תקראו את הכתבה בלינק המצורף והגדנה (זה לנשים כאן), לא הייתן רוצות ליהיות מרמוסטים???
A AYELET1 New member 8/8/01 #1 תקראו את הכתבה בלינק המצורף והגדנה (זה לנשים כאן), לא הייתן רוצות ליהיות מרמוסטים???
ג גלי® New member 8/8/01 #2 היתרון היחידי בלהיות מרמוסטה , זה שהזכר שלך הוא מרמוסט ולא גורילה ישראלית מצויה .... פרט לזה ? הדבר האחרון שאני צריכה על ידי ב"המלטה" שלי , זה את ה"אחראי"לעניין , ואם יש לו שכל , הוא גם לא יתעקש להיות נוכח ....
היתרון היחידי בלהיות מרמוסטה , זה שהזכר שלך הוא מרמוסט ולא גורילה ישראלית מצויה .... פרט לזה ? הדבר האחרון שאני צריכה על ידי ב"המלטה" שלי , זה את ה"אחראי"לעניין , ואם יש לו שכל , הוא גם לא יתעקש להיות נוכח ....
A AYELET1 New member 8/8/01 #3 התכוונתי לכל מה שאחראי... מי שוחב בד"כ את הגורים (על גבו או בחיקו) זו האמא, נו , אשתו של הגורילה הישראלית המצויה
התכוונתי לכל מה שאחראי... מי שוחב בד"כ את הגורים (על גבו או בחיקו) זו האמא, נו , אשתו של הגורילה הישראלית המצויה
B bimbo. New member 8/8/01 #9 הרבה בעלי חיים זכרים משתפים פעולה עם הנקבות (גם לאחר ההזדווגות), ומוכיחים יצר משפחתי מפותח. לפעמים גם בני אדם.
הרבה בעלי חיים זכרים משתפים פעולה עם הנקבות (גם לאחר ההזדווגות), ומוכיחים יצר משפחתי מפותח. לפעמים גם בני אדם.