תקראו,זה חשוב

Conscience Girl

New member
תקראו,זה חשוב

אני מעוניינת לצאת מהצבא באמצעות נישואים פיקטיביים. אם יש מישהו שמעוניין לקצר את השירות שלו לשנתיים במקום 3 שנים, פלוס לקבל 3500 ש"ח בחודש מהצבא לכל אורך השירות( משכורת של נשואים נכנסת לחשבון הבעל), שייצור איתי קשר דרך האימייל.נשוחח טלפונית, ניפגש, נתאם עמדות. שנינו נצא מרוויחים. [email protected]

truelovewaits

New member
למה ?

מה הבעיה עם זה שהיא לא רוצה להתגייס? אני חושבת שזה בסדר גמור...במיוחד בגלל שהיא בת והיא לא תעשה הרבה בצבא גם ככה (גם כי היא לא רוצה וגם בגלל שלא יתנו לה אם לא תבקש)....

epitaph

New member
הבעיה זה לא שהיא לא רוצה להתגייס...

מצידי שלא תתגייס,זה ממש לא מה שמפריע לי,מה שמפריע לי זה הרצון הזה לדפוק את המערכת ולקחת משהו שמגיע לאחרים בצדק ולה לא מגיע ועוד לשדל עוד מישהו לעשות את זה (או כמו שהיא אמרה "שנינו נצא מרוויחים" מהקטע שישלמו להם 3500 ש"ח בחודש)...אם היא רוצה לצאת מצה"ל יש דרכים יותר קלות ופחות "ריווחיות" כמו לדוגמא להצהיר שהיא פצפיסטית ולכן היא לא יכולה לשרת,היום לבנות אין בעיה להשתחרר על רקע מצפוני.

man-o-war

New member
אבל

מזה קשור לפורום הזה? זה פורום רדיוהד לא פורום צה"ל

truelovewaits

New member
למה זאת בעיה

לדבר על דברים אחרים ? הפורום לא אמור להיות שיחות רק על רדיוהד אלא שיחות עם אנשים שאוהבים את רדיוהד...יש הבדל עצום.

man-o-war

New member
אבל

זה מאוד לא הגיוני מה שאת אומרת. בפורום רדיוהד אמורים לדבר על רדיוהד או דברים שקשורים ברדיוהד מזה קשור להתחמקות מהצבא?, מזה משנה אם היא אוהבת את רדיוהד או לא? אנשים לא נכנסים לפה כדיי לדבר על כל מיני דברים ברומו של עולם אלה על רדיוהד.

Her Circulation

New member
דיבורים

רק על רדיוהד אפשר למצות ביום. בעיקר אם אתה מכיר אותם הרבה זמן. מה הקליפ האהוב ? מיהו חבר הלהקה האהוב ? הדיסק האהוב הדיסקים החדשים ביחס לישנים ("כמה אני לא אוהב אותם או כמה כן) מה האיש בקליפ של JUST אומר מהו השיר האהוב מתי יוצא האלבום החדש וכמעט זהו

man-o-war

New member
לא כ"כ

אולי פנים מול פנים זה ייקח יום אבל בפורום זה לא ואפשר לדבר על דברים מעבר למוזיקה שלהם כמו השפעות, פילוסופיות וכ"ו (גדול) וזה ייקח יותר מיום ויותר מיומיים אבל שיהיה קשר לרדיוהד! מזה פה? אולי אני אכנס לפורום מוזיקה ואכתוב שקניתי נעליים חדשות בכל זאת אני אוהב מוזיקה.

Her Circulation

New member
.

אילו נעליים ? :p אני דווקא מחפש נעליים חדשות . היית פעם בפורום הרשמי של רדיוהד ? יש שם מאות אנשים רשומים...בכל שעה ביממה יש שם לפחות איזה 20 איש... ולא מדברים כמעט על רדיוהד

man-o-war

New member
ריבוק, 50 ש"ח

יש סיבה לשם של הפורום (רדיוהד) אז שלא ידברו על הלקה עצמה אבל שיהיה איזשהו קשר אפילו קטן מאוד שוב: אנשים נכנסים לפה כי הם רואים "פורום רדיוהד" הם נכנסים כדיי לדבר על רדיוהד ודברים שקשורים ברדיוהד לא על כל מיני דברים בלי שום קמצוץ של קשר. אני לפחות נכנס לפה בגלל שאני רוצה לדבר על דברים שקשורים לרדיוהד, לא יודע מה איתכם.

Her Circulation

New member
.

ואם שמת לב אנחנו אכן מדברים פה רב הזמן על רדיוהד. תקרא הודעות ישנות

man-o-war

New member
אני קורא

ולא אמרתי שלא דיברו פה על רדיוהד בדרך כלל. דיברתי רק על המקרה הנ"ל.

truelovewaits

New member
וואו...הממ

אבל על זה שאחת כתבה הודעה לא קשורה לרדיוהד לא צריך להתעצבן כל כך. ואני מבינה אותה שהיא נכנסה לפה כי היא לא יודעת איפה היא תמצא את בעלה לעתיד, אז עדיף לה לחפש גם פה. חוץ מזה שפה יש אנשים נפלאים ברובם
(רגע קל של חנפנות לחברים קרובים) תרגע טיפה. ברצינות...תחשוב פעמיים על מה את מתעצבן לפני שאתה מפנה את כל האנרגייה שלך על משהו כל כך מינורי ולא חשוב. (אני נשמעת כמו פלוץ עכשיו...קורה.)

truelovewaits

New member
אתה מוזמן

לדבר על הנעליים החדשות שלך.. תלך לכל פורום של רדיוהד ותראה שהמון מההודעות של הקבועים לא מדברות על רדיוהד. אישית אני שונאת להתפלסף על רדיוהד כל הזמן..אנחנו מנסים לנתח אותם כשאנחנו בכלל לא יודעים מה עובר להם בראש. זה לא נכון בעיניי. ואז, תתחדש על הנעליים. אני הייתי הולכת על אחרות אבל
השפעות פילוסופיות?! בעע בדרך כלל בפורומים החדשים מדברים יותר על רדיוהד...הוותיקים כבר מאסו מזה כי כמה אפשר לדבר על אותם הדברים...

man-o-war

New member
זה דווקא

מעניין לנתח ולחשוב מה עובר להם בראש לכל אחד יש דעה אחרת, זה מעניין. אז לא חייבים כל הזמן לדבר על אותם דבר ואפשר לפעמים לסטות כמו ההוא ששאל לפניי כמה ימים על טאבים לפינק פלויד זה לגיטימי יש איזשהו קשר מוזיקה, גיטרות אפשר להבין אבל להתחמק מהצבא? אני עדיין לא מבין למה זה צריך להיות פה? נ.ב הנעליים דיי נוחות דווקא

למעלה