תקציר פרק 32

shv2004g

New member
תקציר פרק 32../images/Emo58.gif

את התקציר השבועי אני מקדיש לגולשת מיוחדת בפורום בשם עוד רגע יולדת ולבנה שצופים קבועים של אסתי שלנו!
אלביס חוקר את נטלי והיא מספרת לו שהיה לעומר ולנועם "סטוץ' עם מיכל קצב.
אסתי מנסה לכתוב לעומר בצ'אט שלהם אבל הוא לא עונה לה ועומר שמבין שעלמה היא לא אהבותו הוירטואלית, חוזר לצ'אט ואסתי טוענת שהיא יודעת מיהו.
עלמה מבקשת לנטלי לעזור לאסתי להתייפות.
בנוסף לחקירת נטלי, אלביס חוקר גם את נועם שנלחץ מכל העניין ואלביס חושד שיש לו קשר לרצח! (קדימה אלביס!!!).
צבי מערב את אסתי במצב של פרסום רוזנטל ורוצה לתת לה את המשרד! האם אסתי כשרה לתפקיד?! אני בטוח שכן!!! חבר'ה עוד 7 פרקים לסיום הסידרה!!!
המתח גובר

shv2004g

New member
בבקשה../images/Emo70.gif

אני מאוד שמח לשמוע שאני עושה עבודה טובה!

שאלה חשובה!

איך אתה יודע מה עומד להיות בפרק הבא? אפשר איפשהו להוריד את הפרקים למחשב? אפשר לקבל את שאר תקצירי הפרקים עד הסוף...... אני מאוד אוהבת לקרוא את מה שאתה כותב. גל.

אז אולי תוכל לפחות לכתוב את כל

התקצירים...לפחות עוד קצת. בבקשה
או לשלוח לי מסר עם התקצירים...... גל האלופה.

שירןפ1

New member
לא ראיתי את שלושת הפרקים האחרונים..

ואל תטעו אני מאד אוהבת את הסדרה התקציר שלך עוזר מאד אך שאלה קטנה :שכחכתי האם לנועם רוזנטל באמת יש קשר לרצח?

R O O L Y

New member
נועם סיפר לויקטור מרק ש...

מיכל הולכת לדבר ע אלביס על מה שקרה בסופיה. נטלי שמעה את השיחה בין מיכל לאסתי, אמרה לנועם, שאמר לויקטור, וככה מיכל מתה. עצוב.

shv2004g

New member
הוא כזה מעצבן!!!

נטלי לא קשורה לרצח בגלל שהיא לא עשתה את זה בכוונה... אבל נועם כן!!! הלוואי שהוא יגמור בכלא!!!

R O O L Y

New member
למה?

הוא פשוט נראה לי (וממש סליחה לכל המעריצות) קצת מטומטם...
אבל הוא שחקן טוב...אומנם הוא משחק עם חבורה של אנשים פי מיליון יותר מוכשרים ממנו, אבל הוא טוב בכללי...

shv2004g

New member
אני דווקא חושב שלא...

המפיקים סתם חיפשו פנים יפות כדי שייראו על המסך כדי שבנות יוכלו לומר (וסליחה לכל המעריצות): "איזה חתיך!!!" בלי ממש לשים לב שהוא לא ממש כישרוני... וסליחה על הסקילה אני ממש לא אוהב אותו...

shv2004g

New member
מחלפים ימים!

שידורי קשת, רשת וטלעד מחליפים ימים ואסתי עוברת להיות אחרי כוכב נולד ביום רביעי! תקלטו: עד סוף החופש העונה נגמרת!

למעלה