תקראו בבקשה..

מ א י .

New member
תקראו בבקשה..

שלום לכולם פה אני בחורה בת 22 שמעולם לא היו לה הפרעות אכילה. לעומת זאת יש לי חברה ממש טובה שאני מאוד רוצה לעזור לה ופשוט לא מבינה מה עובר עלייה. היא רזה מ א ד . אין לי מושג למה היא חושבת שהיא שמנה. הבעייה היא שזה לא מתחיל ונגמר רק בזה שהיא לא אוכלת היא חותכת את עצמה באיזור הבטןכול פעם שהיא אוכלת- יש לה המון סימנים מזה.. ההורים שלה לא יודעים - היא כלפי חוץ בחורה מקסימה חייכנית ובעלת תפקיד שאפשר להתגאות בו בצבא. היום היא סיפרה לי שהיא כתבה מיכתב התאבדות ואחרי שנייה עברה לנושא הבא כאילו לא אמרה כלום . כשרציתי לדבר איתה היא פשוט אמרה שהיא לא יודעת למה היא עושה את זה ולא מבינה את עצמה. אני לא יודעת מה לעשות. אני פוחדת לאבד אותה . לספר להורים שלה.? אני חייבת לציין שהיא הולכת לאיזה פסיכיאטר שנתן לה כדורים אבל היא לא רוצה לקחת אותה. ולמען האמת היא כול הזמן כאילו `` מבקשת ממני עזרה`` ברמזים אבל מיד מתחמקת מהעזרה וההתעניינות . אני לאנ מבינה אותה. אתם בטח מבינים . דברו איתי.

@tagel

New member
מאי היקרה שלום

היי לך.. לעניות דעתי, חברה שלך סובלת מהפרעת אכילה חמורה, שניזונה מהמון תשומת לב של הסביבה...היא פונהאליך לקבלת עזרה, כי אכן בחולי הזה יש עדיין צד שפוי שיודע שהנפש בבעיה... מוזר לי שאת אומרת שהיא הולכת לפסיכיאטר..את חושבת שהוא לא מעורה במצבה הפיזי? אני צריכה יותר פרטים לדעת כדי לסייע לך... האם המשפחה שלה מעורה במצב? תראי, אני ממש לא מקצוענית, רק צברתי ידע בנושא, ובכלל זהו פורום תמיכה ולא ייעוץ, אבל אני יכולה לקשר בינך לבין אנשים מקצועיים בתחום. תכתבי לי בייתר פרוט מה קורה עם חברתך...מתי זה התחיל, האם היא סובלת מהפרעה או גם מתת או עודף משקל... לפי זה נדע כיצד להמשיך... בננות, למישהי יש עצה כאן? תגל

מ א י .

New member
תודה על התגובה- הנה עוד פרטים

קודם כול תודה על ההתיחסות המהירה . עוד פרטים: אני לא מבינה מה זה נקרא תת תזונה אני בטוחה בזה שהיא פשוט מקלונית אני חושבת שאפשר לומר תת תזונה.. מתי זה התחיל? לפני שנתיים . מה עוד? .. דיברתי איתה אחרי שכתבתי תהודעה כי רציתי לשאול אותה אם לבוא אלייה והאמת .. היא נשמעה ממש שונה הייתה אצלה איזה בת דודה שלה וכבר לא הייתי בטוחה בכלום. כאילו מצד אחד היא אומרת לי שהיא כתבה מכתב התאבדות ומצד שני היא מדברת איתי שיחה אחר כך על משהו שהיא תעשה בעוד 9 חודשים(תעבור דירה) אבל אולי היא אמרה את זה והיתה ככה בגלל בת דודה שלה. לא יודעת היא נשממעה לי דיי מאושרת. וזה נפלא מבחינתי . אני פשוטכבר לא בטוחה מה האמת והחתכים-ראיתי אותם(הם מוסתרים ע``י בגדים) הם עובדה ברורה שמשהו דפוק.

@tagel

New member
אין על מה

שלחתי לך תגובה במייל... תוכלי לחזור לכאן בכל שאלה... בהצלחה תגל

מאי יקרה...

אני חייל בן 20 וגם לי אין הפרעות אכילה אבל אני יכול להגיד שאת חייבת להתעקש ולהביא אותה לדיבור.תקשיבי לה.שלך דודי

למעלה