תקראו את זה דחוף!!!!!!!!!!

נוני 17

New member
עכשיו גילתי שסופי אוהבת להיות בצ´אט

מעניין איזה צ´אט היא מתכתבת?

אז סופי אוהבת צאטים, אולי היא פה

תחת איזה שם? לכו תדעו! מה אתם אומרים???? "קשקשתא"- LOL זה היה טוב!

סופי, אנו אוהבים אותך, מתוקה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ועוד-

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
תזכירו לי עוד פעם

למה הגענו למסקנה המשותפת שהיא אולי פה??? בכל מקרה, סופייייייייי תתחתני עם דווווורווווווון! (אופס עירבבתי מציאות ודמיון..)

רותם, אני לא חושבת שהיא פה אבל רק

למקרה שכן, התלהבתי קצת! :) קראת את הכתבה שסופי אוהבת לשתתף בתאטים (בעיקר בלילה)...וקוראת לעצמה "קשקשתא" (האונמם?) אבל לא מזדהה כה-רונה האמיתית..... זה נחמד שהיא כותבת בצאטים, איזה חמודה- היא אמרה שהיא כותבת כל מיני דברים שם ואת החלומות שלה. (כמה חמוד) וכותבת שטויות. בחורה לעניין! "תתחתני עם דורון?" כאילו דהה...תראי את הפרק האחרון של "לחיי" זה עומד להתגשם! :)

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
ברור, אבל זאת לא הייתה הכוונה

שימי
כתבתי ס-ו-פ-י תתחתני עם דורון, יעני סופי = מציאות, דורון = דמיון, אין מצב שסופי תתחתן עם דורון כ-אילו.... וזהו.

זה ברור שסופי איתנו בפורום לפי

הכתבה המקורית בנושא שפורסמה היום במדור "גולשים ברשת" בעיתון ידיעות אחרונות,שם היא כתבה כל מיני דברים ומביניהם שהיא גולשת בעיקר באתרים דרך מנועי החיפוש של וואלה ותפוז . זה נראה לי מובן מאליו שאם סופי נכנסת לתפוז אז היא גם לא תעמוד בפיתוי ותציץ לראות מה כותבים על הסידרה ועליה בפורום. no douts about it ואם היא הציצה אז למה שחבריה לסידרה לא יעשו זאת גם???

pompii

New member
טוב אז לסופי../images/Emo13.gif

אם את קוראת את ההודעות בפורום אז אני מרשה לעצמי לכתוב בשם כל הפורום ש... חולים עליייייייך! ועוד משהו- קראתי את הכתבה בלאישה על המשפחה שלך, היה לכן אומץ לך ולכל האחיות שלך- זה ממש אמיץ ככה לעשות משהו שממש רוצים וללכת עם הלב אפילו שזה פוגע בהורים ובדת ובכלל, זה ממש יפה....אני מעריכה את אותך ואת שלושת האחיות שלך
איזו דפוקה אני ואם היא בכלל לא כאן... אני כותבת לעצמי פה??? הלו? סופי? את כאן, כתבי איזו הודעה אם כן, את תעשי לנו את היום אם תכתבי הודעה
אנחנו אנשים מאוד נחמדים, נכון כולם?

actress

New member
pompii תרשמי בשם עצמך כי יש פה כאלה

שלא חולים עליה, כמוני למשל. אז אם היא כותבת שתבוא לפה ונצבע לה את השם. ואם היא קוראת את ההודעות פה אז: את משחקת ממממש מממממש ממממממש לא יפה! לא אוהבת אותו וזוהי זכותי להביע את מה שאני חושבת. דיי לבכות כל היום ולחשוב שאת גשש בלש כי את לא. אולי בתור בנאדם את אחלה אבל שחקנית לא! עכשיו בטח יהיו תגובות נזעמות אבל אני אוהבת את יעלי!!!(לא דואני) ואת מתושששששששששששששששש אטלס.

actress

New member
לא נורא יעבור לה, ואני לא אומרת לך

שום דבר על מה שאת כותבת על יעלי המהממממת! אפילו שאת מקללת, ואני יודעת שאת שונאת את הדמות שלה (סמדר) אז זה בסדר אנחנו לומדות להסתדר. ואני לא אוהבת את הדמות רונה מה לעשות היא משעממת אותי ומעצבנת.

pompii

New member
מיכל באמת לא יפה.....

יש דרכים יותר עדינות להגיד לשחקן שהוא לא יודע לשחק חחחח תארו לכם שהיא נכנסת ורואה את זה מסכנונה אבל יש קטעים שסופי באמת יכולה לשחק יותר טוב ויש קטעים שזה אחלה כמו הצעקות בפרק שעבר על אלי מרקו דרך אגב, אהבתי את הקטע הזה

למעלה