות כלבים "נוסע במונית לא זוכר את הכתובת" וגם בקליפ הוא נוהג במונית וכתוב אפילו - שם הנהג- אביתר בנאי. הוא אמר בראיון על הדיסק שהדיסקר מתאר חוויות שעבר, יכול להיות שזאת אחת מחוויותיו? בכל מקרה אל תחשבו שאני מטומטם כי אני באמת לא...
Anyway, אני הולך לי להופעה- ביי !

אממ..הזוי.

בעיקרון, לפי ציטוטים(חלקם כי-"דבר לאן אתה רוצה" הוסיף גלעד כהנא(אם אני לא טועה)) כן. אבל נשמע מוזר ביותר. מישהו יודע בודאות? נסע במקרה עם אביתר לקיבוץ גלויות פינת הרצל?

238

New member
אם כבר דברים הזויים:

בס"ד קוראים לי אביתר בנאי,ואני כל היום שומע רשת ג'
קורע אותי כל פעם מחדש...

TEENAGER1

New member
אותו עוד לא שמעתי ../images/Emo12.gif

הם כל חמש דקות שמים את מרגול
חח זה כל כך מצחיק. "שלום, כאן מרגול, וגם אני מאזינה לרשת ג'" מרגש.

Shirlos

New member
אל תחשוב שאני מטומטמת אבל...

לא הבנתי את המשפט "לא כדי להתפרנס אלא כדי לעבוד". אם מישהו יועיל להסביר לי את ההבדל זה יהיה נפלא... הלא כל אדם שעובד בעבודה זו או אחרת (ונהגי מונית בפרט) עושים זאת כדי להתפרנס אלא אם כן זה נהפך לתחביב כלשהו... בכולופן זה מזכיר לי שהשבוע נסעתי עם נהג מונית מאוד מאוד נחמד, שסיפר לי שהוא הסיע את אביתר להופעה בבאר שבע ושהוא "חמד של בחור". והוא הוסיף עוד כל מיני סיפורים, אבל זה כבר לפעם אחרת... שיהיה לכולנו לילה טוב/בוקר טוב...

NAstyBOY1

New member
אני דווקא חשבתי יותר בכיוון של

לעבוד כדי לברוח. לברוח ממעשים, לברוח ממחשבות. העיקר שיעסיק את עצמו, ואפילו הכסף כבר לא משנה.

ח ל ו ן

New member
אני ממש לא חושב שאת מטומטמת

סתם שתדעי- יש המון אנשים שעובדים לא על מנת לקבל כסף, אלא על מנת להעסיק את עצמם ולא להיהפך לבטטה שיושבת בבית ולא עושה כלום. אבא שלי למשל עובד כי הוא פשוט נהנה לעבוד ולא משום סיבה אחרת...

Buttercup p

New member
למה../images/Emo35.gif את תמיד מועדת לרצח!

נכון, גם בלי להיות נהגת מונית את מועדת לרצח.

למעלה