תקציר פרק 84

MrHyde1

New member
תקציר פרק 84 ../images/Emo58.gif

פרק 84 - "מישהו דואג לי שם למעלה" איה דורשת מבוקי תשובות. דני מאכזב את עמליה. עופר נכנס ללחץ ומתעמת עם גילדלנטשרן מחנות המזוודות. עמליה מנסה לתקוף את לולה. דניאלה מלמדת את דני שיר מהעתיד. נועה פוחדת ללכת לישון.

Element 119

New member
הסדרה מתדרדרת

זה פשוט לא מה שהיה פעם... המתחים כבר לא משהו, ועכשיו כשאנחנו יודעים מי רצח את דני (וזה היה מאוד צפוי)... גם המתח של אתמול עם המעטפה של התוצאות היה דבילי, ברור שיצא שעופר הוא סבא של דניאלה ועופר ישתמש באחד המפתחות כדי לתקן את זה... הסדרה פשוט צפויה

אם כבר

אז עופר יתקן את הגורל של דני ודניאלה שדניאלה לא תרצח אותו ודני לא ימות. ודווקא מאז שהסדרה חזרה מהפגרה היא הרבה יותר מותחת ומעניינת. וזה ממש לא היה צפוי שדניאלה "תרצח" את דני לא לי לפחות.

MrHyde1

New member
הם הולכים הפוך על הפוך על הפוך P:

הם אומרים לעצמם: הכי צפוי שחיים הוא האבא, אז כולם יחשבו שעופר הוא האבא כי חושבים שאנחנו מתוחכמים. לכן בכ"ז נעשה שחיים הוא האבא.

MrHyde1

New member
תקצירי פרקים 85-87 ../images/Emo58.gif

פרק 85 - "שקיעה ורודה בין הגגות" אהובה חסרת אונים ולא מבינה מה קרה. דניאלה מבקשת מנועה שתספר לה מי הרוצח שדני מראה לה בחלום. חיים לא מבין לאן אהובה נעלמה. איה רוצה שדני יתאהב בה מחדש. שחקנית אורחת: מיכל טראוריג. פרק 86 - "צוללת" דניאלה לא מאמינה למשמע אוזניה. מיה ועופר מחליטים ללכת לחפש את אהובה. בשנת 2008, דניאלה נרגשת לפני ההקרנה החגיגית של "אגדת דני", ומיה נרגשת לקראת חתונתה עם תום תום. כוכב אורח: מייקל לואיס. פרק 87 - "סוף לסיפור" נועה ועופר חסרי אונים מול מצבה של אהובה. מיה נשברת מול התגלית החדשה. דני מתעמת עם דניאלה ולא מבין את התנהגותה. איה מספרת ללולה שבוקי ומיה כץ חברים. כוכב אורח: מייקל לואיס.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהפרשנות שלי לספוילרים../images/Emo58.gif

אחרי שאהובה עשתה הפלה ודניאלה כביכול נעלמה עופר ישתמש באחד המפתחות ויחזיר אותה. כתוצאה מזה יחזור גם ההיריון של אהובה והיא לא תבין איך זה קרה. פרק 86 יהיה כנראה שיחזור של הפרק הראשון, כנראה שהוא נועד כדי להסביר דברים שלא נגלו לעינינו ואולי זה סתם ניסיון לדחוף את מייקל לואיס
. בפרק 87 החבורה כבר חוזרת לעבר, כיוון שמייקל לואיס מופיע עדיין בתור אורח יש סבירות שהוא בא איתם לעבר. זה כבר 13 פרקים לפני הסוף!

מיכל טראוריג זו הבלונדה מהנפילים 2 שגרמה

לכולם לחלות ולמות.. אני זוכר את השם הזה פשט גם ממשחק החיים זאת גם אותה שחקניתXDD

MrHyde1

New member
טל טלמון (איה באום) תתארח הערב בוואלה! LIVE

טל טלמון (איה באום) בוואלה! LIVE טל טלמון מדברת אתכם על כל מה שתרצו היום, יום ג' בשעה 21:00 רק בוואלה! LIVE מיד בתום שידור הפרק תוכלו אתם לשאול את כל מה שתמיד רציתם ולא העזתם את טל טלמון, המשחקת את איה באום, החברה (?) של דני הוליווד, הנסיכה התל אביבית שנלחמת על החבר שלה מול בחורה שהגיעה היישר משנות ה- 2000. היום בערב, 20.05 בשעה 21:00 http://yes.walla.co.il/?w=1/7310/1260043

למעלה