תקראו את זה

youvall

New member
שלמה...אני לא מגן על פרס...

אני אומר שצריך לשקול האם הטענות שאנחנו מעלים נגדו נכונות! סה"כ פרס הצליח להביא לכיסוי של 40% מהחובות של המפלגה, בעיקר בזכות הנסיעות האלה לחו"ל! אני מסכים איתך שהוא טס יותר מידי, אבל חלק מהטיסות מוצדקות בהחלט! הן מהמוצדקות שבטיסות ישראל!

שלמה...

נכון, פרס הוא לא האופוזיציונר הלוחם מהחלומות. הוא לא תמיד לוחם , הוא לא תמיד נמצא, הוא לא תמיד נשמע והוא לא תמיד אופוזיציה. אבל הוא היחיד שיכול להוציא אותנו מהבוץ אליו נכנסנו (מישהו אמר ברק?). המפלגה בחובות אסטרונומים, ופרס מציל אותנו מהבוץ אליו נכנסנו, מגייס תרומות בעולם. יש משבר מנהיגות, ופרס לוקח את הכל על הכתפיים. גם אם הכל כבד, והוא קצת מתכופף, הוא עדיין האדם היחיד שמספיק גדול כדי לעמוד בראש המפלגה להרים את העגלה. אף אחד לא מעיז לקחת את המפלגה בידיים, להתלכלך בבוץ. כולם רוצים לבוא ולחטוף מפרס את התהילה אחרי שעבד קשה. מישהו יכול להנהיג? שיקום ויגיד אני אנווט
מעל הכל פרס הוא מנהיג, הלוואי והיו לנו רבים כמוהו במדינה ובמפלגה. אבל אי אפשר להפיל את כל הבעיות של המפלגה עליו. זה לא הוגן וזה לא נכון. שמעון פרס לא יכול לקחת את העגלה לבד על הכתפיים, והחברים שלו, הנבחרים שלנו, עסוקים בלתקוע מקלות בגלגלים. מין הראוי שבמקום להתעסק ביו"ר המפלגה ובגילו, נתעסק באיך יוצאים מהבוץ.

ש

שלמה איזקסון

Guest
לא רק פרס אשם יש כמה בכירים נוספים

בכירי המפלגה בורבם כולל פרס פשוט לא יודעים מה זה להיות אופוזיציה...אי אפשר לנסות להציג את עצמך בתור אלטרנטיבה לממשלה כשאתה בקושי תוקף אותה ובלילה נפגש עם ראש הממשלה ועוזריו לשיחות על ממשלת אחדות ושיתוף פעולה...אי אפשר לתקוף ראש ממשלה כשאתה מתאר אותו בתור"ידידי זה עשרות שנים"...ואי אפשר לשקם ממשלה כשאתה רוצה להצטרף לממשלה להיות שר חוץ ומתנהג כאילו אתה כבר שחוץ...את טכולה לזלזל בתקושרת כמה שאת רוצה אבל רק תפתחי את עיתוני מעירב הארץ וידיעות אחרונות ותראי המ כותבים שם על התפקוד לנו כאופוזציה ועל כמה שזה מגוכח שפרס מנהיג אותנו וצוחקים שעד מותו הוא ינהיג אותנו....זה פשדוט מזעזע אם זה לא היה מעצבי אותי כיא כפת לי אז באמתז ה היה אמוד מצחיק גם אותי...ולא פרס לא משקם את המפלגה הוא מקפיא אותה ומציג אותנו כחברות עסקנים שרק מחקים לקפוץ לץוך ממשלת שרון וכאופוזיציה הכי מסורסת שהיתה אי פעם

למה שני יריבים פוליטים לא יכולים

להיות ידידים זה עשרות שנים? הוא אמר שהוא מצטרף לממשלה? לא. הוא אמר משהו על תפקיד שר החוץ שכולם תופרים לו חליפות? לא. תאמין לי שלמה, שאם מצטרפים לממשלה, אני אהיה הראשונה שאקפוץ לנוער יח"ד. א. כרגע אנחנו צריכים לשקם את עצמנו ואז לשקם את האופוזיציה. מפלגה עם 120 מיליון ש"ח חובות לא יכולה לצאת לבחירות- בזה אתה מסכים איתי? ב. שיהיה בן 250, הוא צלול כמו בן 20. שמעון פרס חשוב למפלגה כמנהיג, אין איש שיכול להחליף אותו... תמנה לי מחליפים שמוכנים לצאת להתמודדות בתקופת זמן של חודש
שימשכו בוחרים
ג. הפרשנים מוזמנים לצחוק עכשיו, אבל איזו אלטרנטיבה לפרס יש במדינה
אריק שרון המושחת
ביבי נתניהו ה"אמין"
או שאולי ג'ודי ניר מוזס שלום
או הגירסה המקומית לארצ'י באנקר
פרס הוא היחיד שיכול להצליח, יש לו תמיכה עולמית רחבה, איש מוכשר ומצוין. עד 120 (ואולי אפילו יותר)...

ש

שלמה איזקסון

Guest
פרס מעולם לא ניצח ולא ינצח אבל גרוע

מזה הוא כבר מקיים פגישות בתוך המפלגה לנסות לשכנע הצטרפות לממשלת אחדות בעתיד

ש

שלמה איזקסון

Guest
פרס לצערי לא ניצח מעולם ולא ינצח אב

אבל גרוע מזה הוא כבר עסוק ב]גישות של שכנוע לחבור בתעיד לממשלת אחדות כמו הפגישה עם בורג

למעלה