תקראו בבקשה

yaron17yaron

New member
תקראו בבקשה

אני לא יודע למה אני ה"שפוי" היחידי בעם הדפוק הזה, אבל יש משהו שמטריד אותי, וכנראה שרק אותי ועוד כמה.. אנחנו מתפללים לדבר שהוא הכי קדוש לנו בגלל סמליותו-הכותל המערבי, השריד האחרון מ... תקשיבו! יש הוכחות מוצקות ואנשים(נוצרים ויהודים) שנשבעו שראו במעמקי הוותיקן את מנורת בית המקדש! צר לי שעלי להסביר את חשיבותה אבל היא באמת דבר מדהים! היא עוד מימי בית ראשון! היא פשוט יושבת שם ומחכה שנעשה לה "עליה".. הסיבה היחידה שהיא תקועה שם היא פוליטית. ברגע שיתחילו ללחוץ על הממשלה-יופעל מספיק לחץ על הוותיקן והיא תוחזר! תחשבו איזה שינוי רוחני לעם היהודי! מעם חורבן שמתפלל לשריד, נחזור ליהיות עם של הוד ותפארת! הסמל שלנו לא יהיה רק על מטבע של 10 אגורות!

David i

New member
לבנו על המנורה הטהורה

ועל שאר כלי המקדש שנשבו בין הגויים, אך יותר מכך, על עם ישראל שגלה ומפוזר בכל קצוי תבל, וגם אנחנו, למרות שזכינו לחיות בארצנו הקדושה, עלינו לדעת שעדיין רחוקים אנו מלהיות גאולים בשלמות. כל אלה מצפים וממתינים לגואל שיגאלם במהרה בימינו. [הערה חשובה: אנו לא "מתפללים לכותל המערבי", אלא "מתפללים לה`, ששכינתו שורה על הכותל המערבי"].

yaron17yaron

New member
אוקי:

לא התכוונתי שאנו מתפללים לכותל המערבי.. רוצה לאמר:מתפללים, (אל מול) הכותל המערבי..

למעלה