תקראו את זה

darksideonline

New member
תקראו את זה

משהו אולי יודע כמה סך הכל יש שירים כרגע למשינה(כמובן שיהיו עוד בהמשך..) אבל כמה יש כרגע כולל שירים לא מוכרים או כאלה שלא שמעתם שלא נמצאים באלבומים

למה נראה לי....

שכולכם פה חיים באשליה שיהיה איחוד בקרוב??כמה שאנחנו רוצים את זה זה לא תלוי בנו........ אולי יש איזו דרך לפעול למען האיחוד.....

darksideonline

New member
זה הרבה תלוי בנו

אבל אנחנו יותר בקטע שיחזרו ולא איחוד,ויש את העצומה,נקווה שיהיה משהו גם ההופעות של איגי עם יובל די מספקות את הסחורה כמו שמשהי אמרה

למה נראה לך שהעצומה תעזור?!?!?!

היא לא נראית יעילה בהקשר הזה.
למרות שסחתיין וכל הכבוד למי שהקים אותה, אני ממש מצדיעה למי שהיה לו רעיון כזה, אבל אתם חושבים שזה ישנה משהו?שוב
..... אני חושבת שיש עוד עשרות אלפי דברים שאפשר לעשות. ובינתיים אפשר לעשות איזה "ערב משינה" או משהו. אבל גם ככה אפחד לא מתייחס לרעיונות שלי, אז מה זה משנה מה אני אכתוב פה
*ניצן מתוסכלת*

אם כבר "ערב משינה"

אז צריך לדאוג להביא את יובל בנאי,או חבר אחר מהלהקה ואז יהיה אפשר "להציג את הדברים על השולחן"או איך שאומרים את זה.... ולבקש שישקלו בכלל לחזור,בשביל המעריצים.

אני לא זוכרת מי אבל לא הזכירו פה

שיש פה למישהו (או למישהי?) את הטלפון של אבנר? אולי הוא יסכים לבוא? נראה לי שיובל יסכים, הוא נראה אדם נחמד מאוד! ובקשר למספר טלפון---סליחה אם שכחתי/טעיתי / התבלבלתי, אני בהפסקה מהתכוננות לערבית, המוח שלי נדפק לאללה מכל המילים הלא מוכרות האלה.

כמה תגובות ../images/Emo166.gif

(וסליחה, חד פעמי חזרתי שוב לכחול
...) אז ככה: לגבי העצומות - זה לא יעזור, וזה לא מה שיעשה את ההחלטה של משינה אם לא לחזור או לא, אבל נחמד שיש עצומות כאלה, לא? בכל אופן להזיק זה לא, אז אין רע! לגבי ערב משינה: אני ממש רואה את יובל בא בשמחה לעשות ערב עם מעריצי משינה, לא קצת הגזמנו בתגובות
ולגבי אבנר: אני יודעת שאני ואביגיל ניסינו! היא ניסתה להביא את אבנר, ואני רשמתי הודעה לקוטנר בנענע אם הוא יכול לעזור לנו עם יובל, ולא קיבלנו תשובות!!!
לעומת זאת: אני יודעת שיש טרנד עכשיו של האומנים להופיע בפורום מוזיקה ישראלית של YNET, בין האומנים פורטיס, שי נובלמן, שרון מולדאבי וגם... אהוד בנאי כן כן הבן דוד של יובל!!! אז מי שרוצה לנסות ליצור קשר שם אם אחד האומנים ולנסות להביא את יובל מוזמן, אגב גם קוטנר שם לעיתים... אני הייתי מנסה, אבל פאדיחה אחרי שהוא לא ענה לי בנענע (ואני לא יודעת אם הוא ראה את ההודעה או לא) וזהו ה-
אצלכם עכשיו... אחלה יום שיהיה שלמונזה

אני בעד לארגן "ערב משינה"...

אפילו העליתי את הרעיון לפני כמה זמן, אבל לא היו תגובות סוחפות במיוחד, ואני גם לא הבנאדם שיארגן דבר כזה... אני יותר בקטע של להשתתף. לעומת זאת, אני באמת לא מבין איך עד עכשיו אף אחד ממשינה לא היה ב YNET... אי אפשר ללחוץ עליהם שיביאו מישהו? ומה עם הקוטנר הזה? אין לו עדיין תוכנית ברדיו? כי אם כן, אז אפשר לצלצל או משהו, ולבקש, וזה בטח יקדם את הרעיון... נ.ב. ניצן, עצה ממני, אל, ודגש על אל, תתכונני למבחן בזמן שאת שומעת משינה או מדברת על משינה... אותו דבר לגבי עבודות... לפני בערך חודש הגשתי טיוטה לעבודת בגרות שלי בהסטוריה, ומרוב ששמעתי משינה בזמן שכתבתי, הייתה לי שורה כזאת, כולם כולם נוסעים רחוק, ומחפשים עתיד מתוק... וזה פשוט לא היה קשור, זה היה כלכך מביך (!).

שלמונזה

New member
לא התקשרנו...

וקודם כל לשם הרקורד, אני ואביגיל מכירות רק דרך הפורום ומדברות באיסיקיו, והתאחדנו לרגל משימה זו! הבנתי שאביגיל מכירה מישהו שעובד עם אבנר והיא נתנה לו את המספר שיתן לאבנר במידה והוא מעוניין (מסובך, לא?). בקיצור אבנר לא התקשר (מעניין למה...)

בטח הוא לא ענה....

אולי הוא היה עסוק מדי או אולי הוא מקבל פניות כאלה הרבה,ולכן לא מצא סיבות למה צריך לענות דווקא לכן ספציפית..... אבל אם זה היה מאורגן וחתום ע"י כמות מסוימת של אנשים.אני מבטיח לכן שהייתה תגובה.

../images/Emo13.gif חחח.... זה מצחיק אבל גם מעצבן!

קרה לי פעם שכתבתי בשיעורי בית ציטוטים בצד כמו: "גנבה תחמושת מבסיס.." ובדקו את זה ועשו לי כאלה פרצופים מופתעים!!!!
ובקשר לערב משינה--- אני אמרתי את זה המון פעמים! ואני לא רואה סיבה שקוטנר לא יעזור.

למעלה