תקראו ב"הארץ"

z dead

New member
מצד שני אולי לא הבנת

למרות שלא צריך להיות גאון. Z DEAD = ספסיבה צסקא.

תקראו ב"הארץ"

מה שהמאמן של דומז`אלה אמר על הפועל ירושליםג€,ג€ הוא טוען שהוא שיחק גם מול אולימפיאקוס וגם מול אפס פילזן, והפועל ירושלים נראת יותר טוב משתיהם. הוא אמר שזה לא נראה על הקבוצה שהם רק שבועים ביחד, וגם זה קשה להאמין שדן שמיר, זה עונה ראשונה שהוא מאמן ראשי. הוא טוען גם שהפועל משחקת את סגנון המשחק של מכבי. בקיצור כתבה שווה, שנותנת הרבה מקום לאופטימיות.

די די די כבר!!!

מה יש? אסור להנות כבר מזה שהקבוצה שאני אוהד כבר 25 שנים הולכת לעונה מוצלחת? עם כדורסל יפה? ברצלונה היא קבוצה של הקהל שלה. היא אינה נושאת על גבה פרסומות והיא מזוהה מאוד עם הלאומיות הקטלונית מחד ועם השמאל הסוציאליסטי מאידך. אז בהרכב יש לה רק שחקני בית? הם לא מרוויחים הון עתק מחסויות ומפרנצ'ייז? האם אנחנו צריכים להתגעגע לקבוצת הלוזרים של הפועל ת"א? או לקהל האלים ולא סימפטי של חולון? או אולי צריך להחזיק כאן קבוצה אותנתית כמו גליל עליון או מכבי ראשון ששנים לא עומדות בהתחיבויות שלהן כלפי השחקנים? או שהמודל צריך להיות ניהול נוסח מיקי ברקוביץ, שלקח שם גדול כמו הפועל חיפה, הנחית אותו ברמת השרון, דישדש בשולי התחתית כמה שנים עד שהתרסק לעבר הליגה הלאומית ואז הסתלק והשאיר אחריו עיי חורבות???

כדורסל יפה

חמישה זרים. אוהדי הצלחות. דרכי התנהלות מגעילים. 0 שחקני בית. סוחר נשק בתור נשיא של כבוד. וכו' וכו'. תהנה,זכותך. העיקר שהפועל ת"א לוזרים.

שiש

New member
אמממ...

לא קצת דבילי לקרוא לנו "אוהדי הצלחות"? איזה הצלחות היו אלו, שהביאו אותנו לאהוד את הקבוצה המצליחה כל כך ועמוסת התארים שלנו? נו, מילא.

אוהדי הצלחות

הם כל נספחי ארקדי. כל אלה שפתאום כשיש כסף הדרך פחות חשובה להם מהמטרה,ואם אני לא טועה מהדרך כבר סטו לגמרי. אז כן אפשר להגיד אוהדי הצלחות. מה גם שזכיה בתואר אירופאי ושני גביעי מדינה ביחס לקבוצות האחרות בליגה נחשב להצלחה כבירה לנוכח הכדורז"ל בארץ.

שiש

New member
כן, רק ש...

הרוב המוחלט של האנשים שאתה מדבר איתם פה אהדו את הפועל ירושלים כדורסל הרבה לפני עידן ארקדי, וחלקנו (מפאת גילנו המתקדם) גם מלפני גביעי המדינה.

2 דברים

1.)לא אמרתי שכולם,אלא רק נתתי דוגמה במה דומה י-ם למכבי,בין השאר. 2.)גם אלה שהיו אוהדים לפני ארקדי ולפני גביעים שונים... מסתבר שהמטרה חשובה להם הרבה יותר מהדרך שמזמן נשכחה. מצטער מאוד,זה מבחינתי אוהדי הצלחות.

שאלה קטנה לגביך

נניח וגאיידמק יעזוב את הקבוצה (והכל עניין של זמן, מה לעשות), ואיתו יעזבו כל האוהדים שבאו למלחה רק בגללו. אוהדי הקבוצה יחזרו להיות כמעט כולם אוהדים של "יש בי אהבה והיא תנצח" וכו' וכו'.. יש סיכוי שתחזור לעודד את הקבוצה? שאלה שמעניינת קצת לא? הרי איך בגלל כמה דברים כאלה אתה מסוגל פתאום לקרוא להפועל ירושלים "אתם" ועם הזמן כבר לשנוא את הקבוצה ממש.

z dead

New member
לא.

כי מסתבר שאוהדי הקבוצה מעדיפים את המנטרה של "יש בי אהבה,והיא לנצח"

bobas

New member
לא הכול זה שחור לבן.

ובטח לא אהדה לאגודת ספורט. ועל אחת כמה וכמה כשמדובר במועדון כמו הפועל י-ם. זה קצת יותר מורכב מזה.בטח כשהבסיס לאהדה מגיע קודם כל מאוהדי הכדורגל של הפועל . לא מכל דבר שקורה בהפועל בשנים האחרונות אני מאושר ,אבל אהבתי לקבוצה אינה מותנית במהלך כזה או אחר. אנחנו עדיין האלטרנטיבה היחידה למחלה כמעט 15 שנה.ורחוקים שנות אור מההתנהלות ,והאג'נדה של מכבי . (לשמחתי כמובן).

מתנשא ומתחסד

אתה לא תלמד אותי איך להיות אוהד ספרט. וכמה מילים שאולי לא ידעת על הפועל ת"א: * עד תחילת שנות ה-90 היא קיבלה הקצבות ענק מכספי ההסתדרות. * קבוצות הפועל האחרות (כולל הפועל ירושלים והפועל חולון, הפועל ר"ג, גליל עליון וחיפה) קיבלו שאריות. * הפועל ת"א שייכת לאיל העיתונות גוזינסקי שמקורות כספו מפוקפקים לא פחות מאלו של גאידמק. הפועל ת"א בכדורגל מקבלת כספים בסכומים יפים מאוד מלב לבייב שאת הונו עשה מניצול של עשרות אלפי עבדים (פשוטו כמשמעו) במכרות היהלומים. הפועל ת"א הגיעה לאן שהגיעה לא בזכותו של שאול איזנברג הרמאי אשר ניצל באופן הירוד ביותר של המילה שחקנים ששיחקו בשבילו. היא מתפרקת בגלל קומץ אוהדים מתחסדים כמוך שלא מבינים שמועדון ספורט אינו רכושם הפרטי אלא נחלת הכלל. אגב, זה גם מה שיביא את מכבי ת"א בכדורגל לליגה הלאומית. התנהלות מגעילה? הפועל ירושלים עומדת בכל התחייבויותיה הכספיות מזה שנים רבות למרות שתי התמוטטויות כלכליות. כל השחקנים מקבלים תשלום בזמן וכנ"ל לגבי ספקים וכולי. הפועל ת"א חייבת הון כסף לכל מיני אנשים (שיינפלד למשל וזו רק דוגמא אחת מיני רבות). 0 שחקני בית? אני מניח שליאור ליובין, שיינפלד, ארז כץ, ג'רון רוברטס, מושון יעקוסי, איגור סימין, עודד שעשוע, אור איתן- כולם שחקני בית אוטנטיים בהפועל ת"א??? אז אל תהיה מתץנשא, אל תהיה מתחסד ואל תהרוס לי את ההנאה!

z dead

New member
מתנשא ומתחסד

אני אוהד של הפועל ת"א? טוב לדעת. גושינסקי עשה את הונו בתקשורת,לא בסחר בנשק ובעבדות מודרנית קרי סחר ביהלומים כמו גאיידמק. העיקר לזרוק שטויות באוויר מבלי לגבות את הדברים שלך בעובדות. גושינסקי בניגוד לגאיידמק מסתובב בכל העולם בלי כל חשש,בעוד השני מגביל עצמו אך ורק לישראל,רוסיה,ואנגולה פן יוסגר. הפועל ת"א כבר לא מקבלת כסף מההסתדרות 20 שנים,לו היתה מקבלת הייתי מבין את הקשקוש לגבי כספי ההסתדרות. מצד שני...מגדל מקבלת כספי אגרה - מעל מיליון דולר לשנה. לא דברתי על הפועל ת"א בכדורגל נכון? שתיי ישויות נפרדות,מה להפועל ת"א בכדורסל ולהפועל ת"א בכדורגל? אותו לב לבייב היה שותף של אותו גאיידמק אגב באותן עסקות ניצול עבדים ועושק אוצרות מדינה ממדינות נחשלות. לב לבייב הוא לא הספונסר ולא הבעלים של הפועל ת"א בכדורגל,הבעלים והספונסר הוא סמי סגול. תבדוק,תראה...מזמן התבטלה העסקה עם לבייב. לא כדאי לך שאני אתחיל לדבר על קבוצת הכדורגל האהודה ע"י אוהדי מגדל נכון? שאול אייזנברג זה לא הפועל ת"א בדיוק כמו שויקטור יונה זה לא הפועל ירושלים. ואתה יודע טוב מאוד אדוני הצבוע שאוהדי הפועל ת"א מוחים כנגד אייזנברג כבר שלוש שנים,גם כשהקבוצה שלהם העיפה את מגדל והגיעה לגמר הם לא הגיעו למשחקים. אז בהפועל ת"א רק גילי מוסינזון היה שחקן הבית היחידי ששיחק ויש להם את אייזנברג שהוא נוכל קטן בתור יו"ר. אבל בהפועל ירושלים מצד שני משחקים עם חמישה זרים,לפחות שחקן בית אחד היה שחקן דומיננטי בהפועל ת"א,וגם שחקן חמישיה..לעומת כמה של מגדל בדיוק? אמנם שאול אייזנברג נוכל חלקלק אבל הוא לא סוחר נשק ולא סוחר עבדים,הפועל ת"א לא קבלה מיליון דולר בצורת אגרה,בין אוהדי הפועל ת"א אין 30 אחוזים אוהדי ביט"ר. ואגב...כן,קבוצת הכדורגל של ברצלונה ששייכת לאוהדיה במצב נורא כן אני מבין שבשבלך ושאר אוהדי מגדל המטרה יותר חשובה מהדרך,זה כבר ברור די מזמן שמדובר באוהדי הצלחות בכל מה שנוגע למגדל,יש אנשים לדעתם הדרך יותר חשובה מהמטרה. תהנה מהקבוצה שלך. רק מה הבעיה? כולה אמרתי שאתם כמו מכבי..זה מה שאתם נהנים לשמוע לא? זאת השאיפה שלכם,אז בבקשה.

למעלה