תקראו ותבינו

לא נורא בעיני שהיא קראה לבשיא

"יודנראט" נורא בעיני שההיקש ההגיוני הוא ששרון הוא נאצי...... זה פשוט נורא.... היודנראט היו בד"כ אנשים הגונים שניסו לעזור ליהודים הקהילתם חלק היו טובים יותר חלק היו טובים פחות... אבל עובדה היא שבגיטו לודז' שבו שלט חיים רומוקובסקי ביד רמה והיה שיתוף פ-עולה הדוק עם הנאצים ימ"ש הגטו נשאר שלם בלי אקרציות עד 1044!!! אז אסור למהר ולשפוט את היודנראט..... אבל יוצא מדבריה ששרון הוא נאצי.... נמאס! צריך להשים לזה סוף. וחוץ מזה שזה דמגוגיה זולה.

מממש אבל ממש לא מסכים איתך

אתה לא מבין שהזילות בשימוש שנושאי השואה היא עוברת כל גבול זה מתחיל מהיודנראט אף אחד לא אמר שהם היו רעים ואני לא יבוא וישפוט אף אחד שעשה משהו על מנת לשרוד.מי אני אבל אם כל הכבוד הזילות נהפכה להיות מגעילה באיזה קלות אנשים מוצאים בימנו ינאצי שתישרף שקבר של היטלר וכ"ו הדבר צריך להיפסק כאן ועכשיו כי זה הפך להיות נזיל ומגעיל

אתה מפספס את הפואנטה....

זה לא שהשואה נהייתה זולה זה שיש הרבה יותר אלימות ושנאה באוויר.... קפיש?

עדין לא מסכים איתך סורי

זה שיש יותר אלימות זה לא תרוץ בסדר אם לכולנו היו את אותם דעות היה משעמם כאן בפורום לכן אני חושב שפתחו את הפורום הזה כדי להעלות דעות ומחשבות כל איש באמונתו יחייה

אני רק רוצה שתבין

מאיפה מגיע הזילות אתה חושב שזה לא נורא בגלל זה זה נהפך להיות נזיל ..!! אז גם עוד מישהו אומר אה זה לא נורא לקרוא לו נאצי זה לא נורא לקרוא לו היטלר וזה לא נורא וזה לא נורא אז זהו שזה כן נורא תתעוררו זה נורא!!!!

היום קראתי אצל ילד באייסיקיו

מי שלא מכיר את התוכנה אז אפשר לרשום באצמעות סמל שאתה לא נמצא ואפשר לכתוב משהו אז אני קורא את מה שכתוב וזה מה שהיה כתוב:"...חזרתי מהטיול..אנשים אל תצאו לגיחה תחסכו לכם זוועה... היה משהו שואה איכס:-!..."סיום ציטוט בבקשה זוהי זילות .....להשוות טיול מסכן שלא אהבת לשואה???????? זה מעורר בי עצבים .....!!!!

למעלה