תקראו בבקשה :)....

תקראו בבקשה :)....

הגייז שבארון .. טוב יש אלפים כמונו פה בארץ נשמע הזוי לפעמים אבל באמת שיש כמויות של אלפי נערים, נערות, מבוגרים או באמצע נשואים נשואות שבקטע .. ושאני חושב על זה לא פלא שכל כך הרבה אנשים בארון , כל אדם רוצה להגיע לרגע האושר שלו בחיים, הרגע בו הוא ימצא מישהו שהוא יכל להיתאהב בו להקים משפחה ,להביא ילדים לאמץ עם צריך זה לא חשוב העיקר שהילד יצעק לך אבא אבא.....ושהחברה תגיד מסביב אך איזו משפחה.. הבעיה היא העולם הזה שלנו הגייז... בארץ לפחות הוא מאוד בעייתי . קשה מאוד לקחת תסיכון ולהרשות לעצמך להיתאהב במישהו שהוא בקטע גם כי הרבה פעמים אותו גבר רואה בך אובייקט שרוצה רק לשכב איתך לגמור ולברוח, אבל בשביל להגיע לאותה מטרה הוא מסוגל לחפור לך שעות על זה שהוא מרגיש תכימיה וזה מתאים וסבבה אבל איך שמסיימים תסקס ביי שלום ולא להתראות. אני מאמין שהמון אנשים שהם בקטע חוו את אותו סיטואציה עצובה . האמת שגם אני בעצמי עשיתי את זה כמה פעמים בעבר ו אני ממש לא מתגאה בזה :(.. וכל זה לא בגלל שלא היה כיף או שהייתי סתם חרמן פשוט זה הפחד של להיתאהב באמת .. כי האהבה זה דבר מפחיד שאין בה גבולות ברגע שאתה מתאהב לא מעניין אותך שום דבר אתה מרגיש את כל הבטחון באותה האהבה . מרגיש שכל עוד זה ישאר אתה בטוח ומוגן מכל רע ולכן אתה מסוגל לוותר על הכל אז בגלל זה עשיתי את זה כמה פעמים ואתה מרגיש גועלי עם עצמך לאחר מכן, אז אני מאמין שהמון הומואים וגם לסביות בארון פשוט פוחדים להיתאהב כי ברגע שזה יקרה כמו שאמרתי הקווים האדומים נפרצים ואין יותר גבולות ושקרים. זאת למרות ש אם להיסתכל על החברה של היום בארץ להאמין או לא, הרי שמושג הגאווה פה בארץ הפך נפוץ ואפשר להגיד שהיום זה לא בושה ראינו את זה בפיגוע האחרון נגד ההומואים ולהסביות שחצי מדינה יצא לרחובות וצעקה למה? כולנו בני אדם ואפשר לחיות ביחד , התגובות באינטרנט העצרת שהייתה וכל הכוכבים שהשתתפו בה והקהל שרובם לא בקטע והגיע רק בשביל לתמוך. והכלי הכי חזק בארץ ובכלל בעולם התקשורת שדי אוהבת את ההומואים והלסביות אפשר להגיד :), אפשר לראות את זה בטלוויזיה בכל תוכנית יש תההומו הזה ( הומו זו כבר לא מילה גסה )שנותן תשואו האחרון ,ולא כמו פעם אותו צופה אפילו ההומופוב כבר לא מחליף ערוץ או סוגר תעיינים אלה מסתכל ורואה בזה כדבר טיפה שונה אבל לא כדבר כל כך מוזר!! אז אפשר להודות בזה שזה פשוט הפחד בלהיתאהב באמת,הפחד בלהרגיש תאהבה למין השני ולהבין שהיא יכלה להיות אמיתית ... אז זה לא שאני נותן פה חלילה הטפת מוסר לאנשים שלא מוכנים להיתאהב אני בעצמי כרגע מפחד מיזה... אבל כבר האמת שטיפה פחות חושש אומנם קצת התאכזבתי לאחרונה אבל אני ללא ספק יותר פתוח מפעם :) ולסיום .. לתת לעצמי להיתאהב ולהכיר לעומק זה עדיין מפחיד אבל מה שאני מנסה להסביר בסופו של דבר שעם כל הרוע בזמן האחרון יש גם הרבה תקווה ... אז מי שבאמת קרא את כל מה שכתבתי מצטער אם בסוף זה נראה כמו חפירה רצינית כי זו באמת קצת חפירה אבל היה בא לי לשתף וקצת לנסות להסביר את אותו מצב של כל החברים שבארון כמוני .. ולשפוך קצת שמחה למי שחושב שהמצב רק גורע .חברים המצב כן משתנה לדעתי .. וזהו שיהיה לכולם שבוע טוב !!!!!

yuni9

New member
טוב קראתי. ומאוד הזדהיתי

נראה לי שאני מבין על מה אתה מדבר. אף על פי שלא קיימתי קשר מיני עם מישהו מאודי. אבל הרצון והתשוקה לקשר לאהבה קיימת. היום מיישהו איחל לי שאתחתן בקרוב. למרות שאינ מניח שזה לא יקרה עד אחרי הצבא. וגם אז נראה אם הפגישות עם פסיכולוג יועילו לשינוי. ואם לא אז נראה איך לספר לאישה שאמצע על ההתמודדות שלי. ואני מקווה שהיא תבין. שאם לא אז לא נראה לי שהיא תתאים לי בין כך. אני חושב שעיקר הבעיה היא שהאהבה עברה את הגבולות. ולהחזיק אותה ולכוון אותה זה הדבר הקשה ביותר מידותית שאדם יכול לשנות. זה ממש נוגע לעצם תחושת הקיום שלי להיות מאוהב ואהוב. דבר שנראה לפעמים כמסימה בלתי אפשרית כמעט. (אני עוד לא יוד אבל מאמין, בעזרת ה'.) לגבי הלגיטימיות שנראה לך שיש בזמן האחרון. אני לא יודע איפה עובר הגבול בין נתינת הלגיטימציה הציבורית לזו התיקשורתית. ומה גורם למה ההמון משפיע על התקשורת (אולי קצת. משום שהתקשורת רוצה שיצפו ויאזינו לה שזה מקור כוחה) ולכן היא מציגה לו את מה שהוא רוצה. או שהתקשורת היא זו שמשפיעה על ההמון. ומכריזה על דברים מסויימים כלגיטימיים. יש לי כבר כמה תגובות קודמות שקשורות לנושא אם תרצה לראות אותם. בכל מקרה רק אני רוצה להבאיר גם כן שברוך ה' ראינו שיש רגישות לאנשים. והם לא מתעלמים ממעשה רצח. (שזה כנראה על פי עיון בפשט הכתוב היה הסיבה למלחמה בפילגש בגבעה. לא בגלל העינוי. אלא בגלל הרצח המזעזע של האישה) אבל עדיין צריך להפריד ולא ישר לקבל את הגישה שזה טבעי ולא צריך לשנות וכו'... (על זה באמת כתבתי וגם יצא קצת ארוך ובהמשכים. אם תרצה להבין מה שניא רוצה לומר באמת נראה לי שתצטרך לקרוא זאת. ויכול להיות שנחזיר את זה בשרושור חדש.)

למעלה