תקראו זה חשוב

dead man inc

New member
תקראו זה חשוב

הנה לכם הוכחה שפול הימן היה המנג´ר של אנדרטייקר אולי אני טעיתי לגבי ברודר לוב אבל תראו את ההוכחה מעיתון של WWF של חודש ינואר 2002 והנה "נכון או לא נכון" ככה כתוב בעיתון של WWF undertaker was managed early in his career by paul heyman :true ככה כתוב בעיתון שפול היימן היה המנג´ר של אנדרטייקר

t-man

New member
הוא צודק...

פול היימן אכן ניהל את אנדרטייקר ב-WCW בשנת 89´,אנדרטייקר נקרא אז "מיין" מארק קאלויוס למי שלא מאמין שיראה בתמונה

Gery_Roif

New member
תיקון קטן

זה לא מיין, MAIN, אלא מין = MEAN, רשע! מארק קאלוס = CALLOUS = רשע/קשוח, כמו כן הארגון אז נקרא NWA. CALLOUS היה רעיון של ביל ווטס אני מאמין, אחרי שראה את שמו האמיתי. היימןניהל אותו רק כמה קרבות, לפני שמארק הצטרף לסיד ווישז במקום דן ספייווי, בצוות גורדי השחקים, SKY SCRAPPERS, תראה אם תצליח להביא את התמונה שלהם! אם אני לא טועה, היימן ניהל את מארק רק ל שלושה או ארבעה קרבות נגד ג´וברים, אני זוכר שבאחת התוכניות היה את האנגל של פלייר מאיים על ילדיו ואישתו של ריקי סטימבואט. אם אתה מעוניין, אני יכול לתת לך לינק לדף שאתה מעלה ממנו קבצים באתר שאנשים באמת יוכלו לראות את כל התמונות הבאמת קשות למצוא במקום אחד.

Sid

New member
יש לי תמונה של SKY SCRAPPERS

אבל של מארק קאלאווי ודן ספיווי

למעלה