תקציר פרק 68

MrHyde1

New member
תקציר פרק 68 ../images/Emo58.gif

פרק 68 - "לי ולך" נועה לא מוכנה לדבר עם אף אחד, אך שומעת בפירוט את אירועי הלילה הקודם. לולה נותנת את תשובתה לעזריאל. דניאלה מעירה לדני הערה שמשאירה אותו ער חצי לילה.

פנאי פלוס יוצא היום ויש לו תקצירים מהיום

חוץ מזה שבאתר של יס אפשר לראות תקצירים עד שבוע אחרי

MrHyde1

New member
תקצירי פרקים 69 ו-70 ../images/Emo58.gif

פרק 69 - "רק החיים" איה מסרבת להאמין לסיפורה של לולה. נועה מספרת לרינגו כל מה שהיא יודעת. מיה מרגישה שהיא איבדה את נועה לתמיד. דניאלה מגלה שאהובה היתה עם עוד גבר מסתורי. איה ועמליה מתקוטטות בבריכת הקומונה. פרק 70 - "זה לכאורה רק ערב קיץ טוב" החבורה שוב מוצאת את עצמה בבית החולים עם חברה מאושפזת. אודי ורם מנסים לחדור לבית החולים ולהעשיר את תוכנית הריאליטי. בפרק הצדעה מורחבת ל"הישרדות", שחקנית אורחת: ליה גיל.

מוררן

New member
../images/Emo58.gif

שוב אפרת הולכת מכות בברכה..גדול... הפרקים הופכים לטובים יותר מפרק לפרק, ואני חיבת לצין שאפרת פשוט הוסיפה לסדרה ובגדול.

digikids

New member
יש!

בחמישי זה קורה, לייה מהישרדות בדני הוליווד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MrHyde1

New member
תקציר פרק 71 ../images/Emo58.gif

פרק 71 - "אל תכעסי זה לא אסון" לולה פורשת בפני איה את תוכניתה. מיה מתרגשת לקראת הדייט שלה. דניאלה מנסה לעכל את המידע החדש והמטריד. לולה ואיה מבלות לילה יצירתי. נועה מספרת לדניאלה את האמת על רינגו.

דניאלה מנסה לעכל את המידע החדש והמטריד ?! ../images/Emo12.gif

מענייין מזהה יהיה כי לפי מה שקראתי אז דניאלה תיהיה מופתעת מדני אז אולי הוא יגיד לה משהו בטלוויזיה .. יאווו אני מתפגררררתתת שיגיע כבר יום ראשון בערב!!

למעלה