תקציר פרקים 30-31

• פותח הנושא LMD
  • פורסם בתאריך

LMD

New member
תקציר פרקים 30-31

צבי נשאר לישון אצל אלביס. נטלי וישראל מרק נסחפים בדייט. נועם מתוודה בפני עלמה על כל השקרים שלו - עלמה מגרשת אותו . אסתי מוצאת תמונה של אלכס בבית ומספרת לאלביס על הקשר למיכל קצב. נטלי מספרת לעומר על המצב של הוריו - עומר הולך לברר את האמת ולנסות להבין למה. כל האסימונים של צבי מתחילים ליפול! דינה בבית של אסתי ופוגעת בה. עומר מספר לנועם על עלילות אמם. דינה ואיקה מדברות ,דינה שופכת בפניה את כל הסיפור שלה. אלביס מגלה את הקשר בין מיכל ואלכס בסופיה. אלכס מגיע בהפתעה לפגישה אצל צבי. אלביס חוקר את נצח. עלמה ונטלי מחליטות שאפשר לתקן את אסתי. ויקטור מרק הוא...???

shv2004g

New member
חוצפה!

אולי זה יישמע לא נעים כל כך אבל אני בד"כ נותן את תקצירי הפרקים אז גנבת לי את העבודה! אני מבקש ממך שלהבא לא תעשה את זה...

shv2004g

New member
אמ...../images/Emo58.gif

ועכשיו אני אעשה את זה קצת יותר מסודר ברשותך אז קבלו את תקציר פרק 30!
צבי נשאר לישון אצל אלביס
נטלי וישראל מרק נסחפים בדייט הרומנטי שלהם.
נועם מגלה לעלמה על כל הדברים ששיקר לה לגביהם ועלמה, מגרשת אותו! (יופי עלמה! תראי למנוול הזה!)
אסתי מוצאת תמונה של אלכס בבית, מראה לאלביס ומסבירה לו על הקשר בין אלכס למיכל קצב ז"ל!
נטלי מספרת לעומר על המצב בו דינה וצבי נמצאים ועמר מנסה לגלות למה! (אנחנו יודעים למה מהפרק הראשון!)
כל האסימונים של צבי מתחילים ליפול! (לא יודע בקשר למה ואיך... אולי הוא הלך לשחק בטוקיו פארק וכל האסימונים נפלו לו...)!

למעלה