תקראו כ-ו-ל-ם!!!!

תקראו כ-ו-ל-ם!!!!

שמעתי על משהו "חדש" אני יכול לתת צבע בורדו לכ מי שמשתתף הרבה בפורום אז חברה מי שרוצה בורדו שישרשר הודעה ואז אני יבדוק מי כתב הכי הרבה הודעות בפורום יבחרו שתיים(אני מקווה שזה חוקי :)) סתם.. אז..

amirbilu

New member
אלי,זה לא הולך ככה,זה הולך ככה:

ככה לפחות זה עובד בפורום תוכנות,מי שאתה יכול לסמוך עליו,אז אתה יכול לשים אותו בצבע בורדו ולמנות אותו,אחד אחראי לסידור שירשורים,אחד אחראי על הסקר,וכו´,לי בכל אופן לא איכפת-כל עוד זה לא תפקיד גדול,אני לא מתלהב מלהיות,אבל אם אפשר לא איכפת לי אמיר

אוקיי ....

תראה נחכה נראה מי עוד רוצה ואז... כי כאילו אתה די כותב הרבה בפורום ועד עכשיו אתה היית "זוכה" אז כאילו בנתיים אתה

טוב נו אם אתה מתעקש גם אני רוצההההה

סתם לא רציני עכשיו אניי גם פה דיי מתחילת הפורום.. הייתי פעם בשם אחר.. אז תתחשב שני השמות...ואם אתה לא יודע ת´שם אז הייתי LEHAYEY AAVA רק לידע..

pompii

New member
כן, סבבה למה לא?

אבל תפרט יותר על מה אפשר להיות אחראים, מה אפשר לעשות וכו.

ככה:

אני יודע שתהיו בבורדו אבל אני לא יודע אם אפשר לתת הרשאה לאדמין לא קשור בי ממש אבל אני יודע שתוכלו לשלוח לי סקרים,מאמרים ועוד... וגם כל בעיה שיש בפורום אתם יכולים לנהל למשל מישהו מקלל בפורום אתם מזהירים בתור מנהלים!! זה הכל נראה לי...

אני רוצה!!!!!!!!!!

אני כל הזמן בפורום הזה!!! אני מכורה!!!!!! אני לא מצליחה להתאפק לא להיות פה כמעט כל יום (השיא שלי שהצלחתי להתאפק לא להיכנס זה יומיים בערך) שחר

למעלה