תקראו בבקשה...

MiToOsH

New member
תקראו בבקשה...

אולי אתם לא תבינו על מה אני מדברת, אבל אני רוצה לפרוק משהו שמציק לי בלב: שוב זה קורה לי. מן פלאש באק שחוזר שנה אחורה. אבל הוא לא תורם לשום דבר בסיפור שלי. הוא הורס. הוא מכאיב. פעם שניה. אותו דבר. לא חשבתי שאני כזאת רעה, שמגיעה לי לסבול כל כך הרבה. כנראה שטעיתי. אחרי הכל לכל דבר בחיים יש סיבה. לפעמיים האלה בטוח יש סיבה. עוד לא גיליתי אותה אבל אני בטוחה בזה. כשאני אגלה - אני אשתף אתכם. מבטיחה. אולי אתם תעזרו לי? רעיון טוב. יותר מוחות למחשבה, כי המוח שלי כבר לא עובד. עסוק בלבכות. מ-12 עד 2 בכיתי כל הזמן. נרגעתי. עכשיו אני רוצה לבכות. לא הולך לי. מרוב בכי כבר לא נשארו דמעות. יכולתי למלא את הכנרת מחדש. כואב לי. לא פיזית. אבל נפשית, מאוד. אף אחד לא יכול לעזור לי. אף אחד לא יכול להבין. כבר אין לי מה לעשות. שאלו אותי אם אני רוצה התנצלות. מצאו לעצמם מה לשאול ילדה בת 13 שבוכה כולה. מה זה יעזור לי? זה ישנה את ההרגשה? שאלו אותי איך להעניש אותו. לא צריכה את העונש. רוצה להרגיש בטוחה בבית ספר. שנה אחרי שנה הצרות של הבית ספר הזה נופלות עליי. לפני חודש בערך הבנתי שהתגברתי על שנה שעברה. מתנה נחמדה מאוד לגמילה מהפחד. תודה לך, דור. תודה. aMiT

noam011

New member
עמית .......... מה מציק לך בבי``הס ?

למה רע לך שם ? האמת שצדקת קשה להבין מה קרה שם אבל אני בטוח שאם תכתבי, אנשים פה, ישמחו לעודד אותך ולכוון אותך. תרגישי טוב ותכתבי את הסיפור בפירוט אם בא לך

ה-שונית

New member
לא הבנתי על מה את מדברת...

אבל אני בטוחה שאם תתאמצי יותר, בסוף אבין, ואפילו אשתדל לייעץ שונית

MiToOsH

New member
שום התחזות!

אני אמיתית מאוד ואני מדברת על ילדה בת 13.... כל כך קטנה וכבר הספיקה לחוות בחיים שלה שתי תקיפות מיניות... נחמד מאוד נכון ? מצטערת מאוד, אולי אני יודעת לכתוב יפה, ואולי אני בעיתון, אבל אני לא פסיכופאטית.... ממש לא! aMiT ותודה שהרסת לי את המצב רוח עוד יותר

עמית מה אני שומע ?

עברת שתי תקיפות מיניות ??? ואת רק בת 13 ???? תקשיבי לי טוב טוב טוב. קודם כל אם את יכולה שתפי את הוריך במה שעובר עלייך, אך במקביל או במקום מחר בבוקר את מחייגת 5176176-03 או 1202 , זה המספר של מרכז לסיוע נפגעות תקיפה מינית, הם מדהימים, אני מכיר ידידה שנעזרה בהם. הם לא פוגעים בפרטיות וכל מטרתם היא לעזור בכל מה שהם יכולים, וזה כולל ``לפתור את הבעיות בבי``ס`` כפי שכתבת פה. את משדרת בהודעתך המובלבלת מסרים חזקים מאד של מצוקה, לצערי אנחנו לא מכירים אבל את מוזמנת ללחוץ על שמי בצד הכותרת של ההודעות שלי ולשלוח לי דואר אלקטרוני עם טלפון שאוכל לדבר איתך. אני מבין שאת התגברת בעזרת בחור בשם דור לפני כחודש, ואילו עתה יש לך ``צרות בבית הספר``, כמו שכתבת.. זה לא ``אולי אתם תעזרו לי`` אנחנו נעזור לך, רק תני להבין מה בדיוק קורה לך, אל תפרסמי את זה בפורום אלא כתבי למי שתבחרי הודעה בדואר האלקטרוני ואנחנו נעשה הכל לעזור לך. עמית תבטיחי לי שאת מתקשרת מחר לשם, ותשלחי לי הודעה מה עשית. מחכה לשמוע ממך יקירה. ואם אני טועה במילה אחת ממה שהבנתי, אני מבקש מאד שתתקני אותי. לילה טוב שלך, ענבר

אור-לך

New member
עמיתוש

קודם כל אני לא חושבת שאת רעה! העולם שלנו מלא באנשים רעים שמנצלים את תמימותם של אנשים טובים. ושלא תחשבי לרגע שזו אשמתך. כנראה שהיית במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון בכדי שאחד רע כזה ינצל זאת. שנית, אני חושבת שענבר צודק - תתקשרי למרכז לסיוע נפגעות אונס, יש שם אנשים מקצועיים שבודאי יוכלו לעזור לך. את לא חייבת להזדהות, פשוט תוציאי את מה שיושב לך על הלב והם כבר ידריכו אותך הלאה. אני שמחה שסיפרת כאן, ולו גם חלק קטן מהמקרה. אני מכירה שתי נשים, מאוד מאוד קרובות אלי, שעברו חוויה דומה, ולקח להן הרבה מאוד שנים להוציא את זה החוצה. החיים שלהן פשוט השתנו מרגע שסיפרו את זה. אם את רוצה לדבר, לשאול את תמיד יכולה לשלוח לי מייל. שולחת לך הרבה אור :cool: אור-לך.

למעלה