מתנשא ומתחסד
אני אוהד של הפועל ת"א? טוב לדעת. גושינסקי עשה את הונו בתקשורת,לא בסחר בנשק ובעבדות מודרנית קרי סחר ביהלומים כמו גאיידמק. העיקר לזרוק שטויות באוויר מבלי לגבות את הדברים שלך בעובדות. גושינסקי בניגוד לגאיידמק מסתובב בכל העולם בלי כל חשש,בעוד השני מגביל עצמו אך ורק לישראל,רוסיה,ואנגולה פן יוסגר. הפועל ת"א כבר לא מקבלת כסף מההסתדרות 20 שנים,לו היתה מקבלת הייתי מבין את הקשקוש לגבי כספי ההסתדרות. מצד שני...מגדל מקבלת כספי אגרה - מעל מיליון דולר לשנה. לא דברתי על הפועל ת"א בכדורגל נכון? שתיי ישויות נפרדות,מה להפועל ת"א בכדורסל ולהפועל ת"א בכדורגל? אותו לב לבייב היה שותף של אותו גאיידמק אגב באותן עסקות ניצול עבדים ועושק אוצרות מדינה ממדינות נחשלות. לב לבייב הוא לא הספונסר ולא הבעלים של הפועל ת"א בכדורגל,הבעלים והספונסר הוא סמי סגול. תבדוק,תראה...מזמן התבטלה העסקה עם לבייב. לא כדאי לך שאני אתחיל לדבר על קבוצת הכדורגל האהודה ע"י אוהדי מגדל נכון? שאול אייזנברג זה לא הפועל ת"א בדיוק כמו שויקטור יונה זה לא הפועל ירושלים. ואתה יודע טוב מאוד אדוני הצבוע שאוהדי הפועל ת"א מוחים כנגד אייזנברג כבר שלוש שנים,גם כשהקבוצה שלהם העיפה את מגדל והגיעה לגמר הם לא הגיעו למשחקים. אז בהפועל ת"א רק גילי מוסינזון היה שחקן הבית היחידי ששיחק ויש להם את אייזנברג שהוא נוכל קטן בתור יו"ר. אבל בהפועל ירושלים מצד שני משחקים עם חמישה זרים,לפחות שחקן בית אחד היה שחקן דומיננטי בהפועל ת"א,וגם שחקן חמישיה..לעומת כמה של מגדל בדיוק? אמנם שאול אייזנברג נוכל חלקלק אבל הוא לא סוחר נשק ולא סוחר עבדים,הפועל ת"א לא קבלה מיליון דולר בצורת אגרה,בין אוהדי הפועל ת"א אין 30 אחוזים אוהדי ביט"ר. ואגב...כן,קבוצת הכדורגל של ברצלונה ששייכת לאוהדיה במצב נורא כן אני מבין שבשבלך ושאר אוהדי מגדל המטרה יותר חשובה מהדרך,זה כבר ברור די מזמן שמדובר באוהדי הצלחות בכל מה שנוגע למגדל,יש אנשים לדעתם הדרך יותר חשובה מהמטרה. תהנה מהקבוצה שלך. רק מה הבעיה? כולה אמרתי שאתם כמו מכבי..זה מה שאתם נהנים לשמוע לא? זאת השאיפה שלכם,אז בבקשה.