תקציר פרק 490

גלינקה2

New member
תקציר פרק 490

מבחינתי התובנה הכי מעניינת בפרק הזה הוא השבירה של ג'ודי כשבתאני עוזבת. הכאב הכי גדול מגיע כאשר פוחדים להודות שאוהבים את השני ושנפגעים כשהשני לא משיב אהבה, למשל כשהוא עוזב כמו השותפות האחרונות של ג'ודי. הפחד מחוסר אהבה היא הסיבה לכל ההתמכרויות, לכל הצורות של טשטוש הכאב, אוכל, אלכוהול ועוד. לזה מתחבר אצל ג'ודי הפחד מלהראות חולשה. לאחר התובנה הזאת היא מוכנה שימדדו אותה בפומבי בחדר הכושר ומודה שהיא רוצה את משפחתה ואת אהבתם. אחר כך ג'ודי בהוראת איאנלה, זורקת ושוברת את המסכה שבנתה. גם השותפות של ג'ודי מגלות אליה יותר אמפתיה לאחר שגילתה את רגשותיה. קלי לומדת לשאול שאלות שאין לה אומץ לשאול, בדרך כלל, אלו שאלות שמקבילות לשאלה: האם את/ה אוהב אותי? היא מקבלת מרונדה קופסת אוצרות עם 3 מנעולים ובכל פעם שהיא שואלת שאלה היא מקבלת מפתח. היא השיגה מפתח אחד לאחר ששאלה את ניאמבי, האם אני נחמדה בעינייך. קלי מגלה שג'ודי וניאמבי דומים לה. היא תהיה מופתעת יותר אם היא תגלה שלכולם בפנים אותם בעיות פחות או יותר. סבתה של קים בבית חולים. זה טראומטי בשביל קים משום שהיא הכי אהבה את קים בילדותה הבודדת והמנוכרת. לקים מגיעה מומחית לגינון שמלמדת אותה איך הצמחים זקוקים לטיפוח וכך היא לומדת איך קשרים עם אנשים זקוקים לטיפוח ולתיקון.

FreshF5

New member
אני הייתי מפחדת לשאול ישירות

את המאמנת שלי, ולאור כל הערות הסרק, אם היא כסף בשבילה זו כל המטרה איתי.

גלינקה2

New member
את בעצם שואלת

אם היא תומכת בך ומביעה אהבה באמת או שהיא אדישה כלפייך

FreshF5

New member
כנ"ל בקשר לתובנה

לא היה משהו מיוחד... אגב, זו רק אני או שבמעברון הראשון, כשהראו את כריסטי מדברת בקבוצה, לא הראו את הקטע הזה בפועל?!!

למרות שלצערי לא ראיתי את הפרק

השאלה שהכי הייתי פוחדת לשאול היא : מה חושבים עלי באמת - בלי כחל וסרק וכל הקישוטים האמריקאים. מהם נקודות התורפה שלי ? ומה עלי לעשות כדי להסירן? אין כמו האמת העירומה ---------------------------------------------------------------->

למעלה