תקציר פרק 89

MrHyde1

New member
תקציר פרק 89 ../images/Emo58.gif

פרק 89 - "אם זאת אהבה אז למה היא לא טובה" מיה משתפת את בוקי בחשדותיה. איה באום מאושרת. לולה מקבלת שיחה מטרידה מבית החולים. מיה מודיעה לבוקי שהלילה הם עושים את זה. ארבעת החברים מההווה מדברים על מצבה החדש של המזוודה.

lolo59

New member
אתם קולטים שאנחנו אוטוטו לקראת הסוף?

איזה באסההה...:(

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifלסמן ספוילר../images/Emo58.gif בכותרת!

מעניין מה יקרה למזוודה?

MrHyde1

New member
אריה מוסקונה (עזריאל באום) יתארח בוואלה! LIVE

אריה מוסקונה (עזריאל באום) בוואלה! LIVE אריה מוסקונה מדבר אתכם על כל מה שתרצו היום ב- 21:00 רק בוואלה! LIVE מיד בתום שידור הפרק תוכלו אתם לשאול את כל מה שתמיד רציתם ולא העזתם את אריה מוסקונה, המשחק את עזריאל באום, בעלה של לולה, אבא של בוקי ואיה, מפיק סרטים ומחזות זמר אגדי. נפגש ביום שני בערב, 26.05 בשעה 21:00. http://yes.walla.co.il/?w=1/7316/1287145

MrHyde1

New member
תקציר פרק 90 ../images/Emo58.gif

פרק 90 - "בואי ניפרד" לולה מבקשת מלידיה טובה גדולה. דני דורש מדניאלה תשובות חד משמעיות. עמליה מופתעת מההפתעה של עזריאל ומתחננת בפניו שיעזור לה. בוקי נתקל בקשיים בלילה הראשון שלו עם מיה. בקשר לתקצירי פרקים 91 ו-92, כרגע כתוב בהם רק: דרמה מוזיקלית יומית חדשה וסוחפת מאת יוצרי "השיר שלנו". יכול להיות שזה ישתנה בהמשך, ויכול להיות שפשוט לא כתבו להם תקצירים, כי אלו הפרקים האחרונים.

gal255

New member
כי אמרו שהיא תקבל תפקיד אורח משמעותי

בפרקים האחרונים.

Element 119

New member
נראה לי שזאת טעות דפוס

לולה מבקשת מילדיה כאילו מהילדים שלה. נראה לי שפשוט כתבו את היו"ד אחרי הלמ"ד במקום לפני הלמ"ד... אבל אולי אני טועה

למעלה