תקראו בבקשה ! זה כל כך חשוב

shadoww2

New member
תקראו בבקשה ! זה כל כך חשוב ../images/Emo202.gif

אני לא יודעת מאיפה להתחיל לכתוב, אני פשוט אניח לאצבעות להקליד מה שהלב רוצה להגיד מזה הרבה זמן! כמה זמן? מאז שהמדינה שלנו בסחבת של שקרים, שחיתות ממסד ציבורי, אלימות, רצח, הונאה, סלבס מלוקקים... ואני שואלת עד מתי עד מתי זה יימשך? מתי מישהו ירים את הכפפה לחיים טובים יותר? עד מתי אנשים רק יתלוננו ולא יעשו דבר? אני כבר חיה 17 שנה בישראל, וראיתי ימים טובים יותר אבל ימים גרועים יותר? ממש לא הגענו לשיא השפל החברתי, המדיני , הכלכלי. אנחנו מדינת עולם רביעי ברמת החיים!! נמאס לי מהממשלה הזאת, מאולמרט וחבריו, שחושבים שמגיע להם הכל, וכל האמצעים להשגה כשרים , שחושבים שהעולם סובב אותם או בעצם הם העולם כולו. שר אוצר הירשזון נפלא קיבלנו, גם הוא ייחקר, משה קצב הנשיא והפרשה, שחיתות ברשות המיסים, יום קרשי, שולה זקן. תחקיר מלחמת לבנון שמעמיד את כל הסגל הצבאי והמדיני במצב לא מזהיר, חיילים שנהרגו בשירות המדינה ואח"כ הופכים רק למספרים במערכת ואחרי שבוע כבר אף אחד לא זוכר אותם, אולם כשמיכל ינאי מוצאת את פשושית זה באמת סיפור שצריך להישאר במשך כמה שבועות ולהתפרסם בכל מקום. נמאס לי מהמשטרה, שמפוצצת בשוטרי חלם שלא יודעים את עבודתם, שבמקום לשמור על החוק מפרים את החוק בעצמם. נמאס לי מאותם סלבס חסרי חיים שרק פרסום , הון, מסיבות ופפראצ'י סובב אותם, נמאס לי מהמסיבות המלוקקות של ה"מי ומי", כאילו מי ישמע נמצאים שם, ואותם סלבס שלא עושים צבא ,ולא משרתים את המדינה ואח"כ המדינה משרתת אותם ועוד מעניקה להם זמן אוויר. לציין שמות? בכיף! רונה- לי שמעון,לא עשית צבא, תעשי טובה ואל תלבשי מדים כשאת "משחקת". בר רפאלי, מדהימה, ללא ספק, אבל להתחתן פיקטיבי ולצאת כידי חובה זה בולשיט! מאיה בוסקילה, את לא צריכה את "רוברט" להיות לך לסוכן, את צריכה לשמור שבת ולהתחתן עם חובש כיפה, נו מה, יצאת מהצבא מטעמי דת........כביכול! מייקל לואיס והריבועים, שיהיה ג'ובניק בקרייה, העיקר שישרת! בכל זאת הוא להיט לילדות בנות 12 ומטה, ושמישהו יסביר לי למה. ואתם מביאים להם כבוד. בושה לנו. לשרת בצבא זה בגדר חוק, ועל עבירה על חוק יש התיישנות אחרי כמה שנים. לקחת את כל החבר'ה האלה שהם "דוגמא" לבני נוער ושישרתו ארבע שנים! והאלימות ? גל האלימות הזה הוא כבר לא נורמאלי!!!! כמה אנשים צריכים להירצח ? תאיר ראדה, מעיין בן חורין, מעיין ספיר, ענבל עמרם ,בת 36 נרצחה בחיפה, דקירות במועדונים, דקירה בקניון, דקר למוות בגלל כלב, אלימות בכבישים, עד מתי! והאלימות בכלל? מתנחלת שמקללת ומגדפת את פיה ומתנכלת לערבים? זה בושה וחרפה למדינה שלנו!! נמאס לי שמבטיחים להחזיר את החטופים ולא עושים באמת שוב דבר מעשי למען המטרה. אם באמת החטופים היו חשובים לממשלה שלנו מזמן הם תוקפים , אבל לא החשש מהביג מאמא ארה"ב גדול יותר, שמא מה העולם יגיד, פשוט בושה! אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני כבר חושבת קדימה, אני לא אשב בשקט ומי שרוצה יכול להצטרף למאבק שלי בעצמנו! אנחנו חייבים לטפל ביסוד לפני שהמדינה מתפרקת ומתפוררת לנו בין הידיים! אין לנו מדינה אחרת

למעלה