תקראו!!! ותגיבו

תקראו!!! ותגיבו

מי שעד עכשיו לא שמע את השם גסיקה הרפ...לא באמת מכיר את מישל! אז חוויה מתקנת: גסיקה הרפ בעצם עזרה למישל לכתוב ולהלחין את השיר "דספרטלי" מהאלבום האחרון שלה מישל וג'סיקה עבדו יחד הופיעו יחד במשך תקופה ארוכה. עכשיו למה אני כותב את כל זה מישל וגסיקה יצאו לסיבוב הופעות יחד ומישל החליטה להופיע שירים שלה ושל ג'סיקה "וונדר וול" ו"דה גוד קינד" לא יודע מי מהן תשתמש בשירים לאלבום הבא שלה אבל כנראה וונדר וול יהיה באלבום הבא מקווה שאני ישיג קבצים עידו

dun16

New member
וונדר וול של אואזיס?

שליטהה

OrdinaryDay

New member
גם אני מקווה שזה של אואזיס../images/Emo99.gif

אני מקווה שג'סיקה תיהיה חביבה כמו מישל!

dun16

New member
../images/Emo13.gif

מאז אפקט הפרפר התחלתי לאהוב אותם...
איזה דיסק שלהם יפה?

oasis147

New member
אואזיס= |סגידה|

הם פשוט מעולים, והדיסק הזה בכלל. תמיד נמאס לי מדיסקים מהר, אבל זה (morning glory) לא יוצא לי מהמערכת כבר חצי שנה לפחות. אני חושקת עכשיו גם ב Definitely Maybe,Heathen Chemistry ו Be Here Now מקוריים קשות, הם אמורים להיות מצויינים (טוב נו, אז אני חושקת גם בעוד איזה 10 דיסקים. הבא שאני קונה זה Dookie של גרין דיי -הוא בהנחה
). חוץ מזה שהמוזיקה עצמה (בריטפופ ורוק זה משובח) מעולה, גם הליריקה מדהימה אותי כל פעם מחדש :). הא, וגם הציטוטים של נואל וליאם קורעים אותי

OrdinaryDay

New member
זה אכן השיר של האוזיס!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

הורידתי את השיר (איכות גרועה
) וזה השיר של אואזיס!

אפרתתת

New member
אממ...

הם כתבו את השירים האלה ביחד, היא לא עזרה למישל לכתוב אותם. והיא גם שרה איתה את דספרטלי באלבום של מישל. את דה גוד קינד אפשר להוריד באתר של ג'סיקה. והיא גם ממש על סף הוצאת אלבום חדש :)

למעלה