תקראו את זה!!!

• פותח הנושא LI$A
  • פורסם בתאריך

LI$A

New member
תקראו את זה!!!

אוקי-- אני יודעת שזה נראה קצת ארוך, אבל אל תתייאשו-תקראו... אז ככה אני <דיי> חדשה בפורום, ואני אומרת <דיי> כי אומנם זאת הפעם הראשונה שאני משאירה הודעה אבל אני קוראת את מה שאתם כותבים פה כבר חודשיים ואני חייבת להגיד >זאת לא התחנפות זאת האמת< שאני נהנית מכל רגע יש פה כמה שממש יודעים מה הם רוצים להגיד אני בכל אופן לא מסוגלת להתבטא ככה ובכלל קשה להאמין שאתם תיכוניסטים........ אז זה א`, וחכו יש פואנטה. טוב אז לפני הפואנטה תרשו לי להציק לכם עוד שניה קוראים לי ליסה ואני בת 16++ ואני הייתי ילדת פנימיה עד מלפני חודשיים אבל עכשיו כבר לא, ומה שרציתי לשאול אותכם יותר נכון להתייעץ איתכם מתחיל בזה שאני לא יודעת מה הקטע אבל כל החברות שלי התחילו להקיא. כן פשוט ככה הם אוכלות ואחר כך מקיאות. כשהייתי בפנימיה אז חברה שלי מהחדר כל פעם אחרי חדר אוכל הייתה רצה לשירותים ומקיאה, והיא לא היחידה משמה ואני לא יודעת מה קורה איתה עכשיו והאמת אני גם לא דואגת לה--אבל הקטע הוא שגם פה בביצפר הזה חברה הכי טובה שלי לא מפסיקה להקיא מה שהיא אוכלת. עכשיו נראה לי שהצגתי את זה כאילו להקיא כל מה שאת אוכלת >אני בכוונה לא אומרת בולמיה זה לא בדיוק זה< זה דבר רע, והאמת זה מה שהכניסו לנו לראש ואני אפילו לא יודעת אם זה רע או לא... חברה שלי די רזה, אבל אני >ואין פה שום כוונה להשתחצן אתם במילא לא תאמינו< רזה הרבה יותר, בכלל אני רזה מידיי ואני גם חושבת שאני צריכה להשמין פשוט אוכל זה לא הכי מעניין אותי >צלקות מהפנימיה ;-) <וחשבתי שאולי אני זאת שגורמת לה לרמות להרזות........ בכל מקרה הסתבכתי ובטח כבר השתעממתם אז הפואנטה היא מה לעשות??? כי אני בעצמי לא יודעת אם היא במצב קשה או לא....... ובואו לא נהיה חכמים----אל תגידו לי לפנות ליועצת/רכזת/פסיכולוגית/משפחה וכל זה כי אני בכל אופן לא מאמינה בזה וליועצת כבר שלחו אותה והיא עבדה עליה שהיא הפסיקה.... קיצר הבנתם מה אני רוצה מהחיים שלכם ורק אם יש לכם משהו רציני להגיד שאתם מאמינים בו תגיבו כי אני כבר מכורה למה שאתם מוציאים מהפה אז תהיו רציניים............ צ`או בינתיים Lisa

HodY@KambodY

New member
רק רציתי לומר...

אני מכירה את המקרה מקרוב כי אחותי הייתה שם! אבל באמת הדבר ביחידי והטוב ביותר שאת יכולה לעשות זה להסביר לה כמה זה מזיק וכמה זה דוחה מה שהיא עושה ואם את לא יכולה להשפיע עליה תמצאי מישהי\ מישהו שאת יודעת שיכול לעזור לה ושהוא ידבר איתה כי הדבר הזה ממש מסוכן!!!! מקווה שתתגברי me

בלעעע!

היי ליסה. -דבר ראשון, זה לא היה ארוך, רק נראה ככה כשכותבים. -דבר שני, בת דודה שלי, בת פנמייה לשעבר [ביטוי משונה]- הגיעה לשם בתור אנורקסית, עניינים עניינים- לא מעניין בכלל האמת היא, ואני לא אעיק עליכם עם זה. בכל מיקרה, היא יצאה מזה [או ככה אני חושבת, ולא אכפת לי אם לא, בטח יידעו אותי בעוד כמה חודשים על זה]. חברה שלך, את ממש מוותרת לה, את לא צריכה לדבר עם יועצות אלה לדבר איתה בעצמך. ולא שיחה חד פעמית- תנדנדי לה כל הזמן, תצחקי עליה שזה מגעיל תזכירי כמה שזה מטומטם- תרמזי כל הזמן ``מה? כאילו שהסנדוויץ` הזה יזיק לך..`` וכאלה, היא בטח צריכה חיזוקים מעוותים כאלה אם היא הגיעה למצב שהיא מקיאה כדי לרזות. ואם לא בא לך לקרוא לזה בולימיה, וכמו בעישון, כשזה קרוב מתחילים לפקפק בכמה באמת נכון מה שאומרים המורים וליבדוק טוב טוב בסטיסטיקות מה קורה עם האחוזים שלא כתובים בגדול- אבל אני לא רואה שום דבר טוב במה שהיא עושה, ולפי הקומדיות בערוץ שש- זה התפקיד שלך לעזור לה להפסיק.

N0

New member
אל תקראי לזה בולמיה...

אבל זה בדיוק מה שזה. אנשים שאוכלים דברים ואח``כ מקיאים אותם בכוונה הם בולמים . ואם הם לא מקיאים בכוונה אז כדאי להם ללכת דחוף לרופא לראות למה הקיבא שלהם מסרבת לתפקד. נכון שביקשת שלא נגיד לך ללכת ליועצת וכו` (בכלל היועצות שN0 מכיר הן מטומטמות) אבל את יכולה לתקשר לער``ן או משהו דומה (תבדקי בספר טלפונים ובתיכופוניסט ) ולשאול אותם פשוט מה את יכולה לעשות ואיך את יכולה לעזור לה. כי N0 יודע שלשלוח מישהו לאנשים עם תארים שיגדו לו שמה שהוא עושה זה דבילי לא עוזר והם גם ממש לא מוכנים להקשיב לך שאתה אומר להם שהם מספיק רזים ולא צריכים דיאטה אז הוא לא יודע מה עוד אפשר לעשות איתם , אבל יש סיכוי שבער``ן ידעו ( בכל מקרה זה שיחת חינם ואת לא חייבת להזדהות אז אם מה שהם אומרים לא נראה לך את יכולה פשוטל נתק להם בפרצוף ) N0

LI$A

New member
כל מה שאמרתם

אני כבר יודעת וניסיתי והדבר הכי חשוב: אתם עונים לי בדיוק איך שביקשתי שלא תענו!!!!!!!! להסביר לה ולהציק לה שזה לא בסדר ומזיק את זה הבנתי אבל מה לעזאזל מזיק בזה????????? אני שואלת ברצינות אני מניחה שזה מזיק אבל עדיין הגוף שלה מקבל קצת אוכל אז שהיא תרזה נראה לי שגם אתם לא יודעים מה בדיוק הנזק.......ואם כן --תסבירו!!!

N0

New member
סליחה N0 חשב שזה ברור...

מה הנזק מה הנזק ? אוקיי בוא נראה לאבד קצת משקל ? אם זה היה בריא לה לאבד קצת משקל היא הייתה יכולה לעשות את זה גם בלי לגרום לעצמה להקיא, היא גם יכולה לעטוף על עצמה שקית נילון ולהתאמן בלעצור את הנשימה ! דבר שני הגוף שלה לא מקבל אוכל כי הוא לא מספיק לעכל את המזון והיא מקיאה אותו ביחד עם מיצי קיבה ומבזבזת סתם אנרגיה לגוף , וזה בטח גם יגרום לה לכמה אולקוסים. ואם N0 לא טועה אחרי שעושים את זה מספיק זמן הגוף שלך מתחיל להקיא מעצמו כל פעם שאתה אוכל מה שאומר שאם היא תרצה להפסיק היא לא תוכל והיא תצתרך לבלה כמה חודשים במיון עם אינפוזיה שמזריקה לה אבוקדו לוורידים עד שהיא תוכל לאכול משהו בעצמה (תשאלי אותה עם אנשים לבנים וחיוורים מכך שהם לא יצאו החוצה במשך כמה חודשים נשמעים לה מושכים במיוחד ? ) וN0 לא יוגע בדיוק מה התופעות של בולמיה אבל את מוזמנת לבדות לכי לספריה תקחי אינצקלופדיה רגילה או לרפואה ותחפשי בולמיה אני בטוח ששם תמצאי את כל מה שאת צריכה (אני בטוח שגם בער``ן יוכלו לתת לך פרטים ). N0

למעלה