תקציר של היום

תקציר של היום

תקציר: מאק נשלחת לאינדונזיה לייצג נחת שהואשם באונס, ונקלעת למצור שבסיומו היא נאלצת לפקד על פינוי תחת אש בעזרתה של נערה מקומית אמיצה. במקביל, מייצג הארם קצין קומנדו שהרג נוסע אלים במטוס אזרחי, והעדה העיקרית במשפטו היא סגן סימס, שעוזרתו של הארם איננה מהססת לתקוף אותה בגסות על דוכן העדים.

פרק נחמד....

לא יותר.... כלומר... זה היה די בינוני מבחינת בימוי וכו' אבל היו דברים מגניבים כמו שסינגר (
) ביקשה מהארם רשות לדבר והוא אמר ה שאין ה רשות לדבר
חחחח תהיתי אם הוא עושה לה את זה גם בבית....
LOL אהההמ...מה עוד? הגברים שלנו בטח נהנו בסוף כי מאק היתה חתיכה ככה עם הרגיים האלה (והשיער שלה עדין במצב טוב) . אההה...כן...כמעט כל הפרק כשהראו את גאני צחקתי....כי חשבתי על לילך הדתיה שבטח מתמוגגת באותן שניות מול המסך וזה פשוט גרם לי להקע מצחוק
ושני דברים קנטנים חמודים: אי.ג'יי (
) כמו תמיד מדהים. הארם...הוווווו הארם...כמו תמיד: שטרודל!

Dark Storm

New member
פרק מעולה!

הגיעה הזמן שיחזירו את האקשן לסידרה! שחכו שזו לא אופרת סבון!!! וזה היה פרק שלא ראיתי קודם, אני זוכר שהוא שודר בסטאר הייתה לי הקפצה בדיוק בלי זמן לשים הקלטה... היה ממש תענוג לראות את הפרק היום, במיוחד אחרי פרק ענק של NCIS - בואנה הסידרה הזו רק משתפרת מפרק לפרק... קיצר היה יום טוב בעולם ג'אג ושות'

Hieros Gamos

New member
NCIS ממש אחלה סידרה....

אבל גיל- במי הוא ירה? חח כאילו זה לא היה הזבל ההוא...נכון? או שהוא פשוט נראה ממש אחרת כשהוא מת חחח...במי הוא ירה? אניווי הפרק היה אמממ נחמד... הם שיגעו אותי שם! כאילו הם לא יודעים מה זה כל דרגה?! הם רואים שמאק שהיא עם אוק ליב כסף זה סא"ל אז למה הם קוראים ללוטננט קומנדר סא"ל כל הפרק?! אינעל בית!!
אמיר לדעתי את צריך ללכת ולכתוב ת'תירגום חח. אמממ זה שזכרתי ת'פרק בע"פ אממ לא עשה אותו יותר טוב חחחח הארמי...הוא הארמי
ומאק הייתה אחלה בפרק הזה...והשיער שלה היה ממש יפה חחח. עונה שביעית השיער שלה נראה ממש טוב...בניגוד לרוב העונות
אמממ איי ג'יי...גאד אני מתגעגעת אליו חח והנאום של הארם היה אדיר! דרך אגב אמיר, שאלה לי אליך- מתי יש דיון על הסנטנסינג? כאילו יש מלא פעמים שיחד עם ההקראה על אשם/לא אשם הם אומרים מה העונש ובחלק יש את הגזר דין...מתי ככה מתי לא?!

AKAKAK

New member
משהו ושאלה

שם הפרק בכלל לא מתאים,עכשיו לשאלה. הבלונדנית הזאת,היא אישתו בחיים?

AKAKAK

New member
לא הרייט הכוונה לסגן ה-2

שהוא ירד אליה היום

vitamin P

New member
זה רק אני או ש../images/Emo3.gif

גיל דומה לגאני????:-
לפי מה שראיתי השבוע בצאט חחחחח

Dark Storm

New member
אני דומה לגאני ? ../images/Emo12.gif

כאילו זה דבר טוב בסה"כ אבל לא הייתי אומר שאני דומה לו...

אגב..השטרודל שלי מוכן לאכילה אבל...

אני תיכף צריכה ללכת עבודה
אז אני אוכל אותו רק בערב

לדעתי היה פרק ממש יפה אבל..........

הסוף היה נורא עצוב עם הילדה הקטנה
ולדעתי גאני ומק מתאימים להיות זוג!!

Dark Storm

New member
המחשב שלי חזר!

סוף סוף חזר המחשב לביתו!
אהההה סוף סוף אפשר לראות הכל על המסך הגדול במקום על מסך לאפטופ מעצבן!

למעלה